14

ОПТИМИСТ

преди 13 години

И по-зле ще става.

13

Ф.С.В

преди 13 години

Напълно съм съгласен че СИНДИКАТИ В БГ е нямало и в момента няма --сяда се на масата за лично облагодетелстване и после потушаване на бунта --Синдикати в БГ---- "е предпазен клапан на бойлер -даваш парите и ние отваряме клапана да изпуснем парата ",,Желязков плачеше по еднаТВ как от 7 годишен искал справедливост и обичал народа ..Сълзите в БГ са сълзи за пари не от чувства

12

sofeto

преди 13 години

Минималната заплата в БГ е срам за цялото ни общество и под достойнството на човека. На тази база се вършат всичките мошенгии със социалното ни осигуряване, пенсионно и зравно. Минималните заплати трябва да скочат поне двойно засега за да се влеят свежи пари в осигуровките иначе само ще се залъгваме че въобще имаме такива. Точно тук е важната роля на синдикатите да се преборят (ако въобще имаме такива)!!!

11

1234

преди 13 години

На синдикатите въобще не им пука за работника , правят си пиар и си пълнят гушките. Искат увеличение на мин. заплата защото те ще са облагодетелствани , а не работника и бизнеса. Всичко , което става в държавата е един голям ЦИРК и нищо повече. При некомпетентно правителство , при липсващи синдикати , които са само на хартия , при срастване на държавата с мафията какво да очакваме?

10

банките

преди 13 години

Ами,и те по принципа на Големия брат,оперират с виртуални пари,на хартия,заробват хората,след това им взимат имуществото и винаги са на далавера. Няма оправия,всичко е против хората.Световния план за заробване се реализира със пълна сила по целия свят.Хората не подозират какво ни чака....

9

лъжци

преди 13 години

Каква тристранка..в кои държави трябва правителството трябда да пита работодателите да вдигне заплатите,ами тое ясно че те няма да искат!!! хубава работа ама българска,как може по агенции и комисии да вземат огромни европейски заплати??? а щом стане въпрос за увеличение на пенсии и заплати няма пари.

8

Анонимен

преди 13 години

Нито един буден и образован народ няма да допусне тази беднотия, Проблема е вътрешен,ама много вътрешен в главите на хората,голите *** и чалга културата не помагат особено,

7

Ф.С.В

преди 13 години

До 5 И тока и водата на *** ги плащаме ние -както и ти ,,държавата една стотинка не дава за тях -просто и ясно ЕРП та и ВИК да си взимат парите от нормалните данъкоплатци за загубите от ромчетата .както и схемата на банките -Лошите кредити се погасяват от "добрите кредити"

6

безнадежден

преди 13 години

Какво има да бистрите,бе,то е кристално ясно,че не ви пука за хората,престъпници такива,маскирали сте се като,,синдикати,,а в същност сте шайка бандити,барабар с управляващите,ай сиктир,***.

5

уффф !

преди 13 години

Стига глупости! Отнемете българското гражданство на ***, изключете ги от социалните добавки на равноправни граждани и всичко ще се оправи.Ако ви увеличат заплатите как ще бъдат платени тока и водата на *** ?

4

Ф.С.В

преди 13 години

Бойко Борисов преди няколко дена разбра -че ниските доходи и безработица водят до ниско потребление и до по малко данъци в хазната --НО В БГ когато дъжавата взима по малко данъци -Тя ги вдига още ,и така един затворен кръг --Единственият вариант е шоково вдигане на заплати като 500 лв да е минималната -само така ще се оправят нещата ---БГ бизнеса е против това защото бедните сега мълчаливо работят за 300 лв- Пари за заплати няма в хазната -а 2 милиарда за стари Ф16 има

3

КНСебе

преди 13 години

Тия от синдикатите само си чешат езиците,то от тях маи полза никаква.Българските синдикати са си една чиста бутафория.

2

Гошо Тъпото

преди 13 години

Щом синдикатите са се...намесили да ни оправят,значи е...пукнала пролета ите са се събудили от зимен...сън.Като се позатопли към лятото,не ги...търсида...работят;страх ги е да не се...изпотят и настинат.

1

некой

преди 13 години

Ами аде де само говорят.И докато умуват няма да останат пууу.