94

Калин

преди 13 години

прекръстани еврии.. и потомствени *** от влашко.. се представят за овчари на стадото.. и всичките ненавиждат бога .. без значение кое .. ей такива .. шозофреници.. се представят и учат .. що е народ и нация.. национална сигурност ..национализъм и патриотизъм.. ей такива ми се представят за част от нещо.. Кога са били такива .. те даже себе си мразят .. що за *** трябва да си .. да се срамуваш и да мразиш .. религията си.. народа си .. имат партизанщината за нещо нормално, това са социопати.

93

реклама от 40години

преди 13 години

ЦИКЛОН-Б изтребва ги до крак ***.....

92

Калин

преди 13 години

хич не ни трябват .. конспирации .. книжки ..и теории .. такива се изкарват на светло.. и им гледаш сеира .. това са едни сенчести ***.. където сеят мозък и обливат с помия .. пък инак се крият.. под имена .. и псевдоними ... тъй са те :) като им въведеш .. правила .. и регламенти... и им покажеш двата края на тоягата .. се оправят.. тъй правят по света .. !!щото са най долните представители.. на рода си .. срамуват се даже от него!!!!

91

Hey Jude

преди 13 години

ЛЕНИН САМО МОЖЕ ДА СЕ ГОРДЕЕ С ЕВРЕИСКИЯТ СИ ПРОИЗХОД! Та нали неговите родственици и по голямата част от емигриралите му сънародници, създадоха съвремената модерна Америка от която толкова много хора по света се възхищават.

90

Калин

преди 13 години

всякаква болшевишка *** е обладала обществото.. сами себе си се представят .. и насаждат.. на андрей райчев ...потомствен комунист .. и жена му.. евреии с по няколко имена . отрока им .. лидер на анархо - комунистите у болшевистана .. милионери .. анархокомунисти.. ? Само тука може вирее .. подобна извратеност и по техните им стандарти!!! Тая каза .. в ефир .. че можело и на насила да приемем идеологията им :) по нова.. тв я пуснаха.. защитаваше . ***.. е не гей хората:) хаха

89

никой

преди 13 години

Има едни книжки .....'Световната конспирация' и 'Тайните протоколи' - Пише разни неща там, в това число и за произхода на разни личности, че и 'тайната' от заглавието горе. Нека всеки сам си прави изводите ....

88

Калин

преди 13 години

всичките им съветски .. вождове са .. еврейски .. издънки .. ама всичките, само където се представят за други.. и за различни.. колко имана имат .. даже и те ги забравят.. партизанска ***.. !! пък у тази страна .. чаршафа им бе . един влашки ***..от правешко ли кой катун там, доказан .. неуспорим факт !!

87

Мо-шенник

преди 13 години

Авраме не знаеш да ли не съм от тях миличък! Ще те обвиня в антисемитизъм на мига, може да съм МАРАН от къде знаеш. Ти ми кажи чел ли си СТАРИЯТ ЗАВЕТ и нищо друго не говори ...Холокоста = саможертва.Жертвахме народа за да има сега Израил. Шма-израел=шмайзер. Рош-Ходеш!

86

ал.бож.

преди 13 години

Какво стана с ония евреи дето нашариха синагогите със свастики в исраел преди няколко години?

85

Анонимен

преди 13 години

ми вие открихте топлата вода, поскомунистическо сайтче такова.всеки учил и занимавал се със съвременна история, го знае това...хайде лека ви вечер, и четете нещо различно от манифеста на Маркс

84

Калин

преди 13 години

Хабсбургските династии в Европа .. са оправяли с тая ***.. безсрамно нагла срамуваща се и от себе си.. разни .. мурдухайовци .. енгеловци .. и чаветата .. им като тоя .. на снимката . унищожават всичко до което се докоснат .. пък тука ми ги венцехвалят.. измамници .. въртят далавери..плащат им заплати.. пенсии .. тая *** .. трябва се кае .. като ги Изкараш .. на Светло . им става много гадно, Даже Вождовете .. се срамуват .. от себе си .. Лъсне ли истината :)

83

Калин

преди 13 години

нямам нищо .. против евреите .. имам ги .. за хора, ама то направо прекаляват .. всичките комунистически *** на сесесера ... са евреи..най нагло обаче се се срамуват.. и се крият .. произхода .. що? верно *** .. са асоциални . *** .. представящи се за хора .. ей такива .. обладават страната .. деривати .. !!

82

евЗЕНи

преди 13 години

Антисимитизма е супер силен в Русия.Не знам в България защо е така. Измежду най-добрите ми приятели, които са ми помагали в нужда поне половината са евреи. Докога ще делим хората на какви са били прадядовците им, а не на това какви са?Расизмът е едно от най-грозните лица на простотията. Недоумявам, защо го има в България. То тук в САЩ повечето хора не са толкова расисти, колкото са болшинството в БГ. Жалко.

81

Анонимен

преди 13 години

Евреите много ги е яд че не могат да ни изнудват за пари от холокоста както правят на всякъде другаде.

80

gore dolu

преди 13 години

samo balgarski 6e e proizhoda...samo takav moje da e 6tom sa izbivali sobstveniq si narod sas stalin i sa ostavqli naselenieto gladno, 4e kakav dr 6e te i na6te upravnici sa6tite

79

Авраам

преди 13 години

милата ми "Саможертва!"Дай да опитам е да избършем пяната от устата, да овладеем тремора и пак отново: Какво искаше да кажеш?И акоговориш за БОГ - поименно моля, че така индийците и папуасите ще се объркат.Милят ми.... Само да знаеш - Халоперидола помага малко, не го спирай веднага.

78

Калин

преди 13 години

може ли такива перверзници да ми ги представят и лансират ? тези *** и безбожници.. даже и за евреии не стават.. Крият се ..Кръстят се .. абе представят се за нормални.. а дефакто.. Ненормални .. психопати.. даже .. от произхода си се срамуват!!

77

Джордж Шорош

преди 13 години

Някой да е виждал работещ джу.

76

Саможертва!

преди 13 години

Авраме чели сме и старият завет! Числата,царете,....да, еврейският майкампф не съмнено, така че библията не е толкова свята колкото я изкарват:ДОКАЗАТЕЛСТВО! Стария завет! Моля четете! Ти ще владееш целият свят и където стъпваш не оставяй нито една душа ........И Т.Н. и Т.Н....................светът е мноого по-стар от нея а спекулациите са огромни!Из-ра-ел този който се бори с БОГ!

75

Анонимен

преди 13 години

Крайностите никога не са отговора. Всички нео-комунистчета и нео-нацистчета да го запомнят. Крайностите носят предимно злини. Само погледнете колко народ са избили и едните и другите по официална статистика. А за расистчетата ще кажа че няма по-голяма глупост от това да слагаш хора под общ знаменател. Имам познати евреи и между тях има както готини, така и ***, както е и с познатите ми българи.Интересно как на рационалните мнения под новината се слага "-", а под тези, пълни с омраза- "+".Имаме дълъг път да извървим, докато се доближим дори малко до определението "Човешки същества".Лека Вечер