172

Деян

преди 13 години

До сега бяха *** с правомощия, сега са *** с още повече правомощия. Добре дошли в Wild Wild Eastern Europe Union.После ще се привличат в съда като обвиняеми хората, простреляни от Га'довете на НСО, по две обвинения: че са можели да предотвратят стрелбата им за 3 хилядни от секундата и, че са гепили мед и олово от служител на НСО.По-лесно ще е, ако всички в наредбата ни класифицират като 'опасни животни', така или инъче се държат с нас като с такива.

171

Анонимен

преди 13 години

Допуска се стрелба и при нападение на "опасни животни"---ОТ БСП...........ТОВА Е ДОБРЕ...КАКВО ЛОШО ИМА...НЕКА ДА ГИ ИЗБИВАТ ХИЩНИЦИТЕ

170

Ти виж, 173 !

преди 13 години

вижте, Ако в Щатите някой кортеж те застигне и те изблъска от пътя превишавайки правата си, ти си милионер на мига, а виновните ги правят на салата. Тук те изкарват виновен, наркоман, канибал и т.н. Това е разликата !И не вЕрвай много на филмите. Ходи виж !

169

данъкоплатец

преди 13 години

Някой може ли да ми каже колко души работят в МВР ? Плюс жандармерия,съдебна и общинска полиция.Плюс ДАНС.Плюс военна полиция. А тия от НСО какви са,колко са и по кой закон работят ?Май не е виц , а истина че всеки втори е ченге.После нямало пари за здравеопазване,кулрура,образование,пенсии и...Май сме за Гинес а ?Аман от търтеи !

168

до 173

преди 13 години

*** - в щатите принципа е `бързо, тихо и без излишни усложнения`. Тук - от километър ги чуваш как дрънкат, свирят гуми, избутват по пътя , въобще мишена чудо и за терорист-аматьор !!! Просто никой никога не решил да отстреля някой политик. Иначе НСО-то ни само ще гледа и ще се чуди кой им наака гащите.

167

ало,НСО

преди 13 години

Ще ви посрещаме с цветя...барабар със саксиите!..:)

166

d

преди 13 години

мерси на всички за коментарите! Ще поразпитам още и така!

165

159 - спасявай се !

преди 13 години

159, Бягай бързо ! Тук ако не те блъсне мутра, ще те размаже нечий кортеж - я на комуниста Гоце, я на гербера Боце. Няма оправия ! Бягай !Може и без гаджето, ако си красива :)

164

вижте

преди 13 години

Изгледайте 1-2 филма,за да видите как действат американските служби,когато е застрашен живота на човека, който охраняват.Това да наричате тези момчета ***,прости и прочие обиди по-значими ли ви кара да се чувствате?Облекчава ли ви душата?Или изливате отровата си по поръчка?

163

Данчо Пичката

преди 13 години

Днес,бг вие сте ***!

162

Анонимен

преди 13 години

159Щом се чудиш ясна си ми.И да заминеш ще се върнеш.Защо изобщо кандидатстваш се питам?Колко пъти съм кандидатствал и не съм печелил.Явно ги подбират и не е лотариен принципа.Но дори иднес бих заминал за да докажа на себеси ,че и там мога да успея.

161

Jitan

преди 13 години

ще могат да стрелят по преминаващи около кортеж на властта коли, ако преценят, че се създава потенциална опасност за охранявания или възниква опасност за живота и здравето на хора.===========БЕЗУМИЕ,НАГЛОСТ И НЕДОСЕГАЕМОСТ !!!! ЗА ОХРАНЯВАНИТЕ 100% СИГУРНОСТ, НО НИЕ ДЕТО СЛУЧАЙНО ЩЕ СЕ ПОЯВИМ НА ПЪТЯ НА КОРТЕЖА, АКО ПРЕЦЕНЯТ ЧЕ СМЕ СТРАШНИ-КУРШУМ В ГЛАВАТА...ИЛИ КАКТО КАЗВАЛ ДЯДОТО НА БОЙКО- МЪРТВИЯ СИ Е МЪРТЪВ,ТОЙ НЕ ПРЕЧИ!

160

Лъжат !!!

преди 13 години

Комплексираните *** от НСО просто лъжат ! Няма толкова нагла и войнстваща селяндурщина като при тези от НСО !!!Как пък в белите държави никой не ги забелязва, а тук от километри се чува дрънчене - като че пристига цирк ! Клоуни абсолютни !

159

До 159

преди 13 години

159, Заминавай на момента. Твоето положение е ясно... не го мисли изобщо ! 2-3 години ще е голям зор и после всичко ще ти се подреди !Преди няколко години отклоних добри предложения за работа в чужбина и се направих на голям патриот... не е минал ден без да се се псувам. С такива неграмотни управници България е обречена на постоянна мизерия. Спасявай се !

158

клинчов

преди 13 години

ЧЕСТИТО! До сега убиваха хора само с колите си. Сега и огнестрелни оръжия. Дай на комплексара малко власт и му гледай сайра.

157

МУТРА

преди 13 години

ЕВАЛА БОКО, ЕВАЛА БРАТО, ЕВАЛЛЛЛА БИРА!

156

до 159

преди 13 години

Мила d,този форум е последното място,където би трябвало да питаш.Посъветвай се с родителите си,събери информация от хора,които са заминали и действай смело.В лотарията Зелена карта няма нищо случайно.Щом са те избрали,значи смятат че ще можеш да се справиш,ако заминеш.Успех!

155

Анонимен

преди 13 години

Докато царят беше на власт си мислех, че по-нагли управленци не бихме могли да имаме.След това дойдоха от тройната коалиция и си казах: "Това е най-наглото възможно правителство. По-нагло не би могло да бъде!"Дойде бог Боко и се оказа още по-нагъл.

154

Анонимен

преди 13 години

Само не рабрах за всеки труп ,ще им дават ли премии или ще е за общо количество гръмнати за година .А и на времето за убит партизанин са давали от 25 до 50 000 лева Сега как щеоценят убитите .

153

Анонимен

преди 13 години

159Замини.Не за друго ,а да видиш как е.Ако не ти харесва се върни.Но по-добре опитай,за да не съжаляваш един ден.