49

Стефано

преди 13 години

Що не си напишеш името анонимкаааа....напиши го иначе ще си останеш цял живот в миманса вааа сюрпюк! Виж в Турция българите кви длъжности заемат, имат ли си партия и т.н. и тогава дудни, панимаеш?

48

Анонимен

преди 13 години

Predi 1989 god edna prosta prislujnica ot turski proizhod nqma6e v administraciqta v darjavnite u4rejdeniq v BG genotsida be6e totalen i zatova az kazvam 4e DPS napravi v tova otno6enie mnogo za musulmanite .V momenta DPS e vtora sila po broy na kmetove i ob6tinski savetnici v BG

47

левскар

преди 13 години

Абе нали и тая трябваше да е в затвора ,какви коментари дава тука а?В Сливен при айше и ферхундре да се научи как се целува коте

46

ДПС

преди 13 години

ПОПРАВКА- НЯМА НУЖДА ОТ ДПС ???

45

селянин

преди 13 години

ДПС е най-диктаторската партия в цяла България.Несменяем лидер=на диктатор.

44

Васо

преди 13 години

"Всяка партия, която има претенции, че е отговорна, трябва да се стреми към властта, за да се опита да направи живота на хората по-добър. Една от целите на ДПС ще бъде разширяване на влиянието в местната власт."Една малка корекция, не живота на хората, а живота на електората си. При ДПС има такива опити, включително и по посока на образование. При българските партии, за съжаление всичко се върти около забогатяване на върхушката. Те и затова катастрофират.

43

РУСЕ

преди 13 години

Тази *** е за доживотна присъда.Никой не и търси сметка за имотите край морето и за откраднатите пари.Преди "демокрацията" беше проста работничка в завод "Найден Киров" в Русе и правеше контакти и ключове.Сега се прави на голяма работа и раздава акъл.

42

69

преди 13 години

Скъпи съграждани,не сме виновни ние обикновенните турци за хала на родина ни.....Не ни обиждаите и не ни се сърдете....Просто ДПС единствена успя да назначи на работа турци...Когато се назначат в администрацията /дали е държавна или общинска/турци без помоща на ДПС,тогава няма да има нужда от такава партия..В края на краищата всички създаваме БВП,но ние по малко я консумираме...Принудени сме да се молим на върхушката на ДПС,за да бъдем на някоя по добра работа а не на тютюна..Помогнете ни и ВИЕ

41

ор

преди 13 години

Шубето е голам страх, че ако "падне" Доган, то може да "отпътува" и Етем.

40

До 34

преди 13 години

Ами то се намери един ама вие го изкарахте луд.

39

Киро

преди 13 години

Българския съд и прокуратура вкарват престъпниците в затвора а не Бойко,и сега е както преди"Ние ги хващаме те ги пускат"а сега почнаха и да ги оправдават масово,къде е вината на Бойко.

38

Ishmael

преди 13 години

Несменяем лидер = гибел за партията.

37

bla bla

преди 13 години

*** В СТРАШНИ МЪКИ ГАД *** !!!! ДОБРЕ, ЧЕ СЕ РАЗКАРА ОТ МИНИСТЕРСТВОТО. ГАДНА ТУРСКА ***.

36

Анонимен

преди 13 години

ДПС - ислямистка секта издигаща в култ кражбата.

35

b og

преди 13 години

какво моля направи дпс за хопата си??????????? ОТРАДНАХА ПАРИТЕ ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕ..НАПРАВИХА СИ САРАИ И КВИ ЛИ НЕ ПАЛАТИ ............А НАРОДА .................ПАК ГО КЛАти *** ***

34

Кабули

преди 13 години

Емел Етем - Тошкова е съвременният вариант на Цола Драгойчева и Дража Вълчева, но пък е обратно ***, горката. Обратно *** е - повервайте ми!

33

Анонимен

преди 13 години

Как не се намери един умен и способен БЪЛГАРИН да разтури тая етническа(и заради това - противоконституционна) партия ДПС! Какво място имат *** в парламента, да ни дават тон в живота?!? Това България ли е или турска провинция?

32

:)

преди 13 години

А Бойко щеше да я вкарва в затвора :) Ехххх, доверчив народ сме българите :)

31

anonimen

преди 13 години

e,da ama, Etem i Dogan ne sa samo DPS.tvardo sme zad Kasim Dal,pone e cist ot vsyakade!

30

Чукундур

преди 13 години

ГЕРБЕРИ, тая изедничка нямаше ли да я вкарвате в пандиза? Или това е поредното ГАРАНТИРАНО и НЕСВЪРШЕНО нещо от ГЕРБ!