178

Ивайло

преди 13 години

Агент Сава или Ахмед Доган е човекът, който реално управлява България, особено през последните пет години. От 1989 насам, нито един парламент не е минал без него

177

до 183

преди 13 години

а дано!Мазника това заслужава!

176

TDK

преди 13 години

Всичко си има начало, и този наглец ще си получи заслуженото някой ден, доста от неговите хора си кротуват вече под земята ....

175

смеххххх

преди 13 години

Дреме му на Доган, сега кой знае къде харчи вашите пари а вие се радвате на едно бабрекю

174

до 178

преди 13 години

Посегна се на имиджа на Доган както му се посегна за делото за Цанков камък ли? Бах аз т'ва посягане. Доганчо му е през онази работа за имиджа, защото знае, че винаги турците(99%) ще гласуват за него , защото няма друга алтернатива като турска партия. А турци за българска партия могат да гласуват и го правят, но са на сто човека един. Ако не и на повече.Затова Доган и ДПС винаги ще са 3-та 4 -та партия по сила в парламента.

173

до 179

преди 13 години

И ще побутва наточените ханъмки там.

172

до 176

преди 13 години

Той дървета и тухли няма да събира, но ще гледа събарянето на чаша уиски отстрани, закупено с парите от обезщетението за камъка. Ще си пие уискито и блажено ще се усмихва как се е.ава с цял един народ.

171

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

до 155 БългаринНапълно сте прав господине, всички знаем, че постройката е малка и незначителна, но символиката е голяма... - най-после някой се осмели да посегне на Доган ефенди... - посегна се на реномето, на имиджа на недосегаемия, но това е само началото... - ще пуснем в действие специализирания съд...

170

Анонимен

преди 13 години

много добро заглавие

169

gogo

преди 13 години

Тоя ДоганОглу събори и ограби България,че му развалят навеса голяма работа то е строено с крадени пари от нас.Дали Цецка ще го освободи от работа щото е много зает и ценен да ходи да събира тухли и дърва при развалянето?

168

Пародия

преди 13 години

Сега ще Доган ще си плати един хонорар 2 милиона за проект по събарянето. Ще ни осъди в Страсбург, защото БГ съда винаги е в издънка и ще му ги платим от бюджета :) Всеки, които се плюнчи на тези популизми е пълен *** ! Доган окраде България, а всичко, което му направи държавата беше да му гътне насраното барбекю. Жалка пародия !

167

do 150

преди 13 години

и за теб....

166

До 160

преди 13 години

Само забрави да споменеш че пак ще го построи с наши пари !!!

165

Анонимен

преди 13 години

дреме му на оная работа на Доган,боже ще се самоубие.

164

До 166

преди 13 години

166, ЕДИНСТВЕНИЯТ който нарита Доган беше Костов. И това при много по-тежко положение в страната. По онова време страната беше изцяло в ръчичките на ДС.А Бойко.... за него не ми се говори. Ще кажа само едно: ПРОВАЛ !

163

trak

преди 13 години

SEGA IDVA RED NA DOGANOVITE SASEDI DETO IMAT BARBEKUTA,STAI4KI I ETAJI NEZAKONNI JAL MIE ZA KOMSIITE NA DOGAN4O .. I TE 6TE LI NAEMAT RATAI DA IM GI SABORQT ILI 6TE SPEM S BARBEKUTO NA DOGAN BEY . 6TOTO TESA BALGARI I TQH NQMA DA GI ZAKA4AME KAKTO I ROMITE???

162

Чадър бабаит

преди 13 години

Фирма "ИСА 2000" ЕООД разглабя,нали е от обръча на Доган.Тя го е строила ,тя ще го разглабя...Керемида по керемида,косъмче по косъмче :)))

161

Берлускони ефенди

преди 13 години

Оп, преместих си го в другия крачол. А сега събаряйте барбекюто.

160

до 166

преди 13 години

Скочил на Доган? Това май е най-новият политически виц.

159

гурбетчия

преди 13 години

Апел до турците родени в Бг.,които сега живеят в Турция и посещават този сайт!Ако имате поне малко желание за мъст към тези от ДПС,които са бивши и настоящи агенти на българските тайни служби,свържете се с турското разузнаване МИТ,поискайте да ви обучат и им отмъстете ,но без да ги убивате,само куршум в топките и колената!Ако МИТ не ви обърне внимание,има и терористични организации,опитайте там!Това да не се тълкува като мъст към българите като цяло,а към група *** турци и българи!