167

Глас Народен

преди 13 години

А бе...хубаво е да има чалга! За всеки влак си има пътници, ама в случая за всички пътници си има влак. Хубаво е, щото тъпите *** трябва да се събират на групички. Стада. Като овцете. Не знам за вас, ама аз простотии в хаус-клуб не съм виждал да се случват. Нито пък в ретро-клубове. Ама друго си е като влезнеш в чалгарника да те посрещнат индивиди с анцузи "Адидас". Нямам против последното, ама не е облекло за нощно излизане, ше ме прощавате. Заради *** става обаче нарицателно.

166

до REVOLUTION

преди 13 години

няма смисъл да си хабиш думите. няма как да те разберат щото това са напълнои безмозъчни същества. sorry, но те *** имат повече акъл от тъпите чалгари

165

Мишо

преди 13 години

Защо боко тиквата е най-големият почитател на това зловещо явление чалга? Защото това му е най-голямото оръжие. *** неграмотен народ натъпкан във вонящите селски чалготеки милеещи за дебелият my мутрински ***.

164

asdas

преди 13 години

a кой грабна статуетката за : НАЙ-МИРИЗЛИВ *** и за НАЙ-СКУПО ПЛАТЕНА ***. Да *** тъпите ви чалгари да ***

163

....

преди 13 години

176 аз пък съм с тебе тежко оръжие , гранати , взрив и да ги няма

162

Цюрих

преди 13 години

Призовавам всички интелигентни и умни граждани на България да се предвижат към терминалите 1 и 2 в София. Също да са готови и тези в Пловдив,Варна и Бургас. Сажелявам много но тази държава е на изчезване. Ще се погубите в талпата от вонящи селски чалгари. Спасявайте се.

161

.

преди 13 години

Всичко е шестица Милко , верни неща си написал :)

160

Глас Народен

преди 13 години

Сори за повторението, ама нещо се бъгна копи/пейста ;)

159

Глас Народен

преди 13 години

Що е то селянин ? Що е то *** ?Селянин Човек, който живее на село.*** Живее навсякъде, най-много са в средните и големите градове. По селата не виреят (няма кой да ги търпи)Селянин Бачка яко, изкарва си хляба с честен труд. Щастлив е, че има работа. Лоялен е к...ъм работодател и колеги.*** Мързелива гад. Мрази да се труди, обича да е на далавера. Гледа винаги да изклинчи и да претакова държавата, колегата или шефа.Селянин Чист човек. Обича природата и не *** нСелянин Човек, който живее на село.*** Живее навсякъде, най-много са в средните и големите градове. По селата не виреят (няма кой да ги търпи)Селянин Бачка яко, изкарва си хляба с честен труд. Щастлив е, че има работа. Лоялен е к...ъм работодател и колеги.*** Мързелива гад. Мрази да се труди, обича да е на далавера. Гледа винаги да изклинчи и да претакова държавата, колегата или шефа.Селянин Чист човек. Обича природата и не *** наоколо. Повечето отпадъци намират приложение в градината или като храна на животнитеСеляндур ***. Хвърля си *** в найлоново пликче през прозореца. Изтърсва си пепелника на колата на светофара. Ако му направиш забележка бучи, че си плаща данъците и бате Бойко да изчисти.Селянин Плаща си данъците и сметките. Псува на ум (и на глас) обирджийската държава, но плаща. Декларира си кладенеца, който сам е копал и му плаща данък.*** Никога не плаща нищо. Висят му 15 неплатени акта от КАТ и данъци на панелката от 1989-та. Краде парно от комшиите, слага си магнит на електромера и не плаща вода.Селянин Говори просто, но разбираемо. Ако се премести да живее в голям град за една година маха диалекта.*** Мйека цял живот и твърди, че това е най-чистия български език.Селянин Умее да се весели, знае как и кога. Ако е сватба, ще чуе цяло село, но семейните празници се празнуват у дома.*** Дъни музиката яко до 4 сутринта и хич не му дреме, че е примерно вторник и утре всички наоколо са на работа. Другият вариант е да се нареже като *** в кварталната кръчма, да се сбие със сервитьора и да оповръща таксито и опикае асансьора. Това е в България.

158

Кунев89

преди 13 години

Хаха! Сбирщина цинаги и ***!

157

Глас Народен

преди 13 години

Баси, така, както са се били събрали...как па не се пръкна там още един Стефан Петров, ама примерно с една лека картечница M249 5.56x45mm със синджир от 2000 патрона.............. За мен този човек щеше да бъде национален герой!

156

ахмед

преди 13 години

оооох така мога да им изригна на тия с малките дупета, да ги опръскам целите, 1е са ми набъбнали яко прасковите, хората са казала - пара на длан, п*т*а на мегдан

155

Серсемски

преди 13 години

%+?/+!//:/??!+/?:?"=/!+!+=%?=$"?:=?=%"?+?$????/+%"?="?

154

Анонимен

преди 13 години

kak moje statiq sus zaglavie 'sku4no na nagradite na nov folk' da e po obemnna ot tezi za slu4vashtoto se v Libiq ili Yaponiq naprimer.Jurnalisti kakvo da gi pravish. No i nas bulgarite tova ni e interesno-shiba li malkata peruka Alisiq ili ne :DDDD Mani mani

153

до 159

преди 13 години

Навсякъде по светът са чували за чалгата.. това си е неофициалната народна музика на България. Точно народната музика никой не я е чувал. Но както и да е, утре съм на работа така че лека ви вечер. И дано лятото да се засечем в Син Сити или Версай, няма да останете недоволни от преживяването :)

152

В

преди 13 години

Поздравления за автора на статията, много свежо и остроумно е поднесена към читателя, смях се с глас на няколко места :)! Относно коментара, нека оставим чалга съсловието да си живурка, няма с какво да ни обогатят, освен с доза смях, всяка изминала година стават все по-комични. Аз не съм против тази музика, има и таланти сред тях, има и добри авторски песни, както във всеки стил, но това е преходен жанр и не мисля че той олицетворява Б-я, поне не моята Б-я, въпрос на време е да отшуми.

151

ринго

преди 13 години

отвратително дълга и безсмислена статия .Виж едно е вярно че Тони Стораро и Преслава могат да пеят и имат глас .Няма ли да забранят тая помия от кючеци и прости текстове .Такова замърсяване на ефира с ориенталско звучене никога не е имало в такава степен даже ги канят на тържествени концерти .Най виновен е оня *** Слави дето всяка вечер чалгари по ТВ време е да го махнат от ефир направо е банален тоя *** ***.

150

п

преди 13 години

*** на вас .... чалгари .... отивам да слушам Пинк Флойд!Благодаря!

149

Велика

преди 13 години

А кой ще гали-и-ии котето любовно?Ела със мен да играеш на световноМойто котеее не-е-е е за игра ,то е само за сериозни господа!

148

Анонимен

преди 13 години

Мария Илиева - i like it