116

Анонимен

преди 13 години

Ама и Ветеринарят си го бива в лакардиите. Бетер Цецко Физкултурата. Много плямпат, все дейност имитират и накрая - едно голямо НИЩО! Господа министрите, да вземат да си седнат на задниците и да започват да работят, а не да се занимават с рязане на ленти, създаване на комисии и непремерени медийни изяви. А ако не могат - нека освободят местата си и там да се настанят хора, които могат и ще свършат работа!

115

Анонимен

преди 13 години

Така като гледам има две възможности за да се достигне то тази статия. 1. Хората са наистина толква глупави, че да се вържат на тези измишльотини и ГЕРБ знаейки добре каква пасмина ги е избрала са уцелили в десетката със създаването на този наблюдаващ съвет или там както го наричат. или 2. ГЕРБ са получили някакъв колективен мозъчен удар и са останали да виреят на костен мозък и това са няквакви неконтролируеми гърчове.

114

Анонимен

преди 13 години

Не само, че не става с наблюдение, ами аз питам, какво като установят 100% печалба, ще му я вземат ли, ще му отнемат бизнеса ли.......Глупости. Парите се леят като водата, по най малкото съпротивление. Задайте си въпроса, защо на тези цени не ги изнасят.......защото няма кой да им купи стоката. Ненормално е при 500лв заплата, 1кг суджук или пъстърма да ти е 40-50лв, 10% от дохода ти. Ами ако спрем покупки на хранителни стоки за 3 дена, или 5, а защо не и за седмица......... дали ще ни чуят! Май да, и то много ясно ще ни чуят

113

До 97

преди 13 години

Не знам къде точно видя връзка между технологията за производство на сирене и ГЕРБ. Много бъркаш, даже не съм гласувал за тях, защото ми бяха ясни преди да вземат властта, а не като мнозинството тук, което до вчера викаше "Да живее!", а днес крещи "Долу!". Казвам, че 1 кг. краве сирене се прави от 7 л. мляко, защото правя сирене, т.е., от личен опит, а не защото съм го прочел от некомпетентен журналист. 1 кг. сирене можеш да направиш от 3 л. ОВЧЕ мляко, но там и цената на млякото е друга.

112

Анонимен

преди 13 години

114 - Прин;ипният човек не борави произволно с числа, а държи да е точен:)

111

ник

преди 13 години

започна да ми прилича на "за бога братя,не купувайте" '

110

Анонимен

преди 13 години

Кво се хванехте за тия 3-5-7-20 кг сирене, от които се прави 1 л мляко???Толкова ли е важно това, човекът ви говореше по принцип.Акцентът беше друг.Или по стар герберо-комунистически обичай пак се опитвате да измествате темата и да браните името на любимите ви некадъриници.

109

крадци

преди 13 години

стандарче и пачки

108

Анонимен

преди 13 години

109 - *** ти си умен?:)

107

Анонимен

преди 13 години

Все едно, че не знаем, например банките, на каква цена привличат ресурс и каква лихва начисляват по кредитите си и какво? А и Миро кога завърши икономика, за да борави с различните категории себестойности? Това дали пък не е създаване на благоприятна среда за развитие на бизнеса в страната? Съвсем за маймуни ни взеха!

106

Анонимен

преди 13 години

107 - Няма да те разберат! Те сега доят във Фейсбук и оттам си правят сиренето:) Не им трябва животни:) Сега са на високи технологии:)

105

ot 94

преди 13 години

Хахахах как паднахте в капана, *** платени червенотиквеници. Ахахахахах, колко сте проЗти!

104

Анонимен

преди 13 години

И като разбера, че някой ми продава една стока с 300% надценка, но нямам от къде другаде да си я купя, какво точно? Миро ли ще ми я продаде само със 100% надценка? Пълно малоумие и упревленска немощ!

103

Комунист

преди 13 години

"През 1988 г. у нас е имало 650 хил. крави, 10 200 биволици, 5.370 млн. овце майки, отчита статистиката. В последните десет години множество ликвидатори, фуражни кризи, суши и прочее бедствия принудиха селските стопани да изколят стотици животни. През 1997 г. кравите у нас са 358 хил., биволиците - 7000, два милиона са овцете майки." колко е било гадно при социализма,налиии?

102

Анонимен

преди 13 години

97Не! Един килограм сирене не се прави от 20 литра мляко, а от 7:)

101

Анонимен

преди 13 години

това ли е главният наблюдател на България - Мирослав Найденов

100

ник

преди 13 години

какво ме топли как се формира цената щом не намеря съответната стока на тази изчислена цена,а за търговците е ясно-слагат надценка докато стоката се продава

99

Анонимен

преди 13 години

Явно на българинът си му харесва да го управляват ***.

98

Анонимен

преди 13 години

Коментарът ми е нецензурен и обиден за Миро, "експертите" му, както и за идиотията му по въпроса. А, и на сите гербави .... таковата .... поздрав!

97

До 70

преди 13 години

Не знам дали си наясно, но уверичените банкови влогове не са добра вест. Това означава, че никой в нищо не инвестира. Увеличаването на влоговете не показва забогатяване на населението, а показва, че заможната част от хората предпочита да държи парите си при по-ниска печалба, но на по-сигурно. Това обикновено води до задълбочаване на кризата. Целта на правителството следва да е да създаде предпоставки за изкарване на парите от банките и инвестиране в производство.