132

Анонимен

преди 13 години

Предлагам да им се прекъснат здравно осигурителните права,така или иначе са си направили ритуал за здраве.

131

Разумен

преди 13 години

Особено смешни са "природозащитниците" когато говорят за хуманност :D Готови са да пребият всеки, който не е на тяхното мнение, да го вкарат в затвора, някой директно заплашват с убийства, обаче това е,защото са хуманни :DДушевноболни *** :)

130

Ф.С.В

преди 13 години

Нека кмета на Бродилово да купи специална сфера (може и от НАСА) в която по хуманно, да се тричат кученцата ..но не повече от 6G , след като обичая е за здраве .е желателно и *** живеещи там да минат през сферата .за да може цяла година да са здрави и да им се вие свят -къде от цени къде от благоденствие ..и така проблема ще бъде решен,Б Борисов като виден космонавт също може да се потрича малко-- важното е че обичаят е за здраве ,присъствието на екип от Аnimal Planet -задължително

129

Анонимен

преди 13 години

квичащо куче, което се нааква - мислиш ли, че му е гот? аман от *** тука

128

Милена

преди 13 години

Когато бях малка имаше едно момче на нашата улица,което се забавляваше по следния начин:Застава насред улицата с котка в ръце,започва да се върти около остта си и накрая изпраща котката в някое дърво.Може и за здраве и берекет да го е правил, знам ли,ама беше гадно!

127

Ру

преди 13 години

Абе , що не питаме кучетата . Може пък да им е гот , а ?

126

Анонимен

преди 13 години

хора, които не обичат животните и не изпитват състрадание към други живи същества са много ограничени, направо ги съжалявам...

125

До 124

преди 13 години

Аман от помияролюбци. Изядоха ни децата бе, човече. Но не, защитавайте ги още.

124

Анонимен

преди 13 години

eto edna vyzmojnost za tri4ane:11-годишен и негов непълнолетен съучастник успели да откраднат 12 улични лампи, стана ясно след разследване на криминалисти от Елин Пелин.

123

ор

преди 13 години

Природозащитниците пият ли мляко? Доенето предизвиква стрес в животните, освен това, за да не разсипят съда с млякото, се прилагат и някои причиняващи болка похвати! Да се забрани доенето!

122

LM

преди 13 години

Тия сдружения мама БОЖКА да ги навре на кучето в ГЪЗЪ

121

Анонимен

преди 13 години

Ако можех бих затрила с едно махване на ръка всички безпризорни ***, ако знам, че така ще попреча да бъде нахапано дори само още едно дете.

120

до 99

преди 13 години

И какво като е животно, бе *** с ***?????Значи няма чувства ли?Значи не го боли, не умира от ужас и страх, така ли?!?!?!Да ти се не види и скапания, ограничен НЕчовек!!!!

119

Киро

преди 13 години

Защо всички скачат против това че е традиция това "тричене"-няма нито мъртви кучета нито страдания,а когато *** си продават дъщерите и ги женят на 11-12години никой не обръща внимание на тази традиция и всички я подкрепят,кое е по лошо да си продадеш детето на 11г. и то да ражда всяка година или да завъртиш едно куче,КОЙ Е УНИЖАВАН ПО ВЕЧЕ-ДЕТЕТО ИЛИ КУЧЕТО.

118

Бай Колю

преди 13 години

Архаре, аз може и да не съм прав...ама тя каквато е новината, такива са и коментарите...Гадно е това с псетата, така си е, ама пък с някакви си *** забрани ще се промени ли нещо?! Не мисля! Ни човеците сме си такива! Жестоки! Най жестоките животни в природата! Затова ми е смешно, като вземат да надават вой всякакви такива кучешки сдружения. И затова и въобще не ги приемам на сериозно! Толкова жестокост има около нас към животните, те обаче са се вторачили в кучетата и нищо друго не забелязт! Или се правят, че не забелязват. Сякаш като спрат да тричат кучета, и проблемите ще се решат!? Закованите за пода крака на гъските, които гушат за черен дроб няма да са вече заковани. Няма да избиват по няколко хиляди бикове по коридите в Испания. Ще спрем да варим живи раците и охлювите. Ще спрем да си колим прасетата по Коледа. Ще престанем да колим и агнета по Гергьовден... Примерите на жестоко отношения са безброй! Да не забравя и едно нещо, което много често ми е правило гадно впечатление, и то точно от кучелюбците! Десетки пъти съм виждал, как собственици на кучета насъскват животните си да гонят бездомни котки и изпитват огромна гордост, когато кучето им хване котето и го убие.... Не твърдя, че ти с твоите две кучета си от тази група...ама поне първото условие си го изпълнил - кучетата ги имаш... Така че, ако ще се тревожим за "правата" на животните, ами да се тревожим за всички, а?! Другото е лицемерие и простотия! Затова аз поне си мисля, че имам пълното право да не го приемам на сериозно и да му се подигравам! Ей това е!

117

ор

преди 13 години

Тричането на кучета било лошо, но улавянето с примки, упояването със стрели, лишаването от свобода, кастрирането, поставянето на чипове, е особено радостно, безболезнено и неунизително човеко действие, към кучетата, а? Това излиза, според, "На ти с природата"!

116

Разумен

преди 13 години

Абе тия *** "природозащитниците" няма ли кой да ги потрича малко ?Носят кожени дрехи, набиват мръвки, карат коли на бензин, ама са природозащитници, видиш ли. А вълнени дрехи носите ли, щото една овца докато я стрижат минава през повече мъка, от колкото кучето,дето го връткат.Долни обратни популисти, това са "природозащитниците"

115

Ф.С.В

преди 13 години

Какво толкова -едно тричане на кученца -ами то за здраве на кученцата -преди няколко години една баба си хапваше малки кученца за здраве -било полезно -явно в днешните модерни времена -когато хората изпращат всяка седмица совалки в космоса -тук бащи убиват синовете си за една пържола ,други си продават децата защото имали в изобилие деца . Ханаспаруховци си заплюват едно парцелче и казват -тук ще е БГ,бедни митничари стават тотомилионери ,студентите знаят всики чалгаритми наизуст,колкое гот в БГ

114

тъп

преди 13 години

"Тричането" било нехуманно? А кастрирането на бездоми кучета хуманно ли е? Воденето на домашни кучета въразани за каишка нормално ли е? Да ядеш месо от заклани ***, пилета и овце хуманно ли е? Аман от природозащитници! Нямат си работа и се занимават с глупости. Нека си въртят хората кучетата в Странджа.

113

д

преди 13 години

Успешно управляващата клика и продажните им журналисти успяха за няколко дена да отклонят вниманието на обществото от все по-некадърното управление, хвърчащи цени,скандали, престъпност и т.н. Бродиловци се оказаха лесна жертва, а материала клъвна. Завъртели кучето за 20 секунди, после го окъпали и Шаро върти опашка по-живо по-здраво. Ама според журналягите бесели, Бойко и той при прокурора загрижен.За кучетата. Нищо че онзи ден примерно пияна мутра затри 2 човешки живота.Но ще дойде Видовден!