518

още ли

преди 13 години

Теа не са ли измрели вече!? Верата у кумализма ги крепи. Не човек а железо - ссъсскъъл агента на дръжавна сигоурнус

517

акуд

преди 13 години

*** може и да поведе малко калабълък ако се хвърли по прашки, мазна ми изглежда. инак може да съберат малко материал и онея дето бяха на митинга пред галерия, дето и лозунгите не могат да си прочетат

516

сдг

преди 13 години

Вижте отзаде две ДЪРЪТИ ЧЕРВЕНИ ЛЕЗБИЙКИ СЕ ЦЕЛУВАТ,СЕГА И НИНОВА ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДЕНИ САМО ДА ОСТАВИ ЦВЕТЯТА.

515

perdahko

преди 13 години

БСП да "излезе на улицата-съгласен" ,да им се вземат луксозните къщи и имоти,коли и т.н. само тогава ще е справедливо!Цялата политическа клика произхожда от тия уродливи същества и още много години ще се наложи да ги търпим...Надеждата ми е "отвън" да ни наложат правила!По-гнусно същество от "червен капиталст" няма!Вижте им богаствата на "другарите" и си правете изводи!Не е важно какво плямпат-гледайте какво вършат!

514

марти

преди 13 години

До ИванИване,Иване,ставаше въпрос за това как тази снимката от първа шпага на седесарите по време на РМД-тата прави лупинг и се озовава в редиците на...цоциалистите!!!А що се отнася до Костов не си прави труда да ми го изкарваш по-честен от на калугер х.я!!!

513

Венко

преди 13 години

Нещо взе да се буди от зимен сън БСП.това е пътя да се псвали ГЕРБ с бойко и Цецко от власт.Напред ние сме след Вас.

512

patriot

преди 13 години

Aman ot maloumnicite-BSP,RZS,DPS,DSB,SDS

511

Анонимен

преди 13 години

Това че Бойко е зле не значи, че хората ще изберат още по-лошото - БСП и ДПС. Бойко дойде на власт точно с надеждите на хората да се отърват от най-наглата и престъпна ***, която някога е управлявала България. И ако сега пак се стигне до избори сигурно пак ГЕРБ ще спечели - не защото много стават, а защото безиходицата е пълна и няма друг избор.

510

господин циганин

преди 13 години

Ако раздават кюфтета и мен ме бройте на манифестацията,ама само да не са от онези жилавите от кирковския пазар като лани

509

Иван

преди 13 години

до марти: Не успях да прочета всичко а и не мисля че всичко е истина което е писано в поста.По времето на Костов БТК не е продавана.През 2004 г са продадени 67 % от правителството на царя.Много неточна информация имаш.

508

Анонимен

преди 13 години

Ясно Василев чисти *** и работата му не намирисва!!!

507

Анонимен

преди 13 години

Василев, обясни на човека как търгуваш с акцизни стоки...

506

До Василев

преди 13 години

Я ми кажи драги как е контрабандата при теб, сага по добре ли е от преди?Ти който всеки ден си за съд съдиш другите, кой си ти че да съдиш ве мишок такъв?

505

Барекович

преди 13 години

Имаме НОВИНА!!Днес на фаталния 13.02. в разговор насаме Боко е поискал оставката на ЦвъкЦвък, причина - нарастващото брожение сред народ и партии.С вик "И ти ли ме предаде!!?" чичо Цвък замерил Боко с пепелника и го уцелил по тиквата - м/у очите!!Това дава начало за общобесепейско-резесейски бунтове, при които ниновата *** ще забелва кълки по площадите а мома Янка, качена на трактор ще обсажда МС.Начало - от утре!ПП Всяко съвпадение с действителни лица и събития е случайно!

504

чекист

преди 13 години

Кохортата от бсп да се стегне и по-бързо да организира хората си,че току виж повечето от тях си отишли от тоя свят преди протестите.

503

ДО 535

преди 13 години

АМИ ЩОМ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ В ЗАТВОРА ТО ВКАРАЙ И ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ ТЕ СА КОМУНИСТИ ,ЧЕ И ОТ ДС И ДВАМАТА МЪРШИЧКЕ...

502

Василев до САМО ГЕРБ

преди 13 години

Костов не е ***, а чистокръвен български ***,умен,гениален манипулатор,коварен,подмолен!

501

хай буй

преди 13 години

излезте излезте..тъкмо ви позабравиха хората,да си припомнят какви сте *** долни,та да вдигнете на борисов рейтинга...изчадия долни!!!

500

САМО ГЕРБ!!!!!

преди 13 години

СДС И РЗС , СА ЧАСТ ОТ ЧЕРВЕНАТА *** МАФИЯ!ВСИЧКИ ВИДЯХТЕ КОСТОВ *** , КАКВИ ГИ ДРОБИ....!ТАКИВА И ...ЩЕ ГИ СЪРБА НА ИЗБОРИТЕ ЧЕРНИЯ ***!

499

Анонимен

преди 13 години

Голям, голям-колко да е голям протеста!:)))