135

Анонимен

преди 13 години

142 - И СТАНИШЕФФФ И ВИГЕНИН са на светлинни години напред от Моника Дянкова-Люински и Николайка Младенова:))))

134

Анонимен

преди 13 години

Във САЩ и повечето развити западно европейски страни държавните им ръководители са се обучавали в едни от най-престижните университети в света.За политика се искат знания,практика,нюх.Как можехме да си изберем в България да ни управлява човек завършил спортно училище и е бил охрана на Тодор Живков.Напълно разбираемо е защо България под управлението на този човек няма да е бъде.***,некадърен,некомпетентен,слаб политик

133

7777777

преди 13 години

АЙДЕ ДРУГАРИ УТРЕ ВСИЧКИ С ЧЕРВЕНИ РОЗИ НА ГЕЙ-ПАРАД С ДРУГАРЯ СТАНИШЕФФФ И ВИГЕНИН НАПРЕД КЪМ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА КОМУНИЗМА,ЧАК ПЪК И ПЛАТИЛИ ЗА РЕКЛАМА ПО ДАРИК И ДРУГИ МЕДИИ...

132

Анонимен

преди 13 години

аман от тикви.

131

Анонимен

преди 13 години

Малее колко е грозен!

130

Анонимен

преди 13 години

крепял ги...

129

Анонимен

преди 13 години

Бойко си направи евтин PR!Добре , че го нямаше Цецко , защото и той щеше да се включи!Браво на психологът Тодор Тодоров!

128

До 132

преди 13 години

Тук изобщо не става дума за крадене, а за контрабанда на два тира с цигари и една цистерна с гориво. Ако не вярваш попитай Таньо Ванов или Цецо - Шестака.

127

Анонимен

преди 13 години

Харесва ми това заглавие: БОЙКО САМО ГИ КРЕПЯЛ" Аз добавям : " НА КОЧА МЪДЕТЕ"А вие?

126

пловдив

преди 13 години

Моля да се уточни заглавието " Бойко Борисов само ГО крепял" щото той друго май....

125

Анонимен

преди 13 години

Ще излезе, че Тиквата е патологичен лъжец. И това щеше да си препише. Не мога да повярвам, че този човек ни е премиер. Жалко, че пак е лъгал когато заплашваше, че подава оставка и отива на предсрочни избори. Това би било най-хубавото, което може да направи.

124

видял

преди 13 години

Престанете бе простаци!!!Всички коментари тук са абсолютни измислици и лъжи!!!Бъдете реалисти и признайте ,че сега видяхме как трябва да се работи а не....краде!!!

123

Калитко

преди 13 години

Боко е лъжливото овчарче. Когато дойде време да каже истината, никой няма да му повярва, дори и тези, които са гласували за него и които Боко излъга, така както излъга, че е говорил със Стефан Петров.

122

AC_DC

преди 13 години

към 116!Харесва ми изложението Ви!Хоздравления!Великолепно хрумване...

121

Голям Праз

преди 13 години

# 123 анаПича по-долу е толкова съдия, колкото аз съм лютив зеленчук. А и постът му отнесе доста минуси. Обаче, за жалост, при управлението на гербавите стана това, което не вярвах, че ще стане някога - стана по-лошо отколкото по времето на Тройната ламя! ГЕРБ са също толкова корумпирани и мафиотизирани колкото тройните, но се оказаха доста по-неадекватни и некадърни!

120

Анонимен

преди 13 години

97, ако това е което можеш да кажеш, разбирам защо пишат, че герберите са прости.

119

видял

преди 13 години

Всички тук коментатори на тази тема сте пълни простаци!!...Без работа,и се чудете какви гнусни неща да пишете!Съвсем сте опростяли..бъдете реалисти и вижте истината!!!

118

До 119

преди 13 години

Ти пишеш: "След смяната на системата в страната бяха убити около 150 така наречени бизнесмени. Квотата на разкриваемост на тези убийства е почти нула." Почти си улучил цифрата, поръчковите убийства са 192. По времето когато Тиквата беше гл. секретар, нито едно от тези убийства не беше разкрито. Както и сега.

117

Анонимен

преди 13 години

КЪМ 116.да изпрати момите си, но Цветанов гордо отсякъл: Ще се справишм и сами. Чак след мъжката дума на ББ /не е Богомил Бонев!/злодеят, убиецът, кръволокът, извратенякът се предал.Наоколо е засечен да кръжи Веско Маринов, който трескаво тананикал новия хит: "Нямам *** от канибал, щом Цветанов долетял!" След изръмжаване на Борисов, думата "Цветанов" била заменена с друга! Познайте коя е тя!

116

Анонимен

преди 13 години

От много въвеждане на ред новините са прекрасни и България става "процъвтяваща" държава!