42

Анонимен

преди 13 години

Ако наистина е толкова добър в разчитането на сигнали за курса на долара, Асен Агов е по-добре да се заеме с търговия на валута. Малко са хората, които могат да печелят от анализи на пазарите. За сметка на това е пълно с теоритици, които правят велики умозаключения на базата на съвпадения между новините и графиките от вече отминали периоди.

41

2222

преди 13 години

До 40!Кьде ги видя тези хотели за 30 млрд. бе? С това на6е строителство и 3 са им много!

40

Анонимен

преди 13 години

Стига сте предъвквали този дълг. Националният дълг на една държава е средство за заробването й. Америка е успяла да си изплати дълга един път в историята си и не вярвам да го направи отново някога. Дългът е за това, да поддържа робството и експлоатирането на хората. Запомнете, данъците ни отиват не за инфраструктура, пенсии и градоустройство. Отиват за погасяване на този дълг, а той расте с по-високи темпове, отколкото може народа да го погасява.

39

Анонимен

преди 13 години

Сините никой не може да ги съди, защото Костов си беше опекъл добре баницата, всички далавери бяха подковани със съответния подходящ закон. Когато крадеш, трябва да крадеш така, че да крадеш максимално а всичко да ти изпипано по документи. Това че предприятия и хотели на стойносто 30 милиарда евро са продадени за три милиарда е само подробност.

38

555

преди 13 години

Ех,КРУМЕ,КРУМЕ.........що не дойдеш да управиш управляващите!!!

37

22222

преди 13 години

Няма да забравя как вси4ки викаха, като дойде царят вси4ко 6те бьде наред!!!Сега пеят друга песен!Който и да дойде .... Все 6те ни е виновен!

36

Груйчо

преди 13 години

Ай пак на популизъм го избиха!! До сега чий *** стискахте, че не го направихте бе толкоз години??? То замяната на дълга не беше миналата седмица! Или щото вече никой с нищо не ви забелязва, та да си направите малко реклама. Смешници.

35

Анонимен

преди 13 години

Хората имаха пари и купуваха апартаменти и коли по времето на Царя.

34

Анонимен

преди 13 години

номер 25 каза,каквото имаше да се казва по темата. аз съм ЗА !

33

Анонимен

преди 13 години

Същото очаква и мутрата некадърна6891!

32

Бре!

преди 13 години

До 30.Значи сега и Дянковчето и сие искат да се опитат и те да се пооблажат за сметка на външния дълг?

31

Анонимен

преди 13 години

До 21. от автора на постинг 10.Ако въпросът ти е отправен към мен, отговарям: Симеон Сакскобурготски е далечен правнук на една от двете дъщери на цар Иван-Асен II (по линия на баба му княгиня Клементина). Част от френските Людовици са потомци на тази българска княгиня, живяла през 13-ти век - една нейна правнучка е била омъжена за френски принц. Княгиня Клементина (майката на Фердинанд) е внучка на един от френските крале от тази династия.

30

Вулгар

преди 13 години

Говорете си. Велчеви си клатят миски по хотелите си и хич не им дреме за кражбата, която сътвориха.

29

Анонимен

преди 13 години

Дали си не бият самара за да се сеща магарето?Я вижте какво се готвят да правят гербавите:Министерството на финансите обмисля да предплати част от външния дълг, основната тежест от който пада на 2013 г., последната от мандата на правителството на ГЕРБ. Това казва в интервю за "24 часа" вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков.

28

Мунчо

преди 13 години

Ако някой разбута фамилия Велчеви,ще повярвам в чудеса...Там смърди като от екарисаж..Мончо си взе половин България и даде на придворните си шутове да намажат и те филията........А този.......този каква мазмантия е,брат му изведнъж стана преуспяващ бизнесмен по време на мандата на Мончо....искам го тоя в тухларната да му текат 2 за 3

27

Анонимен

преди 13 години

България се управлява от Вашингтон... не мисля, че ще стигнат до велчев и кобурга Пак само пушилка

26

do 6

преди 13 години

MOLQ? Towa ot alpha research li si go 4ul. Ti ot koe selo izliza6. Ti znae6 li koi sa naj-dobrite finansisti na sweta. Ti u4il li si izon6to finansi ili kato zana4alo ikonomika. Q se skrijj s maloumnite si izkazwaniq i ne obijdaj matematicite. *** takyw. Wel4ew e edin kradwil mafiot!!!

25

Анонимен

преди 13 години

пълни глупости

24

Анонимен

преди 13 години

Трябва да го приемат с референдум - всички бивши управляващи след края на мандата си да излежават по 10-тина години в затвора...съвсем профилактично.

23

Чичо от село

преди 13 години

Яне Янев може да е баламурник, но е завел съдебен иск срещу кого ли не. Сега се кани да съди и Бойко. И ще го направи.Вместо само да говорят и да чакат беззъбата прокуратура да се самосезира, нека Иван Костов и Мартин Димитров внесат в съда искова молба от името на техните избиратели срещу Кобурга и Хотелиера. Само това е начинът реално да се хвърли камък в блатото и нещо да помръдне. Нека извършат поне едно полезно действие, стига медиен геръоизъм...