71

Анонимен

преди 13 години

Гледайки ние на какво дередже се докарахме, вече незнам кое е по добро. Дали Кадафи, който все пак за 40 г. си и направил една чудна страна или да се настанят грабителите и да я съсипят. Да им отидат ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН и всякакви подобни обирджииски фирми. Да отидат американците и да се настанят там и да им казват кое и как. Ние го видяхме как се бута режим и защо някои са много настървени да се случи. Всичко е за собствена облага, не от загриженост.

70

някой

преди 13 години

До: 555Съветвам те малко да се замисляш преди да пишеш каквото ти е на сърцето!Бившите колонизатори са започнали да губят колониите си някъде по време и след Първата Световна Война, а това е било преди доста повече от 10 години.Никога не съм си помислял, че западните демократи са като майка Тереза които от чисто филантропски чувства се стремят да ни освободят от някой тиранин.В този смисъл, Левски има значение за нас с това, че неговата идея е била да се освободим сами.

69

до 64

преди 13 години

И ето ти нов Ирак в задния двор на Европа. Майка ми е в Либия, на 70 км южно от Триполи. Има тотална медийна пропаганда! ТУк никой не е наясно, че болщиството от либийците подкрепят Кадафи! Не ми се мисли какво ще се случи ако убият Кадафи нато куче, както направиха със Садам! Ирак ще им се види детска игра. И повещето коментиращи изобщо не са наясно какви са арабите и каква е тяхната демокрация!

68

Нико

преди 13 години

Явно и Кадафи е чувал за смели войни италиани и за френските им другари :)) след ,като стана ясно ,че американците няма да влизат по суша, това обяснява решимостта му:)

67

Анонимен

преди 13 години

Абе нищо не се чува за отвлечения кораб. Ако тези бунтовници ще правят втора Сомалия по добре Кадафито

66

до Дани

преди 13 години

Айде стига писа глупости, бягал си от час по истори . Ти за Техеран и Ялта чувал ли си ? А сиктер от вчерашни *** или недоучили профани. Твойта "коалиция" не те е искала.

65

жоро

преди 13 години

Давай Кадафи цяла България те подкрепя

64

Дани

преди 13 години

Нико, просто в исторически план не сме имали късмет. Малко е останало да бъдем "освободени" от коалиция, стигнали са до Гърция, ама "народната власт" са чакали удобен случай и са се появили точно когато трябва. За бъдещите отрицателни коментари - веднага да попитам някой знае ли изобщо колко са загиналите на 9 септември? А за моралния упадък след това- това си е комунистическа политика, да не забравяме Сталин , Берия и тем подобни. Огромен геноцид над умните и можещите, за да остане раята.

63

някой

преди 13 години

Абе не знам какво ще стане ама вчера ги видях Ауаксите по телевизията. Сигурно сканират цялото въздушно пространство на Либия - дето се вика - и пиле няма да може да хвръкне без да са го пушнали!!!Май Кадафчо ще свърши земния си път като Садамчо.

62

555

преди 13 години

Хора не бъркайте желанието за свобода и справедливост с действията на западните демократи.Бившите колонизатори започнаха да губят позициите си в Либия и в цяла Африка преди десетина години.Преди две и половина започна обучението на новата им пета колона с всякакви средства и по всякакви начини.Вижте лицата на "бунта",чуйте думите,които казват и преценете трезво дали това са реалните хора там с техните традиции,религия,ценности.И не забравяйте да забележите кои са личностите зад тях.

61

kapo

преди 13 години

Французите са много "смел" народ. Вряно, че напоследък са взели нещо да потъмняват, от слънцето ли е ...всички знаем за героизма им през 2-та Св. война - жените им смело и усърдно задоволяваха немските офицери...ако почти цяла Европа беше немска територия, то Франция беше квартала на червените фенери...

60

8

преди 13 години

NE SE LI ZAMISLIATE ZASTO NIAMA POCHTI NIKAKVI REPORTAZI ZA TOVA KAKVO STAVA TAM ,A SAMO VI SE KAZVA ! AZ NA TOVA MU KAZVAM MEDIINA DEZINFORMAZIA , LIUBIM POHBAT NA MAZNITE I GNUSNI AMERIKANCI!

59

Panzer

преди 13 години

До 51, хахахахахахаха. Точно.

58

Сесилия

преди 13 години

41-ви е прав. прочетете внимателно и се замислете.

57

Нико

преди 13 години

До 49 няма да те питам от къде знаеш:)

56

Анонимен

преди 13 години

Сега пак ще има мислене, чудене заплахи! тия НАТО докато направят нещо и може да ти се отели вола оъ чакане. Да отиват и да се свършва. Кадафи сумати народ ще избие докато НАТО си бъркат в носовете и се чудят какво да направят.

55

Анонимен

преди 13 години

НАТО си търсят "работа" за да обосноват съществуването на един никому непотрбен и скъп съюз

54

Дани

преди 13 години

Ивке, какви ги говориш? Как може наемниците да вдигат бунтове? Смешна си. Народът се вдига на бунт, а Кадафито чрез наемниците африканци, сърби, хора на Позитано 20 :) и др. с всички сили и средства се стреми да потуши народното недоволство. А някой коментира, че бунтовниците си имали вече и танкове- разбира се голяма част от редовната армия е вече на страната на въстаниците.

53

BSP

преди 13 години

NIE TOLKOVA GODINI GO PODKREPIAHME VIE ISKATE DA GO UBIVATE SRAM

52

inatut

преди 13 години

d0 39#родните червени лумпенчета са внуци на партизански-селски ***, които са разбивали мандри и са крали кашкавал. след това децата на партизаните са"учили" в университетите без изпит. Всъщност на практика те само са присъствали, защото без да те изпитват в сесия как учиш? даже може и да не са присъствали.. само са се водили "на образование" Та какво да очакваме от 3-4 поколение ***, цял живот нито те, нито техните предци да са работили и един ден..само са си получавали заплати