121

hagen

преди 13 години

До123Другарю забравяш че освен Б-я целия свят е в икономическа криза и не може богати страни да не са засегнати от кризата и да вземат не вземат мерки.Какво остава за една бедна страна като нашата.Още по-вече че предишният хашлак обра хазната пророкувайки че криза няма да има.И резултата е налице по собствените ти думи.

120

Анонимен

преди 13 години

Швимер стана почетен председател на партийния съвет на РЗС, но декларира, че чужденците няма да се бъркат в българската политика.

119

Анонимен

преди 13 години

Те получиха вот на доверие с пълно мнозинство след личната подкрепа на бившия генерален секретар на Съвета на Европа Валтер Швимер. "Приех поканата (да присъства на заседанието), за да сформираме международен екип, който желае да подкрепи Яне Янев и РЗС", обяви европейският гост.

118

До 133

преди 13 години

Интересно на кого" слугува " Валтер Швимер-член на бюрото на ЕНП. След като и ЕНП подкрепя РЗС ,сетете се сами на кого слугува ГЕРБ и Бойко.

117

ха-ха-ха

преди 13 години

Малоумния Странджа се появи :))). С двете кебапчета на ден твоите доходи може и да са скочили, на останалите са или на нивото отпреди две години или яко надолу, а ценичките верно са по-европейски от европейските. Но с Тиква премиер толкова. Ще рупате колците на доматите, щото домати нема да има :) Така че радвай му се, много му се радвай. А след години като детето ти те пита на изпроводяк Тате що тая държава е толкова скапана - можеш с гордост да му отговориш щото аз съм много умен татьовото та все *** като Тиквата и Симо избирах да управляват, та за туй :)))

116

янка

преди 13 години

Яне сега слугува срещу зашплащане,представям си ,ако е във властта.И той ще ми говори за корупция.Да започне чистката от себеси.

115

Анонимен

преди 13 години

Валтер Швимер, бивш геренален секретар на Съвета на Европа обяви, че ще сформира международен екип, който ще подкрепя Янев, защото вярвал, че политиката му е достойна за подкрепа. Г-н Швимер също така е член на бюрото на ЕНП. Е нали уж ЕНП подкрепяше Бойко. Нали знаете, че това означава само едно - И Европа разкри какво предсавлява Б.Б.

114

ГЕРБЕР

преди 13 години

Ние от БКП-ГЕРБ сме на всеки километър.....

113

обикновен

преди 13 години

Тези змийски пламъчета в очите на този ВИСОКОГОВОРИТЕЛ на гнусотии подсказват, колко *** война се води, а поздравленията със сценаристите на шоуто на Слави показват само НАЧАЛОТО на една НОВА КЛЕВЕТНИЧЕСКА пиеса ...има възмездие Яне и ти един ще си го получиш ...

112

ГЕРБЕР

преди 13 години

Само ГЕРБ и Бойко Борисов в тях е надеждата на целия Български народ!

111

до 125

преди 13 години

Ха :))0 Не така другарю. Гейовете са си запазена марка на твоята любима партия - БСП. Или вие почнахте като с рефрена за комунистите - да обвинявате, че всички са маскари, така че няма значение за кой се гласува. Да обвинявате, че всички са комунисти, така че няма значение за кой се гласува. И сега последното, да обвинявате, че всички са гейове като вас, така че да не ни пука за кой гласуваме, все гей, нали така, другарю Матросов :)))

110

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Какво му се връзвате на този...-червен политически клоун...-всеки вижда, че България върви на пред...-доходите ни скачат и вече сме почти европейци...-а този Яне да си седи в землянката и много да не знае...

109

Цербер

преди 13 години

Комисията по СРС гейт каза, че са правени няколко "манипулации" (презаписа) на записа, това май значи, че този запис е даван и на други медии но само в. Галерия се осмели да ги публикува. Не стана ясно и защо след като Янев показа платежно за 150 000 лв. за което твърди, че е от фирма Титан за Фидосова НАП не излезнаха с изявление дали това е сметка на Титан. Казвам това защото всяка фирма декларира своите сметки в НАП и те имат тази информация. Тази информация явно не изнася на ГЕРБ.

108

M

преди 13 години

Демагог!

107

117

преди 13 години

Абе като гледам май и ти си за психодиспансера :). Би ли ме светнал коя е тая правилна посока дет ни водела Тиквата? Инфлацията е рекордна, поскъпването на горивата и енергийните ресурси са огромни, безработицата е най-високата за целия период на прехода, доходите или падат или са замразени, здравеопазването е рухнало, образованието също, Тиквата харчи безразборно и не се разплаща, което е на път да доведе до срив на банковата система. Само за сведение необслужваните кредити вече са 18,1%. Отгоре на всичко сериозно се увеличава и държавния дълг. В допълнение се национализираха пенсионни фондове, а вече и резерва на ЗК, който също изчезна. Това ли ти е правилната посока? Май ти и един куп тебеподобни не си давате сметка какъв ще е крайния резултат.

106

Сълза и Смях

преди 13 години

Тоя Яне ни тури в малкия си джоб по постановки :*(

105

Анонимен

преди 13 години

Така е. Няма театър, щото за театър трябват актьори, а тия са такива шутове, че всъщност имаме политически цирк :-)

104

!

преди 13 години

Прав е Яне, а каква му е ориентацията, не ми пука!Да си ходят ГЕРБ!

103

jasemi

преди 13 години

Всички луди не са в лудницата,за съжаление има много на свобода! Пример:виж снимката!

102

Психодиспансер

преди 13 години

Винаги е имало / и ще има/ такива като Яне. Я си спомнете Жорж Ганчев или Едвин Сугарев ! ОК, сваляме правителството - ами каква алтернатива предлага този "народен герой" Яне ? Гласувал съм за ГЕРБ и смятам, че вървят в правилната посока. Че ББ е малко простичък е ясно на всички, ама явно народа харесва мачовци. Страната върви в правилната посока, доколкото все още има Европейски съюз. Грешката на правителството е, че се извършват половинчати реформи, не се отива до края !