414

Zhylaw

преди 13 години

В началото на този век не съществува по-смехотворна измишльотина от тая на демокрацията.Тя е съвсем толкова забавна, колкото бе комунизма в края на предходното столетие.

413

stonikov

преди 13 години

a6kolsun,,,,,, ma6alla na tiq lizogazci. zatova si otiva BALGARISTAN

412

олимпиец

преди 13 години

Да живее Бългаеският съд ! Най-"справедливия"съд в света. Всяка страна си има мафия,нашата мафия си има страна...Мафиоти от всички страни,добре дошли в Чалгария/или АБСУРДИСТАН/както ви харесва...

411

,,възхитен'

преди 13 години

Ашколсун на ВАС по справедливо решение не вземал откакто съществува!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

410

Анонимен

преди 13 години

Ако аргументите на прокоратурата са били до един като този цитат, нищо чудно, че Доган е спечелил делото. Пълни смешници.

409

Бургазлия

преди 13 години

Мъни, мъни, мъните решават всичко!Имаш мъни, замерваш прости-туиращите съдии с пачки и си недосегаем.Сега могат спокойно да се запишат в групата на социално слабите съдии и в Приморско при чичо Митко.Той срещу порция индулгенция ще ги уреди с парцелчета на брега наморето.Но лошото е, че накъдето и да се обърнат ще виждат само "необятна морска пустош!А къде е по-добре да си заобиколен от бетонни хотелчета с по 500 стаи (справка небезизвестния далавераджия Велчев).Тия съдии са за оплакване!

408

Анонимен

преди 13 години

Едно мнение разпространявано от антибългарския сайт : actualno.c o mAZ SAM VE4E 6TASLIV GIAYR!!!!!!!BULGARISTAN E FEDERACIA!!!!!

407

Анонимен

преди 13 години

Ахмед Доган: РАЯ СТЕ БИЛИ, РАЯ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ.

406

Велл

преди 13 години

Ох!

405

свидетел

преди 13 години

Сводника за 300 000 на 25години. А доган за 2 милиона му добавиха 300. Къф е извода? Ако че краднете - само на милиони, иначе, пилищарите у панделата. Браво, ашколсун, евала, машала, аферим, булгур правосъдие!! *** верно сте си ***, и душите ви ***, за това и живеете като *** и че си умрете ***! Ин шалааа! Досра ми се от думусщината ви!

404

Анонимен

преди 13 години

Доган е можел да вземе парите на ръка, без да подписва договор, аквато е най-честата практика, в случая е платил 150 000 лева ДОД.

403

НЕ СМЕ ДОБРИ ХОРА...

преди 13 години

......ИСКАМЕ ДА ГО УТРЕПЯТ ТОЯ, МРЪСЕН ДОНОСНИК НА ДС ---ДОГАН!ЛОШОТО Е , ЧЕ НЯМА СВЕСТНИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ!!!ПРЕЗ КОМУНИЗМА И ПОСТ-КОМУНИЗМА , СЕ РАЖДАТ САМО ***...НИКАКВИ МЪЖЕ!ЗАТОВА ,БЪЛГАРИЯ Е "*** "НА ЕВРОПА!!!

402

ТЕМИДА

преди 13 години

Абе добри хорица, четете де - четирите консултантски договора са подписани ПРЕДИ влизането в сила на Закона за конфликт на интереси, какво различноот тричленката, да постанови петчленката...

401

Настрадин ходжа

преди 13 години

Петчленният състав на ВАС застана на колене пред Доган. Той помилва главите им, пощипна ги по бузките и хвърли три сребърника в купичките пред тях, после вдигна глава към небето, благодари на Аллах, че е създал такива продажни люде и се прибра в боянските сараи. Петчленният състав на ВАС го изпрати с ръкопляскания и тежки въздишки на благодарност.

400

АПОЛИТИЧЕН

преди 13 години

Съдът постанови : "Няма конфликт на интереси при Ахмед Доган". Ами я си наврете главите в ана;лното си отверстие и викайте, колкото ви въздух стига:))))) хахахаххахПС: Не забравяйте да си поемете въздух, докато главата ви е отвън.... муууухахаха

399

до 405

преди 13 години

е бива развинтено въображение, ама да твърдиш, че ВАС е подчинен на САЩ и затова са оправдали Доган си е научна фантастика. Дори беззъбите дядковци на Позитано ще ти се смеят.

398

Анонимен

преди 13 години

Ей..няма управия в тая държава...взел 2000000 лв. и нямало интереси!!!!!!!!!!!!! е какво трябва да се случи повече от това...долу дпс и техните лакеи,долу бсп и герб....нищо не направиха герб власта е в тях..имат много депотати а един закон не вкараха като в белите европейски старни...токлова ли е просто да приемем законите на една Франция или Германия.но нашите депотатчета и политици нямат файда от тия закони,ама това е чудо преемат един закон и после го праменят 2-3-4 пъти,с цел да им е удобен

397

Някаф там

преди 13 години

Това е октопода за който говори Цветанов и за съжаление изглежда е по- силен от държавата. Мажете дупетата, голям х.й се задава :)

396

Dimiter USA

преди 13 години

Ami to v Bulgaria niama prestupnost vuobshte!Vsichko si e durjavna politika - durjavata na mutrite i shuro-badjanacite!Narode na Bulgaria, napuskaite masovo tazi zagubena durjavica!(ili pone se vdigaite na protesti i si iskaite pravata, samo taka shte se opravime!!!):(

395

Анонимен

преди 13 години

Е ДОГАН си е направил държава за лично ползване ...а другите да го ...