51

Избирател шефът ви

преди 13 години

Ех възхитен съм от многото КАДЪРНИ АНАЛИЗАТОРИ ПО либийските проблеми.Също така съм и обнадежден и за бъдещето на България....все пак щом толкова вещи в либийските проблеми Българи има,възможно е и за нашите българските проблеми да се намери някой АНАЛИЗАТОР.

50

ГС

преди 13 години

Писна ми да храня женски ***,идват и ми изяждат яденето ядат и ги нося на почивки само *** .И после я ритам като видя ,че не става за нищо не останаха жени ей,как ще се оженя като само консуматорки .И използвачки.

49

boza

преди 13 години

che otkoga SAS stanaha diplomati---chak puk tolkova da ni imat za baluci!

48

ДО 45

преди 13 години

ЗА МЕН СИ Е ПРАВ 32 И ТИ СИ ПРАВ,АМА НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НАСТРОЙВА СОЦИАЛНИТЕ СЛОЕВЕ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ.ИНАЧЕ БЕЗ СТАЧКИ НЯМА ДА СТЕНЕ И ПРИ НАС.НЕ МИСЛИ ,ЧЕ НЕ СЪМ ТЕ РАЗБРАЛ,ПРОСТО НЕ МОГА ДА ПИША ДЪЛГО ДА ОБХВАНА СЪЩНОСТА НА ПРОБЛЕМА.ТЕМАТА Е ДЪЛГА 22 ГОДИНИ.

47

38

преди 13 години

след като си живял там, вероятно си наясно за какво става дума... аз лично също смятам че съм достатъчно наясно, след като съм проживял общо 8 г. в 3-4 арабски държави, вкл. и в Либия, мога да кажа че им познавам и зъбките :) а че тук се явяват множество разбирачи от всичко, не им обръшай просто внимание, както казах, смятам че това е национална черта, всеки да разбира от всичко

46

Дано !

преди 13 години

А Щатите са изпратили 20 Стелта натоварени с атомни бомби :)

45

37

преди 13 години

ами успех в "мисленето", без коментар ))))нещи не си разбрал явно, не спорех с 32, просто прочетох как се е кръстил, то е вид въпрос, и се опитах да си отговоря на него...

44

ДО 40

преди 13 години

СЛУШАЙ КАКВО *** МАТЕРИАЛИСТКЕ,НЯМА ДА ТЕ ХРАНЯ ХВАЩАЙ ПЪТЯ И РАБОТИ КАТО НЕ ТИ ИЗНАСЯ.БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ СА ***,БРАНТИИ.НАЛИ ВСЕ РЕВЕШ ЗА РАВЕНСТВО МЕЖДУ МЪЖА И ЖЕНАТА,ТОГАВА СЕ ХРАНИ САМА И САМА СЕ ИЗДЪРЖАЙ,НЕ СТИГА ,ЧЕ ИЗЛИЗАШ ПО РАНО НА ПЕНСИЯ ОТ МЪЖЕТЕ АМИ И ДА ТЕ ХРАНЯТ ДА *** И ПОСЛЕ ДА ИЗНЕВЕРЯВАШ Я МАРШ ФЕМЕНИСТКЕ.МЪЖЕТЕ СА ДИСКРИМИНИРАНИ СПРЯМО ЖЕНИТЕ ИЗЛИЗАМЕ ПО КЪСНО НА ПЕНСИЯ ЗАМЕСЛЕТЕ СЕ ЗА ЕДИН КОЛЕКТИВЕН ИСК...СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА.

43

;(

преди 13 години

кадафи е долен ***,също както и буш обама клинтън саркози и цялата *** "загрижени"политици..чудя се дали остана някъде място където човек да не е потенциална жертва на "ОНЕЗИ".... алчноста човешка е безгранична...за жалост всички сме жертви на системата..почвам вече да вярвам в 2012.Земята се нуждае от почивка..

42

Очуден

преди 13 години

Осем души, от специалните Британски части, SAS, тежковъоръжени, са хванати в плен от мирните демонстранти на опозицията в Бенгази. На кого да вярваме сега, на западните и американските медий, че Каддафи избива мирни демонстранти,...или на Каддафи, че това не са никакви мирни демонстранти, а, инфилтрирани обучени бойци на Ал Каида, подстрекатели на безредиците? ;-)

41

кой ,кой е.

