24

Анонимен

преди 13 години

Трябва да се ревизира текстът на песента "Тих Бял Дунав" - конкретно частта, в която се пее "Но кога се там съзира Козлодуйски бряг - БУМ!"

23

До 15

преди 13 години

И аз чух, че облакът вчера е бил над България, но официално нищо не беше съобщено. Дано да е слух само...

22

Manuelle

преди 13 години

Мисля, че часовете по география в гимназиите спешно трябва да се увеличат на поне десет на седмица, за да може поне някой в тази държава да знае къде е Япония. Или японците спешно са пробили тунел до тук, за да ни пускат замърсен въздух? Хора, стегнете се, спрете да мислите като беге-***. Във всеки по-голям град има поне едно табло, което показва радиационния фон, ако не друго - разходете се до там да видите.

21

за #18

преди 13 години

Мартинчо, отказвай се от ядрената бомба докато все още можеш, защото както си я подкарал ще дойде ден когато и да искаш няма да можеш да се откажеш.

20

Анонимен

преди 13 години

Руските сайтове в началото на аварията пишеха, че радиацията е 4 пъти над нормата при която човек може да живее 1 г.Сега не пишат нищо.

19

янко

преди 13 години

Ама те май и японските управници като нашите. Крият и лъжат.

18

Мартин

преди 13 години

Айде новата истерия... То май в България има повече истерия за това отколкото в страните, които са в непоследствена близост до Япония. Всеки говори за това, обаче никоя страна наистина не си променя официално становището. Да не би Турция или Румъния да спрат да строят до нас АЕЦ? Да не би Франция да си затвори някой АЕЦ? Да не би японците да си затворят останалите 15 АЕЦ-а?

17

Анонимен

преди 13 години

В Чернобил радиацията беше 400 пъти (!!!) повече от атомната бомба в Хирошима!На 10-я ден вече всичко беше минало.Облаците разнесоха радиацията по Европа - вкл. България.По неофициални данни са пострадали 1 000 000 души.Сега проблемът още не е решен.В САЩ вече има радиация, но тамошните сайтове си траят.

16

Анонимен

преди 13 години

Немедлено реакторите да се заменят с руски, за да спре радиацията.

15

Анонимен

преди 13 години

Наши приятели ми се обадиха, че във френската преса пишело,че от вчера над България има радиационен облак. Някой чул ли е да съобщават, че не съм чел вестници ?

14

Бенковски

преди 13 години

10 000 ПЪТИ!!!

13

Анонимен

преди 13 години

Боже опази! Какво се радвате, че сме далече, живеем на една планета и всичко е звързано - облъчена вода тръгне ли - няма спиране - дъждове, облаци, почви ... просто ужас, всички сме в кюпа за съжаление... лакомията до това води.

12

Командир на бригада

преди 13 години

Предлагам да построим с бригадирски труд Белене веднага! Преди да са ни забранили да се доближяваме до атомни съоръжения. А бригадири -камикадзета да нападнат банките и да осигурят необходимите средства за тува, без народа да плата.........как се вика хем вълка сит, хем ягнето оглозгано. Записвам пред Позитано 20, нося бригадирски ***

11

Анонимен

преди 13 години

Едно ми е интересно - защо следкато проблемът е толкова сериозен за целият свят, световните новинарски сайтове не му отделят необходимото място?За БГ ми е ясно - тук всеки се подиграва с българите.Но GB, USA, Россия?Какво става?Някакъв световен комунизъм.

10

Анонимен

преди 13 години

Гербажиите да не се скатават като плъшоци,а да излязат пред Народа,и да си кажат позицията по въпроса!Хич не се ослушвайте като мушмули на слънце,от Европейската Комисия също ще ви питат!

9

zealot

преди 13 години

Така е от доста време, но чак сега се съобщава :)Тия работи ви ги пиша тука от сумати време и ми щракахте минусите, сега като ви ги казват и по dnes.bg и взехте да вярвате.. Пълнете си вода докато е чиста ;-)

8

Анонимен

преди 13 години

Гербажиите какво мислят по въпроса,или вече са на едно мнение с Партията-майка по въпроса за БелеНЕ?

7

Анонимен

преди 13 години

Дългия инкасатор да каже опасна ли е тази радиация за хората?

6

Анонимен

преди 13 години

Щом като японците не могат да се справят, представщяте ли си тук какво ще стане ако има авария? От гражданска защита ще се изпокрият като мишоци. Сега ще се намери тук някой да ни обяснява, че по Дунава нямало цунамита. Цунамита може и да няма, но има човешки грешки и земетресения!

5

Анонимен

преди 13 години

ВЕЧЕ СТАВА МН. СТРАШНО ................... !