179

:))

преди 13 години

Хахах. Нямам търпение тази женица най-сетне да слезне от поста си. Толкова е некомпетентна! Само говори,говори......а резултати няма. Проблемът с кучетата не е от вчера. Имаха толкова много време да го разрешат- и тя, и шефа и, а и предишните. Единственият кмет, който направи нещо хубаво за София, бе Софиянски. Крадеше, но и вършеше работа. Г-жо Фандъкова, толкова ли е трудно да мобилизирате цинганьорите, които и без това нищо не правят, да поизчистят парковете?

178

Анонимен

преди 13 години

Откъде се намериха толкова ***, та напълниха общината, парламента, правителството? Народа ли е толкова *** или не мисли като гласува/не гласува?

177

оги

преди 13 години

Опасностите се увеличават всеки ден. Ако не се задушим, докато ни гони полицията, ще ни разкъсат кучетата,а в най-добрият случай някой пиян с брониран джип ще ни реши проблема най бързо и без мъки.

176

ДО Падпадъкова

преди 13 години

фАНАДЪКОВА НЕСПОСОБНА СИ БЕ. ТА, ТИ СИ *** ПЕДАГОЖКА . НА СОФЕА И ТРЕБЕ, " СС- КОМАНДОСС"РАЗБРА ЛИ *** !ДА ГИ КОЛЯМЕ ЛИ? ДА ГИ СТРЕЛЯМЕ ЛИ?

175

боби

преди 13 години

Ех, защо ги няма Румяна Желева и Калина Илиева да оправят нещата

174

парно, вода, ток

преди 13 години

Здраво са го закъсали, щом заговориха за кучетата. Винаги когато настане тотално оплескване подхващат тази тема.

173

jul

преди 13 години

Лошото е че тези от екоравновесие само усвояват пари. Обаждали сме се поне 15 пъти, идвали са, кучетата стоят. Нещо като със снегорините. После се оправдават, че не успели да ги хванат (аз ако не си разбирам от работата ще ме уволнят). Всичко е прах в очите на хората.Освен това както казаха по-горе има много градове и общини в България, където има приюти и работещи кастрационни и хората там нямат проблем и се чудят.Абе нема надежда, ще ни накарат да хващаме антифриза и каймата... за съжаление

172

попа

преди 13 години

За съжаление тая обещава, ама ние не и вярваме вече година и половина след началото на управлението им. Като гледам обещава за във втори мандат, ама не е познала. Такива предизборни мекици и да хвърля, народът поумня. Войводите от години анатемосват за тоя проблем с кучетата, ама нали трябва управленците да го яхват и да го изоставят...до следващите избори. Когато кучетата са станали повече.

171

Анонимен

преди 13 години

Да ама есента вече няма да си кметица!!!Видяхме те колко можеш

170

БившКоренякСофиянец

преди 13 години

Не се притеснявай Фъндупкова!Ние от теб и Тиквата получихме завод за ***, хубави улици и детски градини!Да ама друг път!Но нищо, той Кадиев ще ви покаже вратата на общината!

169

Анонимен

преди 13 години

Фъндъче, три години са много време бре душко.Теб няма да те има !

168

Фенбойкова

преди 13 години

Не бе гледайте какво (не) съм направила досега с кучетата, слушайте ме какво ви обещавам за след изборите... След изборите София ще блести от чистота, всички улични кучета ще изчезнат с магическа пръчка, *** няма да се разкарват с каруците си по булевардите... А, будилникът звъни... успала съм се, докато съм чела доклада на Екоравновесие, в който ми искат още пари за бездомните кучета. Я да увелича още малко данъците на тия софиянци, нали аз не съм оттука, кво ми пука...

167

Анонимен

преди 13 години

НЕ ЗНАМ КОЙ ИЗМИСЛИ ТАЗИ ГЛУПОСТ ,ЧЕ КАСТРИРАНИТЕ КУЧЕТА НЕ ХАПЕЛИ...!!!ОК -НЕ ИСКАМЕ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ ,АМА ТОВА ,ЧЕ Е КАСТРИРАНО СЪВСЕМ НЕ ОЗНАЧАВА ,ЧЕ НЕ Е АГРЕСИВНО ...!!!ЕЛАТЕ НА ПАЗАРА В КРАСНА ПОЛЯНА ДА ВИДИТЕ "МИЛИТЕ" КАСТРИРАНИ КУЧЕТА НА КАКВИ ГЛУТНИЦИ НАЛИТАТ ...КАСТРИРАНИ ДЕ... !!

166

tihatavoda

преди 13 години

Куче фандък не дава.

165

gery

преди 13 години

Късно е, Фандъкова, прибирай си вещите от "Московска" 35 и се връщай на даскалската си позиция или стани кмет (ако те искат) на родния си Самоков. Искрено се надявам, че следващият кмет на София ще бъде интелигентен (което означава посочен НЕ от Борисов) човек. Тази безлична маша на мутрата - министър-председател нанесе достатъчно поражения на града ни във всички възможни сфери. Вижте мръсотията, в която тънем, изровените улици, кучешките изпражнения, затъналите в цигарен дим заведения! Стига!

164

Анонимен

преди 13 години

3 години за кучетата????????Колко ли ще трябват за дупките, мърсотията, задръстванията?................

163

zlr.

преди 13 години

"Безплатно" щяла да поставя чипове и да кастрира - и какво - от джоба си ли ще ги плаща!?!?!?!?!

162

Dedo Ivan

преди 13 години

Ми те за 3 години ще ни изядат ***, каке!!! Размножавнето им може да се опише с геометрична прогресия...И бат'Бойко обещаваше, че ще реши проблема, но после го за...ба и взе та стана мин.-председател. Решава едни други проблеми. И к'ви 3 години, няма ли скоро да има избори за кмет? С дотук постигнатия успех като кмет нямаш шанс да повтаряш мандата. Ами дайте ние да избием *** сами, заедно с т.нар. представители на "Екоравновесие", да ги *** ядат!

161

МТЛБ

преди 13 години

Върви си човек по улицата а срещу него жена, която води голямо куче без наморник. Човека се опитва да го заобиколи, а жената му казва: Спокойно господине кучето е кастрирано! Човека отговаря: то ще ме хапе, няма да ме и...е!

160

***

преди 13 години

Започваме износ на кучета за виетнам хем ще ни се подобри икономиката