преди 13 години

Не знам на кого да вярвам Тези които са работили в Либия казват ,че там всичко си е супер.Добри заплати евтини продукти.Чудя се на тези либийци какво искат като ние само за това мечтаем.Освен сестрите май никой друг не е казвал нещо лошо за режима на Кадафи.Далиспрямо тяхния народ има по голям геноцид от нашия.

40

до 8 от българка

преди 13 години

Българските мъже са най-малодушните мъже, защото не могат да защитят близките си и семействата. Да гледаш,че родителите ти мизерстват, да не можеш да нахраниш децата си както трябва, да стоиш на полутопло, защото не можеш да си плащаш сметките , а само приказват. Шепа сополи , докопали се до властта ни разиграват като маймуни толкова години.. На нас, жените ли чакате?

39

хай буй

преди 13 години

а?????? ко стана бе? демокрацията ..хахаххаха..кухи ***

38

Бил Влибия

преди 13 години

до 36: Какво не ти е ясно, да ти обясня,...съвсем наскоро се върнах от Либия :-)) а, за Премиера Мутро-Бойко, съм съгласен,...*** народ си заслужава селски пожарникар за Премиер,...

37

daf

преди 13 години

ЗАЩО СЕ МИСЛИШ ЗА МНОГО УМЕН?МИСЛИШ СИ ,ЧЕ КАТО СИ ПРОЧЕЛ ЕДНА КНИГА ,НА НАКОЙ КАВАЛ КОЙТО ТИ Е ПРОМИЛ МОЗЪКА СЕ МИСЛОШ ЗА УМЕН ЛИ ,НЕ Е САМО ЧЕТЕНЕТО А И ВНИКВАНЕТО В СМИСЪЛА,МИСЛЕНЕТО Е ОЩЕ ПО ВАЖНО ЛЕСНО Е ДА ЧЕТЕШ И ПОСЛЕ ДА ПОВТАРЯШ КАТО ПАПАГАЛ,АМА АВТОРИТЕ ДАЛИ СА ОБЕКТИВНИ ИЛИ ПЛАТЕНИ.ЗАТОВА ПОВЕЧЕ МИСЛИ,НЕ ЧЕТИ САМО.32 Е МНОГО ПРАВ.ДА НЕ КАЗВАМ АМЕРИКАНЦИТЕ ЗАЩО НЕ ВЛЯЗАТ В ТУРЦИЯ КОГАТО ТУРЦИТЕ ИЗБИВАТ КЮРДИ?НАЛАГАТ ГЕНОЦИД СПРЯМО КЮРДСКИЯ НАРОД?

36

32

преди 13 години

народ-коментатор сме явно... всеки е компетентен по всичко , и никой достатъчно добре в нищо... понания не се натрупват само от някое филмче или някоя статия, случайно попаднала пред погледа ни... ама кво ли си говорим, след като човек, прочел една единствена книга в жиота си, и хвалещ се с това ни е премиер, изводите са ясни

35

до 31

преди 13 години

не си разбрал нещо,...Каддафи държи 3-*** пленени холандци, а опозицията са пленили англичанини!

34

Анонимен

преди 13 години

А Американските военни кораби Киърсаржд и Понс се насочиха към бреговете на Либия и самолетоносача Ентърпрайс И МАИМУНАТА ОБАМА ОБИКАЛЯ КАТО РАЗГОНЕН ПРЪ4 НА ПАЛУБАТА, А КЛИНТЪН СТИСКА ДЖУКИ КАТО НЕЗАДОВОЛЕНА ЕВРЕИСКА ***.

33

всезнайко

преди 13 години

Долу тирана и диктатор Кадафи.Долен крадец и убиец на деца...

32

що за народ сме

преди 13 години

Сега кой е тирана в Либия???Ако утре Кадафи спечели и ние ще завием на 180градуса щом Американците тръгнат след него.Но те имат интереси а ние само загуби.Това не е ли Ирак в нов вид.