196

Анонимен

преди 13 години

Абе ей, четете и вие лекции в Харвард и тогава говорете!!!!!!

195

JORO BIEKAM

преди 13 години

Zabelezete nalko nad statiata ot dqsno ima link kam druga statia :BEZRABOTICATA U NAS VSE POVE4E NAD SREDNATA V EC.......IZLIZAME OT KRIZATA VDQNKOV-TOVA DOBRE, LO6OTO E 4E NQMA DA IZLEZEM ZIVI.....

194

7

преди 13 години

Що тъй не мога да открия нищо по въпроса за лекцията на нашето "светило" по финанси в страницата на Harvard Kennedy School, намирам за неговите публикации в съавторство но тази лекция, която е чел нищо няма. Нали ви е ясно, че не е чел лекция на студенти защото това е публична лекция като част от събитие е.

193

нерез

преди 13 години

само от заглавието ми се повръщане съм чел останалото нямам думи!

192

joro biekamu

преди 13 години

Iskam i az da si imam edna takava pizaria kato na vdqnkov....sus 6 miliona balaka da naguvat posni pizi dokato im zapukat u6ite

191

пар

преди 13 години

Дянков е комплексар който става за счетоводител на селска кооперация./много малка кооперацийка/ .Министър на финансите е не само провал,но и излагане.

190

Анонимен

преди 13 години

някои може да излизате стабилни от кризата , повечето затъваме в нея . добре че имам някаква възможност да помагам на Баща си и Майка си , които са пенсионери . дянков , как живее истинския ти баща ? за подслушващите - споко .

189

borokaro

преди 13 години

аааа не така ако обичате - бат ви Бойко - негово високо превъзходителство ПРЕМИЕРЪТ-СЛЪНЦЕ - БОЙКО БОРИСОВ - да се слави името му - оправи положението в световен мащаб, що се отнася до проблема с тероризма - а именно - колкото повече дюнерджиинци , толкова по малко тероризъм . Е , нека и това момче изнесе урока с пиците - та да излезе света от кризата ...

188

Анонимен

преди 13 години

Само да добавим и ,че Джордж Буш е четял доста лекции......Странно защо, почти само по време на мандата му...

187

професия блондинка 4

преди 13 години

това е предпремиерното излъчване на новия филм "професия блондинка 4". бюджетът на филма ще бъде представен на българския данъкоплатец съвсем скоро. конгратюлейщънс! превзе харвард - лоу скуул! мони, да ми купиш пинчер от там.

186

Анонимен

преди 13 години

никога повече за Герб

185

Анонимен

преди 13 години

*** си Дянков *** си за тече никой нема да гласува прочетен вестик сииии

184

Пица Конекшън

преди 13 години

хАмстера вика КРИЗА НЯМА , тоя пък ИЛИЗАМЕ СТАБИЛНИ . В България им викат хвалипръцковци , в САЩ ассхолес.

183

ахах

преди 13 години

немците не могат да кажат спиро, а казват шпиро...

182

до форума

преди 13 години

това спирото е страшно представително същество за партия герб. ти го питаш кой изяде баницата, той ти казва, че не ползва градски транспорт. или нещо подобно... моля представителите на тази партия във форума, организирайте си сганта, че е позорно. ако искате да пишем тук, а не да си говорите сами, вземете мерки.

181

до 197

преди 13 години

чакай да си избърша сълзата...

180

до 194

преди 13 години

ако не можеш да изкараш пари за едно А6, бастунът си ти.

179

Иван

преди 13 години

Тези в Харвард не е необходимо да слушат Дянков - достатъчно е да прочетат коментарите тук да видят колко мизерен народ сме, колко големи специалисти сме пък никой не ни кани на работа, как този или онзи все ни пречи за да успеем.един поет май беше казал нещо за мършата.Прав е бил.А се обидихме на един министър председател на тема "лош матреал".Жалък народ Извинявам се на хората които вярват в себе си,отговорни са и не гледат с черни очила.Те работят ,получават си заплатите и не стоят във форума

178

до спиро тъпото

преди 13 години

тъщата има кредит 10000 и плаща на месец по 200 лева, но взима 1500. леля ми има кредит 2000 лева, плаща на месец 200 лева, но получава 600. координаторът на герб в село казал ли ти е какво да отговориш, ако те питат кой от хората в двата примера живее по-добре, какво да отговориш? ако не можеш да отговориш веднага не се притеснявай, ние ще те почакаме. а ако не знаеш, обади се на приятел, може и на тъщата с главно т.

177

Анонимен

преди 13 години

тоя па А6 кой кара А6 бе ***!?