92

Е.Масл.

преди 13 години

НИКОЙ не може да ме осъди за толкова много, колкото мога да открадна!!

91

Анонимен

преди 13 години

И други мога да нахраня,нали се сещаш с какво.

90

Смях в залата

преди 13 години

Една *** кратуна се вбесила на друга *** кратуна.

89

Таласъмчо

преди 13 години

Затова - гласувайте за Доган и Сергей, те вече имат достатъчно опит и знаят как се управлява държава!

88

4o4ko

преди 13 години

Какво друго да се очаква, след като журналистите постоянно използват такъв уличен език - и във вестниците и по медиите и в интернет. Ето в тази статия израза "се изцепи". Народа по цял ден слуша такива неща и вече езика на всички се ***. Да не говорим пък за младите, които от както са се родили, живеят в такава среда.

87

Анонимен

преди 13 години

Ми той си е такъв нали,нали,нали.....

86

българин

преди 13 години

до умник 70, 76:Какво разбираш под "независим българин"? От кого е от какво е независим? От тия червени главатари, които са му дали пари да ги пере и (ако може) умножава ли, или от специалистите по управление, право, финанси, търговия и пр., които са му сложили, хем да вършат работа (защото той е човек малограмотен, нищо че може да не е глупав), хем да го следят да не краде? От какво и от кого е независим? А?

85

до Праза

преди 13 години

Точно с лансирането на тази глупава версия за Ганчев, оневиняваш цялата група. Но на теб разбира се за това ти плащат, алал да са ти поредните 15 стотиннки, и да се задавиш с тях :Р

84

До-таласъмчо

преди 13 години

Като бяха крадливите *** на власт нямаша ни ккорупция,ни проституция,ни наркотици,ни злоупотреба с власт,ни нищо лошо.Всичко беще ок.Само се чудя как така не взеха пак власта ,защо ги наказа народа?

83

до 84

преди 13 години

отивай да нахраниш кокошките ...... ако бил той съдия ............

82

Разсилен

преди 13 години

Гришата се държи така нагло в съда защото този съд се намира в бананова република и всеки съдия в него може да бъде купен, ако не с пари, то с много пари.

81

до 84

преди 13 години

Много си неграмотен.

80

Полицай

преди 13 години

Леле ако с тези си думи е вбесил горката съдия Магдалинчева ,аз тогава трябва да оставям след дежурство по 5-6 трупа,щото ме псуват ,заплашват и налитат да се бием.Не защитавам Гриша Ганчев,ама съдията със заплата от 3 хилки да го дава малко по-спокойно.И адвоката какво го касае парите на заем ли са или са безвъзмездно.Да им имам проблемите на тия смешници.

79

Анонимен

преди 13 години

аКО СЪМ АЗ СЪДИЯ!?!!! Ще ми се *** някои.ООоо невъзможно,така не се прави авторитет.Ще му скъсам *** от глоби за неоважение към съда !!

78

Таласъмчо

преди 13 години

Боко дойде на власт и мутрите пак се разпищолиха. Изкараха черните кубчета от гаражите и влизат в обществените сгради направо с тях. Безчинстват в увеселителните заведения и се гаврят с достойнството на обикновения българин. Това лято на морето пак ще колят и бесят, пак ще предлагат гъста мрежа от *** и пак няма да си плащат данъците на обрулената ни държава. Гласувайте отново за ГЕРБ и следващият премиер на България ще е някой от типажа на АЛ. Петров!

77

Димо

преди 13 години

Гриша че е мафиот,мафиот е.И *** крадлив е.Но доколкото знам е единствения от който се опитва не само да запази това което му беше подарено като индустрия ами и да го развие.Ако успее да подкара китайските автомобили и създаде производство го признавам за индустриалец номер 1 в България

76

лъолю

преди 13 години

Аз лично им симпатизирам на тия момчета.Вижте само какви хора отвличат ,крадец до крадеца ,*** до помияра.А сега никой не ги закача тия мерзавци.

75

Анонимен

преди 13 години

Как не и е казал''Ето ти 1000 лева да не ме занимаваш с глупави въпроси и да мога да си говоря каквото искам''Хахахахах не е майтап, а голем майтап!

74

Голям Праз

преди 13 години

# 67И как точно защитавам Гришата (който е поръчал отвличането)?

73

Гришката

преди 13 години

''Ти майтап ли си правиш нали нали?''Аз съм платил милиони данъци на тази държава нали...''.Това да не ти е къщичка за пиленца????''