274

за 277

преди 13 години

100 милиона за модернизация на поллицията, глупи ..........от тях 21милиона са за подслушване, при хамстера бяха 19 милионаСумата е увеличена понеже трябв ада се пресират червенит епрестъпници

273

Анонимен

преди 13 години

Защо Бойко не го е страх от избори?Защо си мисли че ще спечели отново?В България в момента се шири огромна контрабанда!!!Благодарение на министрите на ГЕРБ и тяхните КОНСУЛТАЦИИ - Кое как да става!!!Цял един етнос в България е впрегнат в тази машина и основните им доходи са от контрабандни стоки!!!Та за това Бойко не го е страх от избори, *** са неговото оръжие...

272

mind twist

преди 13 години

Плюете против Борисов с прости обиди, щото такава ви е желеват група на хора или щото БКП свършва парите и наема прости/евтини драскачи?Бил ***, бил нам какъв, ама го приемат и хвалят навсякъде. Къде си затворихте окото за Гоце сифилиса, дето нокой не го кани и останалите, Петкйов дето му взеха визата даже?

271

Анонимен

преди 13 години

Мутрьо пак не пропуска да се похвали.Кажи за Вальо Златев, бе Мутрьо, кажи за Мишо Бирата, за ***-аджийските ти приятелчета, за митничарчето-футболист от Терминал-2.Това интересува хората, бе Мутрьо.Защото твоите Шменти-Капели ги слушаме вече година и половина и не съм забелязал да сме станали по-богати от това.

270

Анонимен

преди 13 години

ЧЕРВЕНИ И СИНИ ДА СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ И ДА СВАЛИМЕ ГЕРБНЕВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ НИ ПРЕЧИИНТЕРЕСИТЕ СА НИ ОБЩИ

269

за 274

преди 13 години

Боко е по-умен от стадо позитанци............ако беше обратното нямаше да губят 3 пъти избори

268

Анонимен

преди 13 години

Интересно, колко ли от гласуваните 100 млн. за подслушване отиват по тайни линии за надници на герберастките драскачи?! Като им гледам активността, сигурно доста парички отиват за тях. Гледай какво нещо - управляващите облагат хората с данъци, за да плащат на такива драскачи да плюят по същите тези хора.....

267

Анонимен

преди 13 години

Абе ГЕРБ си отива. Не разбрахте ли? Драскайта си и се плюнчете колкото си искате.

266

за 270

преди 13 години

На *** народ - БЕЗРАБОТЕН ЗАПРЕМИЕР ...

265

mind twist

преди 13 години

Като Анонимен 267 - започва с нещо патриотично да ви възхвали, и подвеждайки ви да побутне и нещо против Б.Б., да мине метър, с хубавото да вкатра и лъжата.ЗАпомнете, няма 100% лъжи! Всички драскачи използват полуистини, за да може да повятвате на истинската част и да ви изманипулират с лъжливата.

264

Анонимен

преди 13 години

Другарю Борисов, цирк има публика няма, да ти обясня с прости думи, защото си *** - вече никой не ти вярва на лъжите и не ти гледа цирка, скоро ще хвърчиш!

263

Анонимен

преди 13 години

С тази мафиотска мутра ще ни приемат в Шенген на куково лято. Тиква махай се с добро, че май ще играе тоягата натам вървят нещата!

262

Анонимен

преди 13 години

На *** народ - *** ПРЕМИЕР ...

261

mind twist

преди 13 години

Ей така, пишат си драскачите, все едно потрбители. Прибират си паричките.

260

Анонимен

преди 13 години

ЧЕРВЕНИ И СИНИ ДА СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ И ДА СВАЛИМЕ ГЕРБТАКА ХУБАВО СИ ВЪРТЯХМЕ ДАЛАВЕРИТЕ 20 ГОДИНИОЩЕ МОЖЕМНАРОДА Е КЪСОПАМЕТЕН

259

Анонимен

преди 13 години

Чалгария е правилно да се нарича вече нашата родина. Ние нямаме нищо общо вече с онзи горд и буден народ - българите, един от най-старите народи в Европа.Държавата ни е някаква пародия, в която чалгата и простотията са взели окончателно и безвъзвратно връх.Вижте ни само министър-председателя и си правете изводи за поданиците му , сиреч за тези, които са го избрали.Точно така гледат на нас в чужбина, когато се появи този недодялан и дебелашки държащ се човек.Не България, а Чалгария !

258

mind twist

преди 13 години

#259: Колко *** трябва да си да си затвориш очите за Виденов Гей Стани ШЕи ви цялата крадлива пасмина до тук?

257

за 259

преди 13 години

Аз тоз въпрос си го задавам от 1980, тогава бях на 20. а дядо ми си го задаваше от 1944

256

Анонимен

преди 13 години

око, твоите Шменти-Капели ги знаем. Слушаме ги вече година и половина, че дори и от преди това.Кажи, Баце защо днес си купях хляба за 1.20лв (700 грама) и бутилка олио от 1л, Баце - за 4.20лв.Защо стана така Бате Боко Плямпало, а ?Станишев ли е виновен или Първанов ?Или може би Трактора и Яне ?

255

дядо гошо

преди 13 години

Г-н БОРИСОВ ПЕСТИ СИ НЕРВИТЕ ЗА СЛЕД СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ,когато народа пак ще бъде с теб. Не обръщай внимание на такива които повтарят хиледи пъти едно и също.