156

nikola

преди 13 години

Бугарите сте прави талибани

155

Interested

преди 13 години

Абе, бачо, sarbin, единственото, което можем да научим е нe си разпаднем държавата, бате! If you still do not understand Bulgarian - I will say it simple - Well, Great Serbian Warrior - The only thing that we can learn from you is "how to destroy a country" - and we don't want that - you are the masters at that... ;)

154

На дедо дедовия

преди 13 години

По време на възродителният процес най яростно ни плюваха по света сърбите. Когато имахме спорове с Турция за морските граници, Румъците моментално излязоха в гръб със още по големи искания за делимитацията а също и за някои острови по Дунав. Добре, че Украина окупира остров Змейнии на устието на Дунав, та мирясаха за сега. Сега когато наболява въпроса с компенсациите за тракиици и хоп гърците излязоха с номера за помашката нация. И за жалост още има слепци в този народ ...

153

163

преди 13 години

ПРиятел,изпревариха ги!Други си поделиха и оплячкосаха България отвътре!Пак сърбите излизат сухи в греховете които им приписваш!

152

БЪЛГАРКА

преди 13 години

СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ЩУРОТИИ. СЪРБИТЕ В МОМЕНТА НИ ЗАВИЖДАТ ЗАЩОТО СМЕ В ЕС ,ДРУГ Е ВЪПРОСА КАКВО ПРАВИМ ,ЗА ДА СЕ ОПРАВИМ .ПРАВИ СТЕ ,ЧЕ ИСТОРИЯТА ЗНАЕ МНОГО, НО НЕ КЗВА ВСИЧКО,НО СЕГА Е ВРЕМЕТО ДА Я ПИШЕМ НИЕ ОБИЧАМ ВИ

151

На дедо дедовия

преди 13 години

До Ей152, приятелю жарки. Любимите ти и обичани съседи имат деистващ договор от 1935 г. за общи действия срещу БГ. През 21 г. е създаден план за подялбата на България. 1919 г. се прави опит но САЩ се противопоставят и БГ оцелява. Договора от 1935 г. оформя така наречената "Малка антанта". Този договор никога не е бил денонсиран и все още е в сила. В него членуват Турция, Гърция, Сърбия(Югославия) и Румъния. Той е формален но всяка от страните получава подкрепа от другите по спорове с БГ.

150

154

преди 13 години

ТИ ЛЪЖИ ПО-МАЛКО!10% безработица може да е само в София,от там нататък всичко е ЛУНЕН ПЕЙЗАЖ!Къде има заводи и фабрики?Къде има селско стопанство?Всичко е пустош в провинцията-там сигурно е 70-80% безработица!

149

Анонимен

преди 13 години

на тия ,които ти казват евроциганин в Унгария да ги светнеш,че у нас са 400хиляди а в Унгария сигурно 1000000 и да се поогледат унгарците,*** нация на Централна Европа,унгарските митничари са наистина скапаняци и тях ги тресе някаква мания за величие пред "ония от дивия Балкан'абе откачалки колкото искаш и по Европата а и като имате сливи в устата и не ги питате те средноевропейски *** ли са,ако ние сме евроцигани,щото при тях са доста повече,мани офиц.статистики

148

до 158

преди 13 години

прав си,но нека не забравяме,че те си получават заслуженото за ***венското поведение и най-ясното от всички възмездия на съдбата е това да погледнеш днес картата на балканите, където сърбия се е смачкала заслужено като шагренова кожа!!

147

Анонимен

преди 13 години

сега в понеделник ще дойде цялото сръбско правителство и ББ ще им "направи забележка"и понеже воли Цеца може и тя да дойде хахахаха

146

На дедо дедовия

преди 13 години

Та така, сръбската подлост и ненавист към българите и България са толкова отдавна и толкова големи, че изобщо не мога да си представя тия мекерета да се променят някога. Тези никога няма да са ни братя и приятели, никога, никога. Не се заблуждавайте ...

