57

Зета

преди 13 години

Уважеми г-н Богданов (автор на статията)Вие изглеждате не сте наясно с доста неща! Относно изписването на композиторите и текстописците: както сам твърдите в статията си - иам такова. Според вас масовата публика ще чете ли кой е композитор и текстописец или ще слуша конкретната песен?БНТ показва кадри от преди седмица, защото така е прието в големите конкурси, с които вие очевидно не сте наясно! Червеното диванче е, за да се обърне внимание на изпълнителите, а не на декора!Продължава ->

56

Мари

преди 13 години

За пръв път ми хареса почти всичко в "Евровизия"! А малките "Бон-бон"- чета направо ме разплакаха! Сцената беше прекрасна, имаше много млади таланти! Единствено имаше проблем с озвучаването, на рекламните клипове звука беше супер, а после на живо някак се губеше! Поздравления за организаторите и успехи на всички млади таланти!!!

55

Анонимен

преди 13 години

ПЕВИЦАТА Е ДОБРА ,ПЕСЕНТА СЛАБА,,,!!

54

josh

преди 13 години

dnes.bg закво се напъвате да пишете критики, като вие самите сте толкова зле.присмял се хърбел на щърбел..

53

.

преди 13 години

Нещо не ме кефи много тая песен , слаб глас , инструментала е много плосък ... но наистина може пък нещо по просто да е ключа ...дано ни върже.

52

Анонимен

преди 13 години

Абе вие нормални ли сте?БНТ е по-различна от всички други чалга телевизии б БГ!Бтв и НОВА се састезажат какав по *** турски сериал да предложат,а и няма да забравя недуразуменията "Вип Денс "и "Денсинг Старс"по едно и сащо жреме в един ден. Мъкааааааааа!!!

51

АЗ666

преди 13 години

жалка картинка! слаби песни, никакъв хъс, псевдоимпровизации с нулеви гласови данни, цвилене и скимтене, безизразни лица, никакви емоции... аз предлагам България да не участва в Евровизия. Поне да не се излагаме пред хората, Боко и *** са предостатъчни...

50

Mia

преди 13 години

Много се радвам за Поли Генова. Стискам й палци!!!

49

Анонимен

преди 13 години

Вие първо чуйте другите страни какви песни ще изпратят пък тогава говорете. Полито въобще не е зле!!

48

Анонимен

преди 13 години

След коментара на 15, няма какво друго да се каже.

47

до 47

преди 13 години

Не е майтап....май за да спечелим или поне да стигнем до финал трябва да пратим някоя песен, която не се взима много на сериозно

46

prase

преди 13 години

трябваше да пратят деян неделчевсъчкисъчкисъчки

45

Анонимен

преди 13 години

Statiqta kurti - koli4estvoto za smetka na ka4estvoto. Eurovision si e suvsem normalen konkurs i za da hvurlqt tolkova milioni za napravata mu, zna4i si struva. Stiga ste opliuvali vsi4ko. A za pobeditelkata - ne znam kolko e dobra, no izpulnenieto j be6e naj-spolu4livo, za razlika ot onzi nedorazvit skelet Mona.

44

от мен

преди 13 години

Опитах се да гледам предаването, но издържах до към 10-11та песен. Не съм се мъчила така много отдавна. Е не можах да го изгледам докрая. Много зле!

43

ИТ

преди 13 години

Някои от написаните неща в анализа са верни,но за избора на телевизия-носител са направо наивни. Засега само БНТ /за съжаление САМО!/ има капацитета да представи такъв конкурс. В другите ТВ до такава степен си омешаха екипи и концепции,че и те не знаят на кой свят са. Професионализма им стига,колкото да имитират Митьо Пищова или да ни запознаят със силиконовите терзания на някоя местна звезда.

42

оееееееееее

преди 13 години

Поли е храбро момиче! Отива на конкурса с песен, чиито шансове за успех са нулеви.

41

djasta prasta

преди 13 години

честно казано тази статия много ми злобее...не разбирам грубите нападки ( в стил "професионалистите в БНТ са над тях")вие имате ли реален поглед върху аудиторията на Dnes.bg? Ако се съди под коментарите под всяка новина, нивото на четящите е изключително елементарно и първосигнално. (а съгласете се, че в голяма степен аудиторията се определя от съдържанието)цялата статия ми е някак - "присмял се хърбел на щърбел"пък и кой изобщо гледа предварителните финали за Евровизия

40

до Биба

преди 13 години

И аз не гледах конкурса,но за БНТ не си права,а и как би могла да имаш мнение за телевизията,при условие,че не я гледаш?Аз обаче я гледам често и ти гарантирам,че няма по-стойностна и обърната към културата телевизия.Никоя друга телевизия(особено упадъчните и чалга-сапунени бтв и Нова)няма предавания като Библиотеката,Референдум,акции като Голямото Четене и прочее насочени към публиката с културни потребности предавания.Евровизия обаче просто не ме интересува.

39

НИкола

преди 13 години

Докато някоя дет метъл банда не отиде от българска страна на Евровизия нещата няма да се оправят!!!!!

38

БИБА

преди 13 години

и понеже изобщо не гледан БНТ и даже не съм разбрала че дават такъв концерт, толкова е остаряла тази телевизия че и програмата не гледам, ако искат хората да я гледат трябва да я променят и осъвременят,останала е в социализма и времето на бай Тошо и така до сега.