50

Анонимен

преди 13 години

Този е много по-противен от Станишев !

49

Дянков е наглец!

преди 13 години

Вечно небръснатият Симеон-Дянковец ХИТРУВА!Къде е казано,че докладът на Световната банка се основава само на това анкетно проучване и че не са ползвани статистически данни?Истината е,че според проучването на тази сериозна институция,ние сме сред най-засегнатите от световната икономическа криза. А ВЕЧНО НЕБРЪСНАТИЯТ наш злополучен и некадърен министър Симеон Дянков многократно е заявявал,че кризата "почти не е засегнала България"!Лъже най-безсрамно,а сега осуква!По-безочлив човек от него няма!

48

pich

преди 13 години

diankov to za kakvo li ima pari v taq skapana darjava

47

Анонимен

преди 13 години

Оттогава икономиката тръгна надолу, а не нагоре! Дянков, оправи си посоките!

46

Анонимен

преди 13 години

Щом доклада е остарял ,значи сме затънали още повече. Все пак докато е писан цените бяха по-ниски , така че Дянков е прав.

45

СТАРИЧЪК ???

преди 13 години

ТАКА ЛИ ? СТАРИЧЪК БИЛ ? ЧЕ ЗАЩО АЗ ТОГАВА ОЩЕ СПЕСТЯВАМ ОТ ЛЕКАРСТВА И ХРАНА ? ЯВНО НЕ СЪМ ЧЕЛ НОВИЯТ ДОКЛАД ЗА ДА КОРИГИРАМ ПОВЕДЕНИЕТО СИ ??????Тези хора, със всяко едно изказване, действие и поведение, отвръщават хората, и нагнетяват напрежение и омраза. Ние изнемогваме и гладуваме, тия викат, това са стари неща....НЕ БЕ, ГОСПОДИНЧО, СЕГА ГЛАДУВАМ, КАКТО И ТИЯ ОКОЛКО МЕН !!! .... пиша от Ямбол на 54 год. ...заплата 420 лв чисто. 1 дете имам студент във Варна. НЕ МЕ ПИТАИТЕ КАК ЖИВЕЯ !????

44

Венелин

преди 13 години

до железният герберДа не давате на "червените бабички", ама на *** защо давате?

43

Анонимен

преди 13 години

Точно по това време миналата година Дянката тръбеше, че излизаме от кризата и до месеци ще сме все у реду. Само не уточни броя на месеците 2,3, 200,500...

42

Анонимен

преди 13 години

Женско момче !

41

железният гербер

преди 13 години

Само така, Дянков! Нито лев за червените бабички! Не може само да се иска от тази държава, трябва и нещо да се даде. Ако не сме ние от партия ГЕРБ на всички вас ви е спукана работата. Ние крепим България. Който е против нас, е против България. Железен ред за всички вас!

40

Ф.С.В

преди 13 години

Искам да ям постни пици .и да работя за без пари .и да се лекувам с лекарства от ветеринарни аптеки .и да си купувам стари дрехи за 2 лв килото .и да ям салам Стара планина с месо на 20 г и италиански краищници на луканки с изтекъл срок продавани в КЕРФОРа,,искам кола втора ръка да е дизел и да върви с старо олио.искам да имам 25 лв за чадър на безплатният плаж ,,май много искам

39

Анонимен

преди 13 години

На тези все някой им е виновен, като ги похвалят от чужбина го слушаме 1 година, като излезне лош доклад слушаме, че те не разбирали.... Явно и тези дето ги хвалят нищо не разбират какво става в България !

38

Аспарух

преди 13 години

За бога, докладът е грешен неправилен и необоснован: "Ходили са и са питали българи". Направо абсурд! Все едно да видиш пешеходец на пешеходна пътека!

37

Симо Пицата

преди 13 години

Щом високите цени не ви пречат и аз съм все още министър означава, че икономиката върви нагоре !

36

Луцифер

преди 13 години

Докладът е стар,но и мерките са същите-неефективни.Новото е,че българина е по-беден.

35

пак ли?

преди 13 години

Станишев ,когато го мъмреха ,казваше че тия не разбирали нищо ,а Дянков пък казва ,че докладът е .....стар, еее..... какво ли става ......?Пак ли не сме разбрали ....тези от Европата от нищо ли не разбират,та ние не чуваме?

34

borokaro

преди 13 години

според книгата - Дянковата теория за движението на капиталите - нарастването на цените означава ръст в икономиката ...

33

българин

преди 13 години

Тези трябва да си ходят!Колкото по-рано толкова злините ще са по-малко!Да се махат и да си вземат магистралите с тях!!!Аз асфалт не ям!На диета съм!

32

ВМ

преди 13 години

Само така, Дянков. К'ви са тия от нек'ва си Световна банка, та чак и наклон на наш'ту си икономическо положение в страната ше ни дават.

31

Голям Праз

преди 13 години

Доживяхме пролетта, но не благодарение на Сюлейман Дянков - Фройнд!