81

Анонимен

преди 13 години

Ти някога хващал ли си истински телефон бе момко!? Чувал ли си за HTC примерно!? Не оспорвам предимствата на айфона, но когато HTC правиха умни телефони Apple дори идея нямаха...говориш като лаик. Къде видя недорасла платформа?! Отварял ли си някога Market-а, за да дърдориш!? Поговори ми малко за мултитаскинга на iPhon-а ... една камера отпред и един фейстайм не го правят най великото устройство, да знаеш !ае със здраве...

80

izne

преди 13 години

Относно статията - ГОЛЯМ СМЯХ. Android е жалко и недорасло копие на iOS, което в жалкия си "Store" има-няма 60 приложения. Сега като махнат 50 ... честито. ХАХАХАХА ВИРУС? Така е... недорасла платформа. Най-смешното е че въобще има "вируси" и че са се появили worldwide в официалният ви "store". Ето защо хората предпочитат ИСТИНСКИ решения - като iPhone. Носете си насраните ADIBAS, но не си мислете че сте нещо повече, понеже неможете да имате Adidas. :DГроздето е кисело бе.... адски кисело !

79

до 84

преди 13 години

Докато не се научиш как се пише "евтино" и "двуядрен" няма да разбереш предимствата на iPhone. Освен това има разлика между сглобено в Китай (но проектирано в Калифорния) и некадърно изкопирано и след това сглобено в Китай.

78

Губите си времето

преди 13 години

За какво се карате!? Всеки да ползва каквото иска. Ползвал съм всички възможни операционни системи за телефони, бърникал съм ги, ровил съм ги, развалял съм ги, а после съм ги оправял. От два дни ползвам последния Андроид, а в другия ми джоб стои джейлбрейкнатия iPod Touch пълен със софтуер. И двете платформи си имат и предимствата и недостатъците. Дет се вика за всеки влак си има пътници, не знам само защо се дърляте. И не знам кой ви каза че новите смартфони струват по 2000 лв...пълна глупост..

77

до 76

преди 13 години

не е само телефон а още:iPod с аудио и видео, портативна gameконзола, електронна карта с gps и компас, интернет браузър (все повече уебсайтове преминават на HTML5, заради iОS и слава богу, защото ми писна да ми забиват браузърите заради гнусния Flash), електронен вестник/книга, портативно радио/телевизор, фотоапарат, HD камера, и още стотици хиляди неща, в които apps могат да го превърнат. Това е революциионното на този тип устройства - тяхната невероятна мултифунционалност.

76

Анонимен

преди 13 години

ами незнам аз съм с HTC и съм много доволен но немога да кажа същото за моите приятели които са със IPhone! да не говорим че аз съм с най-ефтиния модел на марката 500-700лв.А и HTC имат модели за по 2000лв.другото е че незнам кой нормален като си купува телефон гледа камерата!? тука някой ми говори за двоядрен процесор!ами знае ли че за да има файда от него трябва програмите да са написани за двуядрен!? а такива почти няма за лаптопи да неговорим за телефон!!! а вече всичко е от китай!

75

хай буй

преди 13 години

хахаааааааа...кеф!!!да живее СИМБИАН!!!

74

до 80

преди 13 години

Каква сметка имаш да си купиш iPhoneот щатите, при положение че и ТМobile и О2 и Vodaphone го продават за 1 евро? Това, с какво iPhone е по-добър от всички останали ще разбереш, когато ползваш iPhone за няколко дни. Просто работи така, както трябва да работи. Няма нищо, което не е изпипано до последния детайл.

73

izne

преди 13 години

до hah, ***, вземи се образовай какво е iOS и тогава пиши коментари.Всъщност едва ли знаеш какво е FreeBSD и връзката му с OSX и iOS. Едва ли знаеш и какво представлява Linux и как и кога се е появил. Просто такива "разбирачи" сте смешни и винаги хората с повече знания ще ви тъпчат, защото се перчите че въобще сте в час.А на останалите *** които си мислят, че са голямата работа, заради избора си на телефон ще кажа само - гроздето е кисело! :D

72

до 77

преди 13 години

Ами и аз живея извън България. В Германия съм. Пътувам до щатите на всеки 2 месеца. Мога да си купувам iPhone на по-ниски цени там, отколкото в Европа. Мога да си го купувам и на всяка визита, без да ми натежи на джоба. Но просто не виждам смисъл. Да, дизайнът им е супер, екранът е шарен, джуджавки бол. Но не виждам с какво е по-добър от останалите телефони от същия клас, които се предлагат на пазара.

71

до 76

преди 13 години

iPhone 4 в момента се дава безплатно почти навсякъде в Европа при сключване на двугодишен договор с мобилен оператор. В Америка струва около 200 долара, пак с договор. 200 долара може да си позволи всеки в Америка. Това, че пазарът в България е ненормален, не е вина на Apple.

70

до 69

преди 13 години

Ами повечето от хората, които познавам са като мен.Не живея в България от доста време и ако този форум трябва да е критерий за манталитета на българите не съжалявам особено. Докато целта в живота на някой е да намерим начин и да прецакаме някой и да минем "тънко" и хабим енергия да злословим срещу тези, които дръзват да имат мнение, различно от нашето, ще си мечтаем само за светлото бъдеще. Не мога да разбера, с какво толкова дразня хората с това, че смятам, че Appleимат най-добрите продукти?

69

Анонимен

преди 13 години

2000 лв за телефон? Не сте добре! Да не би да живеете в мезонет на витошка и да карате Brabus? Не нали :) Май сте за 4ти километър тогава

68

до Handy tel

преди 13 години

явно пишеш от германия или от немско-говоряща страна или си бил в такава... би трябвало да знаеш, че Appleимат двугодишна гаранция и при всякакъв проблем с каквото и да е получаваш нов телефон. аз имах проблем с високоговорителя на моя 3G и в TMobile ми го смениха моментално. Тези, които искат да спестят някой цент и си купуват телефони от Америка и не си слагат допълнително AppleCarе си носят последствията. Аз не съм достатъчно богат, за да си купувам евтини неща.

67

hah

преди 13 години

Батериата на iPhone се сменя в сервиз тъй като Apple са решили така, което и аз не одобравям ... И да Android копира iOS по всички показатели. Samsung дори копират и дизайна на корпуса - Galaxy S - 3G/s, Galaxy S II - iPhone 4. А реално всичките гореизброени идват от Китай ! Само че, както казах и по-рано, все още нямат съпорта на големите пъблишъри и съответно липсва качествения софтуер, който реално направи iPhone и смартфоните като цяло толкова популярни. Здрав телефон - Нокиа !

66

xxx

преди 13 години

едно време мъжете си мереха ***, сега си мерят телефоните...

65

Jason

преди 13 години

Поздрави за всички фенове на Apple с "песента" на Тони Дачева - Три кила банани!

64

от 56 до 59

преди 13 години

Ако наистина плащаш за приложенията и не ползваш Jailbreak съм напълно съгласен с теб, но колко са хората които правят като теб. И все пак браво...

63

HTC

преди 13 години

Toва май е статия за Андроид. Apple Комплексарите какво правят тук?!?

62

theRealness

преди 13 години

до 60: добре, че беше iPad да даде представа на света какво е това таблет :) т.ч. не ми го хвали този самнянг галакси.61: ти пък да не твърдиш, че HD7 или E7 е най-хубавото на пазара? Всеки да купува това, което му е кеф. Проблема е, че като чуете iНещоСи много се афектирате...не е хубаво :)