14

Анонимен

преди 13 години

А когато учителите протестираха за уважение и достойно заплащане никой не ги подкрепи. Сега се чудете защо на децата ви ще преподават старци, които ще умират пред тях.

13

Анонимен

преди 13 години

бог да го прости човека ,но всяка професия е спецефиична,не мо постови да е на 55 или 60 години ,смях в залата ще да ено че няма логика да се пенсионират на 45 и то ведната пак дапочват работа и то още по натоварена,просто проспахме момента за протести вече ни го набутаха и само ще въртим ,белким ни стане по хубаво

12

До № 5

преди 13 години

Аз предлагам навсякъде да се въведат курсове за оказване на първа помощ, защото с увеличаване на пенсионната възраст, все по-често ще се случва да измираме на работните си места.

11

Анонимен

преди 13 години

Браво, бе! Още вдигнете пенсионната възраст, че направо да си умираме на работните места! Що направо не я направите 100 години, че да е сигурно, че никой няма да доживее!

10

Анонимен

преди 13 години

Учителите трябва да се пенсионират по рано,заради ежедневният стрес,който изпитват всеки ден.Но като се замисли човек Българите трябва да се пенсионират максимум на 55 години,ако доживеем до тогава,защото всеки ден сме подложени на нечовешки условия на оцеляване.

9

mestessa do 2

преди 13 години

Прав си за пенсионната възраст.Особено при учителите.Много съжалявам за човека.Аз съм учила в това училище-в едно друго време.

8

ГАЗДА

преди 13 години

Айде почнахме да умираме на работните си места!супер,залудо работи,залудо ***!Уникална държава:)

7

-

преди 13 години

Управниците ни докараха до тук.Работи човекът,но няма пари за преглед,за лекарства.Работи докато е жив за да се издържа и това е.

6

Анонимен

преди 13 години

Ами забележете възрастта на човека. 61! На тая възраст да се разправяш с неграмотници и то за жълти стотинки! Хич не му е било лесно на човека. Време и учителската професия да си причисли към 2 категория труд и съответно практикуващите я да имат право на по-ранно пенсиониране. От къде на къде разни КАТ-аджии и подобни ще се пенсионират на 45, а учителите ще умират пред децата, защото са на 60+! А както искат да вдигат още възрастта за пенсия... не ми се мисли калко такива случая ще има.

5

Анонимен

преди 13 години

това е идеята ,нема хора ,нема пенсиито не че ще има пари за старини на днешщните младикацата се издъни,кой цоцал ,цоцаал

4

Анонимен

преди 13 години

Да се въведе час в училищата как се оказва първа помощ. Защото при едно припадане и запушване на дихателните пътища от езика едно повдигане на брадичката нагоре на пострадалия и отваряне на устата може да спаси човешкия живот. Елементарно е, но учениците не го знаят. Учат хиляди глупости само не и как се оказва първа помощ. Докато извикат лекарката човека си заминава.

3

кака

преди 13 години

Така ев болестотворен живот-болна нация

2

....

преди 13 години

НЕ ИМ Е ЛЕСНО НА УЧИТЕЛИТЕ С ТИЯ *** !

1

Анонимен

преди 13 години

Айде да повишим още пенсионната възраст :(