111

анонимка

преди 13 години

Няма държава нито съдебна система след като допускат такива своеволия като това ,Ал.Петров да разиграва такива театри.

110

мишо бирата

преди 13 години

Добър ден Г-н Президент Петров,честито Ви дъщеря!

109

Отвратен

преди 13 години

От всичките им гадости се чувствам отвратен! Опитват да лишат народа и от малкия шанс да се оправят нещата след толкова години празни надежди. Мнението ми е, че не бива да стоим така и да гледаме безобразията на ВАС и така нареченото "правосъдие"!

108

Подписката

преди 13 години

Много ми е интересно, ако докажат, че са крали с Янка данните на хората чрез "ЛЕВ Инс"., как ще му пернат лиценза. Това шоу искам да видя. ***.

107

до румен

преди 13 години

Да си глупав е за винаги, което само по себе си не е порок. Лаша е когато го демонстрираш непрекъснато. Справка Боко тиквата, Цецко крадецко и Румен.

106

ДИМИТРОВА

преди 13 години

В целия свят всичко е миш-маш.Не сме далеч от Гърция и Египет. Няма икономиака.Унищожава се малкия и среден бизнес . Бандитите на свобода под всякаква форма.Статистиката на Дянков отчита излизане от кризата , но не става ясно от кога.Банките продължават с наглите си методи на финансовия пазар.Поддържа се огромнадържавна администрация за обслужване на управлявашите. Пенсионерите умират от липса на здравеопазване . Служители на НАП продължават рекетана малкия и среден бизнес.

105

до 103

преди 13 години

"след 2009" може да означава и 2509-та година, нали г-н Вярващия? :)

104

Анонимен

преди 13 години

лъжа и неграмотност...много добре казано. обобщено и точно ;)

103

rumen221

преди 13 години

Приятели,Алексейчо, или както там ти е мюсулманското име Не казвай Хоп, моето момче, преди да прескочиш трапаВие сте големи Плагиати!!!Хитрер взриви германска радиостанция, край Полша и така започна Втората световна война- Днес има ли наивник който да не разбра защо съда, контролиран от Първанов пусна от ареста Алексей Петров бившия двоен агент на ДС, в Турското съпротивително движение, известно ни днес като ДПС? - Нима няма досатъчно доказателства, че е една от главите на Червения Октопод (червен от кръв, а не от политика)? - Как така Хамстера отново вилнее със специалните си подслушвателни техники и взривове, остава да започнат само персоналните убийства с чукове и куршуми, а кой знае защо, точно в този момент Първановата ДАНС блокира?- Всички вече знаем, че всекидневната помия която ни заливат от Галерия е дело на ДС, чиято дейност все още се дирижира и финансира от Тато де тути капи - Първаноглу, известен още и с името Младия милиардер, който е бесен заради искането на ГЕРБ, да махне подчинените лично на него шпиони от посолствата. Първанов задейства креатурите на БСП - Ал.Петров -Помачето, Яне -Духалката, и друге другари, истински комунисти-терористи, та с компромати и кръв да се подготви свалянето на поредното Българско правителство, като:Отказаха се от автокатастрофата на Яне и взривиха празния офис на весника сиОчевидно: - Гоце и Командира провеждат координирана акция, както някога на Кръглата маса, за компрометиране и сваляне на правителството, само че сега сме 2011 година и няма никакви изгледи да станем Турска провинция! Не че правителството е кой знае какво, но по-добро до 4-5 години не се вижда...

102

Анонимен

преди 13 години

ББ има кофти екип и те го дърпат здраво надолу.....което навежда на мисълта, че колкото и да му се иска на ББ той да решава, това го прави някой друг посредством екипа му - той за това най-вероятно непрекъснато е на някого сърдит, ама не може да го назове щото няма име и лице и се нарича група за единомислещо разграбване на България :)

101

Анонимен

преди 13 години

този на снимката, само като му видиш хитрата физиономиястава ясно колко доверие да му имаш

100

Аз

преди 13 години

Е, сега - какво. Трябва да вярвам ли?

99

rer

преди 13 години

Много си *** бе, Единствено ЦЦ казва че е престъпник ! Крадеца вика дръжте крадеца .

98

Анонимен

преди 13 години

Соченият за лидер на Октопода Алексей Петров заяви, че има сериозни съмнения за това, че в атентата срещу него през 2002 г. участие е имал сегашният премиер Бойко Борисов. що не се биете и да залагаме - свободен двубой - Бойко-АлексейИнтересно кой ще победи ????

97

Анонимен

преди 13 години

Аз вярвам само на Баба Ванга, на никой друг.а тя преди да умре рече, че България ще се оправи след 2009-та, когато на власт дойде един едър човек, добър крояч и шивач, а може би пожарникар

96

INTERNAZIONALE FC mi

преди 13 години

NAKARAHA NARODA DA SE SYMNQVA VYV VSI4KO, A SEGA DORI I NQKOI DA KAZVA ISTINATA BILO TO I ALEKSEI NIKOI NQMA DA POVQRVA. POPRICIP SYM OPTIMISTI4EN 4OVEK, NO SEGA NEVIJDAM , A I NQMAM IDEQ KAK MOJEM DA IZLEZEM OT TOZI PORO4EN KRYG. POBYRKAHA HORATA TEZI AL4NI SYZDANIQ NITO BOIKO NITO ALEKSEI PROSTO NEVIJDAM KOI MOJE DA VYRNE VQRATA NA HORATA V SPRAVEDLIVOSTTA. PREDLAGAM NA HORATA VYV FORUMA DA NAPI6AT PO EDNO IME NA 4OVEK V KOITO VQRVAT,AZ MOGA DA KAJA 4E VQRVAM SAMO NA SEMEISTVOTO SI I NIKOI DR

95

Бинго

преди 13 години

Абе тоя защо му се дава интервю като е престъпник...чак и в политиката иска да влиза...няма ли в челото му патрон да проличи?

94

Анонимен

преди 13 години

И гоце трипера е в играта.В сайта Опасните си пише всичко черно на бяло.И е повече от ясно защо Алексей организира побой над Огнян Стефанов.

93

Анонимен

преди 13 години

Защо публикувате откровенните лъжи на един доказан рекетьор и престъпник?След като компроматите не му свършиха работа,започна да залага бомби.Скоро ще започне да убива хора!

92

ВАНЧА

преди 13 години

ДРЪН-ДРЪН,РАЗБОИНИКО!КАК НЕ ДОИДЕ НЯКОИ ДА Я КУПИ ТАЗИ БГ,ЗА ДА НЕ СТРАДА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК.НА НАРОДА МУ СЕ ПОВРАЩА ОТ ВАС,КАК НЕ ГО ОСЪЗНАХТЕ?