160

50% Траки

преди 13 години

Във вените на българите тече 49 процента тракийска кръв. Това сочат резултатите от изследване на швейцарския институт по генетика "Игенеа". По 15 на сто от гените ни се падат на славянския произход. 15 на сто от гените пък доказват, че имаме и елински черти. 11 на сто на гена ни е наследство от античните македонци и 8 на сто на финикийците.

159

до Петко

преди 13 години

Въпроса е със какви документи. Не вярвам да има толкова *** човек та да изпусне толкова пари. Божо може да е плямпало, ама не вярвам да е страхливец.

158

men

преди 13 години

Bulgarian was the first "Slavic" language attested in writing. As Slavic linguistic unity lasted into late antiquity, in the oldest manuscripts this language was initially referred to as языкъ словяньскъ, "the Slavic language". In the Middle Bulgarian period this name was gradually replaced by the name языкъ блъгарьскъ, the "Bulgarian language". In some cases, the name языкъ блъгарьскъ was used not only with regard to the contemporary Middle Bulgarian language of the copyist but also to the peri

157

Анонимен

преди 13 години

Ако се замислим на доводите ни против Македонизма, то същите може да се приложат и върху Българската Тюркска Официална теория: -Носим името и идеята за държавност на малък изчезнал /претопен/ народ. -Нямаме нито лингвистична, нито генетична връзка с него. ...Така, че защо да виждаме македонския проблем а да не признаваме, че и нашия е същия. -Разликата е единствено в това, че през вековете нашият етноним е бил употребяван от всички хронисти и историци за обозначаване на населението в Мизия,Тракия и Македония и за държавата му, докато названието "Македония", след разбиването й от Рим и присъединяването й към империята, започва да се употребва единствено като название на административно-териториална единица

156

Петко

преди 13 години

Беше Божо ка нас (и жив остана замислете) и отидоа луе со документи ама то избега од задна врата. По кредит изгледа отиде ......хахахах

155

Анонимен

преди 13 години

За Кирил и Методий спор няма - гърци са. И найстина - Орфей е живял на територията на днешна България. Това прави ли го българин?

154

Анонимен

преди 13 години

Да ПеткоДа ,ама Божо дава 100000 евро ,ако покажете плочка с надпис Македония.А вие е изследвайте в Белград.

153

Петко

преди 13 години

Името на Самуиловото царство се гледа од документациата во Германиа кога на Ото му носеа подароци за Велигден мислам беше. Таму стои Склавиниа.

152

до 148

преди 13 години

Не съм беден, не съм завистлив и не мразя никого. И съм БЪЛГАРИН. На мене тази страна ми е нужна, виж за държавата имам други изисквания. А да слагаш етикети на цял един народ е признак на ниска култура. Всичко добро ти желая. Не заслужаваш България.

151

Анонимен

преди 13 години

Цар Самоил е син на Брсачкиот кнез Никола, ко а владеел Брсачката Склавиниа во средината на 9 век. Грците (Византиците), словенската титула кнез, а преведуваат како комит. Затоа, не само таткото Никола, туку и неговите синови Давид, Мосе, Самоил и Арон во грчките извори се споменуваат како komitski sinovi -комотопули-kнезови (Skyl.Cedr., ibid., II, p. 347).Кнезови (грч. комити) се владетели на македонските средновековни кнежевства тнр. склавинии. Македонските склавинии ги основале македонските словени (склавени), во коа биле инкорпорирано и староседелското македонско население. Така и настанала симбиоза меу староседелците и новододените словени од западната група; словените а примиле византиската култура, додека староседелците словенскиот азик, поради целосното словенско опкружувае не само во цела Македониа, туку и во Тракиа, Тесалиа, Елада, Мизиа.

150

Тракия &Македони

преди 13 години

Всъщност основното ядро на съвременната българска народност са македонците и тракийците. В действителност името "българин4 е само политико-историческо понятие, а генетичната същност на нашия народ е от доминираща спойка на древните народи ТРАКИ и МАКЕДОНИ. Долна и престъпна лъжа и пагубна заблуда за нашия народ е да ни определят като разни оногондури, чукондури, татари, монголи и прочее "аспаруховщини".Това само дава храна на гърци, евреи и руснаци за продължаване на кражбата от народа ни!

149

Петко

преди 13 години

А работен или неработен празник ви е ?

148

Петко

преди 13 години

Пере плочката а наде за фалц еден професор од Харвард.А за фалц плочки како се прават и зошто обратете се до кловнот Бозо , пардон Божо.

147

до Петко

преди 13 години

Петко ако си *** аз нямам лек ,които е искал да разбере какво олицетворяват Българските мартеници ,не че има други , тои да е разбрал , а не да пита и пише простотии.

146

Петко

преди 13 години

Абе ас ви пишав дека Стевче акимовски е сеак што обул гратска кондура и се е каже за да биде во високо друштво па дури и прв пат да чул за тоа.

145

Анонимен

преди 13 години

Българина е беден, завистлив и злобен, стигащ чак до жестокост. Българина мрази турците, македонците, евреите, ***, и кой ли още не. Българина не обича никой и нищо. Българина е стигнал в своята злоба и завист дотам, че мрази дори самите българи. В цял свят, във всички държави, името българин е синоним на нещо лошо. Защо ли още съществува тази държава ? На кого е нужна ?

144

Анонимен

преди 13 години

140 - Сега остава да кажеш, че кирилицата е българска и направо ще избиеш рибата.

143

до 140

преди 13 години

хахах, странното обаче е, че оня *** показваше м-то, д-то и о-то изписани на кирилица преди 70000 години.

142

Анонимен

преди 13 години

142 - ами при всички случаи ще бъде по-логично, отколкото да играе в българския такъв

141

до 140

преди 13 години

браво, брат, мамата му е.а