145

Ей152

преди 13 години

Момче,на това ли те научи чичо ти Каракачанов?Да мразиш всичките ни съседи!Константин,Фружин,бла-бла-бла............и още колко патриотарски приказки ще ни изприказваш!ЕВАЛА МАШАЛЛА-НАРОД КОЙТО Е ИМАЛ ТАКОВА ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ трябва да има СУПЕР-ДУПЕР ЯПОНСКИ СТАНДАРТ,както англичаните примерно или други велики империи!НИЕ СМЕ СИ СЪЩАТА ТАЗИ РАЯ ОТ ВРЕМЕТО НА АПОСТОЛА-малодушен и страхлив народ!ЗАЩО ТРЯБВА ДА МРАЗЯ СЪРБИТЕ СЛЕД КАТО ТУКА БЪЛГАРСКА МАФИЯ"БЕСНЕЙ НАД БАЩИНО МИ ОГНИЩЕ"?

144

до148

преди 13 години

празна глава си и от това ти е червената диагноза. до 1991г. сам произвеждах чиповете в ИМЕ, чистата стая в бившия стол на ЗИТ. там е влизал на собствен ход брежнев два пъти /идваше да се лекува нещо и т.ж. го водеше в нашата гордост на 7-ми км/ че ти не си чувал тези неща си е само твой проблем.

143

На дедо дедовия

преди 13 години

Сърбите помагат и за разцеплението във войската на Осман Пазвантоглу като подстрекават българите да се отделят и да застанат срещу Пазвантоглу. В резултат същите са разбити и държавата на Осман Пазвантоглу е унищожена. За благодарност сърбите получават автономия но не в собствената си земя а в чисто български земи Белградския пашалък. Техният посланик в Букурещ е предал БЦРК както и Левски а жената на Каравелов е била основният им агент. Както и жената на Г. Димитров по късно.

142

Анонимен

преди 13 години

!!!!!!!!!ПИЙ СИ НАВРЕМЕ ХАПЧЕТАТА!!!МОМКО ИЛИ МОМЕ!!!Сърбия,официална заплата 320евро и 27%безработица,БЮРМ ОФИЦИАЛАНА заплата/там правителството е най-големия рекламодател т.е.,ако не се рекламират успехите на правителството няма какво хаха/та там офиц.рабзапл.е 350евро,но и работодателите се чудят откъде ги вадят тия цифри и безработица официална 32-35%,неофициално БОГ ЗНАЕ!!!България официално 350евро,предполагаемо 450 евро и безработица под 10% официално!!!Сега смятай ждроляв ,смятай!!

141

bg

преди 13 години

Gnusnata mursha Kalfin ne otri4a 4e lobira za Turcia.

140

На дедо дедовия

преди 13 години

В България турците физически унищожават 100 болярски рода, но структурата на сръбското общество не пипната, питам се защо? Отговора е много ***, никой не трепе съюзниците си. Основна сила на турската армия при битката за Анкара са сърбите, биели са се за турците до последно. Въстанието на Константин и Фружин е потушено също със сръбска помощ.

139

до 146

преди 13 години

ползваш популистки клишета. правителствата са извадки от народите и отговорността е солидарна. не собствено милошевич тичаше по фронтовете на бивша югославия, а хората от народа! убийствено прав е "на дедо дедовия" ,защото излага безпощадното инфо на реалността по темата.искам да запомните тук,че каквито и да сме днес, пак сме по- стойностни от сърбите, другото е лично ваша комплексарщина-изкоренете я от себе си и гледайте с насмешка безпочвената нафуканост на сърбите.

138

!!!!!!!!!

преди 13 години

В днешно време-резултата е 1:0 в полза на сърбите по стандарт!Минималната работна запата им е около 500 евро,в съседна Македония-380 евро!Българийооооооооооо

137

до 148

преди 13 години

НЕ МИ ГОВОРИ АЛА-БАЛА ЗА КОСОВО ПОЛЕ И ДРУГИ ДАЛЕЧНИ РАБОТИ!ЕЛА В РЕАЛНОСТТА ,В НАШАТА СЪВРЕМЕННОСТ!