156

PRAV E CHOVEKA!

преди 13 години

Да да продължавайте да си живeeте с измислените робски произведения и поговорки от рода на "Пази боже сляпо да прогледа", "Да би мирно стояло, не би чудо видяло", "Смирена главица сабя не я сече" и още и още и още. И продължавайте да си четете прашасалата история и да се биете по голите гърди колко сте велики, а в същия момент да сте задния двор на Eвропа. Те хората хубаво ви го казват, ама във вашите дебели кратуни какво ли може да набие човек.

155

До 7

преди 13 години

Въпросът "какво е това "турки"" е напълно уместен!Руснакът, и добре да научи български, прави по някоя грешка, която го издава. Не познавам руснак, който да е успял да научи абсолютно добре български език!Остава въпросът защо руснак се произнася толкова компетентно по въпроса за българския етнос и защо изобщо се произнася ТУК?

154

nikonik

преди 13 години

Ne Bush ,a Clinton batence , barka6 gi :)

153

До Европейчето

преди 13 години

За теб алеко написа "Пази боже сляпо да прогледа".....

152

до 7

преди 13 години

А ти към коя група принадлежиш, и какво е това "турки"???

151

до Evropeec

преди 13 години

Неграмотен си, не пропускаш букви и запетаи случайно. Наистина си неграмотен. Защо слагаш ""Във" преди Египет?

150

дървар

преди 13 години

Evropeec ти май миеш *** в южна Индия, ако се не лъжа. Я ела да измиеш некой и друг градски *** в Софето бре. Ще вземеш повече кинти и ще заработваш по 100 000 евро на година.

149

7

преди 13 години

Българската нация е продукт на нискокачествения остатак на всички етноси и народности на Балканския полуостров. Всеки етност и народност възпроизвежда определен процент *** който граветирал и създал българския (днешния български) Разбира се да е нация на Готи,Траки,Прабългари,Кумани, Славяни, Македонци, Гърци и що ли не ...но само *** от тези етноси.За време на 18 и 19 век около 2 000 000 християни преки наследници на ромейската и византийска култура имигрират във Влашко, 300 000 славянофили имигрират в Сърбия,500 000 в Русия. Гагаузите напускат България . 500 000 Гърци по един или друг начин са прокудени от България.Над 2 000 000турки са пренудени да търсят Турция за своя родина. В последните 20 години над 1 000 000 български граждани напускат завинаги България..... Така за 200 години етническо почистване в България .......... ОСТАНАХА САМО *** !!!!!!

148

уе

преди 13 години

Тук се говори за сърбите, обаче някакъв с болна фантазия плюе българите.

147

омръзна ми

преди 13 години

И все пак?

146

Evropeec

преди 13 години

Във Египет пич... И точно сега измих колата на Мубарак... Хахаххааа... Верно Господ като е правил някой, ги е правил през почивните си дни и не си е давал много зор. Интересен диалог се заформи тук, време беше някой *** да влезе и да се изс..ре едно хубаво, та всички да видят колко му мирише лайн..то

145

омръзна ми

преди 13 години

Стига писа бе, EVROPEEC. Ставаш смешен, стига с тези лозунги. Уж си EVROPEEC, а се изразяваш като партиен секретар на профсъюзно събрание! Егати хваленето, егати капацитета, егати патриотизма. 50 000 евро годишен доход, на кой? На този, дето му миеш колата ли? В коя държава работиш?

144

Evropeec

преди 13 години

Супер радвам се за теб! Пожелавам ти успех значи си оставил нещо след себе си. Жалкото е че много хора нямат твоя късмет или са нямали твоята упоритост и висят по цял месец пред агенциите на труда или се трепят за 200 лева от тъмно до тъмно.

143

до Evropeec

преди 13 години

... да създам хляб за такива като теб дето ни плюят .. Аз имам собствен бизнес и си вада хляба сам

142

Evropeec

преди 13 години

До 143влез на 2cyrБЪРЗО ЛЕСНО И ЕФИКАСНО! Други въпросчета?

141

До 142

преди 13 години

"Кирилизирана клавиатура" ???????????? Е те такова животно нема. :)))))))))

140

Evropeec

преди 13 години

До 143 2cyr/БЪРЗО ЛЕСНО И ЕФИКАСНО! Други въпросчета?

139

Evropeec

преди 13 години

Просто оставам безмълвен колко е ограничен мирогледа на някой от пишещите тук. Ако наистина виждате и мислите толкова надалеч колкото го показвате жал ми е за вас. Дълга ми какъв е питаш - дълга ми е да се върна но не като пенсионер, а на 30-35 и да създам хляб за такива като теб дето ни плюят нас "отреклите се от България живeeщи и работещи в чужбина". И да "продъл сам си ***" за да спечеля пари. Но за да постигнеш нещо трябва и да дадеш от себе си. А твоят към родината ти какъв е?

138

до 142

преди 13 години

Той живее и работи в България, учил е в България, само се прави на интересен. Или си е занесъл кирилизирана клавиатура, там където твърди, че се намира.

137

до Evropeec

преди 13 години

Както казваш ,че България е прекрасно място за живот а във същото време не живееш във родината си а си се продал за добър и охолен живот и си станал хх гражданин . Това ако са го правили твоите предци през турско за пари да си сменят вярата и да гъзолизничат нямаше да ни има като народ . А дълга какъв ти е ? Като се пенсионираш да се върнеш във България и да се правиш на чужденец такива ги знаеме много.