30

26

преди 13 години

Как мога да спра аз Черна вода?

29

Анонимен

преди 13 години

Тръгнали руснаците, кучето със салам да плашат. Ай сиктир !

28

Анонимен

преди 13 години

26 - Че що не спря Черна вода тогава! Ако тя гръмне и БГ отива!Знаеш ли къде е Черна вода?

27

afrikanski

преди 13 години

kak ste internet умници.за какво ние атомна ел.централа. турците ще яправят,а ние ще им правим шишетата и тем подобна стъклария.те правят и самолети и автомобили,на тях повече им е необходима,пък и им подхожда.а ние можем и *** на автомобилите им да правим,а за това много ум и ел.енергия не требе.япопитайте г-н ив.костов и г-н мартинчо ,а и има за какво да им сеизвиним.

26

Анонимен

преди 13 години

Парите трябва да се насочат към модернизиране на преносната мрежа и ВЕИ, а не към строежи на атомни бомби със закъснител.

25

24

преди 13 години

АЕЦ дрън-дрън. Гърците нямат АЕЦ, а си пазаруват тока от нас и им го продават на 6 евроцента. Ние нали сме големи производители и ни пробутват всекви зелени, розови и т.н. енергии, че да ни дерат ако може с левче киловат. Айде баста, нема АЕЦ, нема квоти за зелена енергия. Лошото е, че турчулята едва ли ще са балъци като нас, че да произвеждаме евтино и да продаваме навън евтино, а вътре скъпо, но пък нали ще влезем в евроенергийното споразумение :) От там ще компенсираме :)

24

бафанабафана

преди 13 години

Само един два факта- енергията от неконвенционалните веи се продава на левче парчето (kwh), въглищата свършват а и цапат много, а прир.газ е твърде скъп и несигурен източник. АЕЦ-а няма алтернатива, въпросът е в *** кой ще я строи. Щом тия се дръпнат, да не мислите че ще се навърви опашка от мераклии да зидат реактори! Да не говорим, че инвестираното до тук ще го пишем на тоталка, понее то е за руски агрегати. С други ще започнем от а и б....

23

влад

преди 13 години

Боко е слънце, огряващо навсякъде. За какво ни е АЕЦ!? Нащо боко ще ни топли и ще ни свети.

22

блатото

преди 13 години

НА РУСНАЦИТЕ ИМ ДРЕМЕ *** ОНАЯ РАБОТА. ***, ВЗЕЛИ ДА СИ ГО МЕРЯТ С РУСНАЦИТЕ, КОИ СТЕ ВИЕ БЕ АЛАНКОУЛУ, *** БАЛКАНСИИ ДИВАНЕТА, КРЯКАЙТЕ СИ В БЛАТОТО И ЧАКАЙТЕ СПАСЕНИЕ ОТ КЪМ БОСФОРА. ТОЙ ДОГАН ВИ КАЗА, АМА ВИЕ НЕ ВеРВАХТЕ. е СЕГА ЩЕ ПОВеРВАТЕ.

21

пешо коня

преди 13 години

ТО ПЪК ЕДНО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВОООООООООООО

20

Анонимен

преди 13 години

Абе тези руснаци за какви се имат:)) Построиха дори лагер за деца:) Представяте ли си?:) Срамота!:))) Друго си е да са като "миролюбивите" американците:) Да построят военна база например:)))))))))

19

Анонимен

преди 13 години

"е както е тръгнало и електричеството в домовете ни ще бъде лукс."Няма страшно. Борисов ще внася ако трябва от Катар бидони с газ за осветление!Може да гладуваме, но няма да се даваме на комунистите!

18

Анонимен

преди 13 години

Леле, вчера говориха по новините, че АЕЦА щял да отвори 10 000 места. Днес няма АЕЦ. Прилича ми като на времето подписката, която беше в защита на Реакторита в АЕЦ Козлодуй. Аз също се подписах там в защита. Така или иначе тази подписка, която говореха събрала 500 000ч. не видя бял свят. Ако и АЕЦ белене се провали, България наистина ще се превърне само в територия и нищо друго значимо. За жалост...:(

17

Гошо Тъпото

преди 13 години

Що да харчим грешни народни пари за АЕЦ.Ако го построим,току виж,след10-тина години Куневица стане президент,или някаква ...клечка в Брюксел иония като кажат...ааа;тя ще свали и нейните и нашитв...***.

16

бафанабафана

преди 13 години

Не ни требе АЕЦ Белене! Боцето кат завърти *** ток ще бие у всички посоки! Ще стопи жиците. Хем екологично, хем по-евтино.

15

Анонимен

преди 13 години

е както е тръгнало и електричеството в домовете ни ще бъде лукс.

14

Пътник

преди 13 години

***.

13

а

преди 13 години

нищо не става от герберите !!!

12

Калин

преди 13 години

да се изнизват.. да си пребират гоцето.. и енергийните им.. чаршафи.. !! да въртят .. на майната си!!тази страна европейска ли .. или комунистически бардак?

11

Анонимен

преди 13 години

А честито ви българи!Оставихте гейберстите да ви оправят вече две години! Сега ще си плащате за "удоволствието" !