509

до545

преди 13 години

Какво се очаква от хора ,които са си закупили ...книжките ---всеки 3-ти вече ---- официално,какъв е плода от това.....?

508

не бе ,

преди 13 години

стрелбата се отнася за ***, за сега по центъра на големите градове ,а после и по крайните улички!

507

Ха ха ха

преди 13 години

Не отива на добро тази държава.Едните ни ЛЪГАХА.Другите ни КРАДОХА.Тези ни СТРЕЛЯТ. /последните три правителства ако на някои не разбра/А най-лошото е че всички лъжат като *** и като дойдат на власт преправят законите за да могат безпроблемно да крадат и да си вършат своеволията. Време е май всеки да запаше по един пищов.И бъдете сигурни - няма да стане анархия.Всички ще бъдем много учтиви и внимателни.Щото не се знае този дето ще го псуваш през каква оптика те гледа.

506

ор

преди 13 години

..."потенциална опасност"... Възможна, вероятна опасност, оставена на субективната преценката на НСО? Сега очаквам същите права и за МВР. Не може полицията, да остане по-назад, я! А след това, същите права за общинари, данъчни и всички които могат да си "купят" такава възможност.

505

розови очила

преди 13 години

Оле затвори очички, това че пишеш в женски род не гарантира че си жена. Но е сигурно че си блондин(ка). На Тони Блеър (сещаш ли се кой е) му се наложи да се извинява по телевизията че със служебния си автомобил (vauxhall omega а не огромен джип) е навлвзъл в лентата за обществен транспорт. Нещо да кажеш?

504

аника

преди 13 години

Нали знаете абревиатурата на предишното име на НСО - УБО какво значеше - убиват без отговорност, тоест нищо ново под слънцето, само е облечено в правова форма, остава само да имаш късмета да не ги срещнеш!

503

Анонимен

преди 13 години

Всеки от НСО, особено шофьорите, са гледали много транспортер и умирай трудно всичките части ... ако иска някой да направи колите им на боб с наденица няма да му е голям проблем.

502

съгражданин

преди 13 години

Какъв Шанген,какъв ЕС,бе хора.В тази държава закони има ли?Няма,Има,Няма-никой не знае.Закон за оръжието срещу наредба на Мин.съвет-кое е по актуално и кое трябва да съблюдаваме?Но всъщност като те гръмнат ти е все едно!Искам да ми отговорите-Ако ме гръмне служител на НСО-на когото дават заплата да защитава???,какво ще стане.Или ако аз гръмна служител на НСО,който напада мен и семейството ми-на всичко отгоре и с два пистолете и 50 патрона.А гражданите с някой пищовче с 8 патрона и то ако е успял

501

фрезата

преди 13 години

До сега биеха,сега законно могат и да убиват. Голяма "демокрация".

500

АНОНИМЕН

преди 13 години

Щом ще стрелят по *** и хора, явно и ние сме *** без да ни мислят за хора с цел да опазят Бойко, Цецка, Цецко и Гоце, явно страхът ви от гнева на народа против вас е голямо шубе. Дано някой от заптиетата ви се намери превъртял да ви гръмне като *** както някога направиха с Индира Ганди и Ануар Садат. Нямате шанс, ще си ходите безславно !

499

Анонимен

преди 13 години

Мдааа, до сега, с мощните си коли и джипове ни избутваха от пътя в канавката, биеха ни,блъскаха ни челно, удряха с юмруци по таваните на колите ни...Отсега нататък вече ще си ни пуцат!

498

умникът

преди 13 години

защо по -добре не ме пита кой е президент на САЩ или на България?А като няма сирена как ще разбера дали возят Аньо или си вози любовницата.Интересно дали имаш книжка и дали си попадала в ситуация да те правят на ***,защото другия се има за някой(***)

497

The Gnoll

преди 13 години

@Оле затвори очички - Едва ли от Еър форс 1 стърчи българска мутра с автомат. По въпроса за сирената - това "удобство" не знам от къде го измисли, ама по ЗЗДП (ако си го чела) ако сирената не е пусната специалния режим на движение не важи.А "ако го беше ударил еди кой си" - е да ама не го е ударил някой друг, а точно нашите всеобщи любимци от НСО, които за 2-3 месеца имат сигурно 20 катастрофи.

496

Анонимен

преди 13 години

А може ли, жените шофьорки,които им пречат на пътя, да ги е...ат, под дулото на пищовите?Или понеже тия от правителството са ***, може да се въведе и за мъжете шофьори

495

Анонимен

преди 13 години

TIKVATA PREVARNA BALGARIQTA V O6TE PO GOLQMA KO4INA. 6TE GLASUVAM PAK ZA BOKO NO V KUKOVO LQTO.

494

Charley

преди 13 години

Махнете "р" от първата дума в заглавието.

493

Азъ

преди 13 години

До 522Аз ке впрегна кучетата-каракачанки,да теглят талигата:-)))Нема да пълня джеба на мафията с тая цена на горивото.

492

бадминтон

преди 13 години

когато няма сирена,си е обикновена кола и трябва да спазва првилника за удобство на останалите хора на пътя и около него!а 509-*** ли си,или се правиш на такава?

491

Анонимен

преди 13 години

*** идиотщината

490

До 512

преди 13 години

Е па та той Цвицко да не да е па мъж