148

Анонимен

преди 13 години

Калинчо, е някой 13 годишен гурел, на който още майкаму му бърши дупето.

147

Калин

преди 13 години

стой си.. на позитано.. или там.. в оборчето.. при другите партийни интриганти:)аз заминавам за Анадола

146

боко vs гоце

преди 13 години

само джамийските .. настоятели.. доганя .. гоце и будата боко.. ще оправят .. нещата има няма.. все ги оправят.. и все едни бири..смучат .. и все за тях се трепят.. *** нали са квота ..т.е цоца :)

145

до Калин-ката

преди 13 години

Личи си че си дървен филосов с основно образование!Къде е осветлена мафията, та в България ли?А без нормални доходи, майната им на Шенген и ЕС!

144

КАЛИНчО ПРЕЗИДЕНТ !!

преди 13 години

Никoй да не обижда Калинчо ... той е добро и умно дете. КАЛИНчО ПРЕЗИДЕНТ !!!

143

Калин

преди 13 години

стой си.. на позитано.. или там.. в оборчето.. при другите партийни интриганти:)по цял ден се сапуснисвате.. тука.. другите са ви виновни.. не е ли малко нагло? :)

142

до 146

преди 13 години

по-скоро от венера по бабина

141

Анонимен

преди 13 години

казвам се Калин а порождение съм Халим,вода се за българин а съм турчин----------------------И ние какво да направим сега, а и какво ни интересува какъв си. Нямате ли си форум в анадола? или се опитваш да дразниш коато се представяш за турчин, а си пъпчив пубер с мазна косичка и самодоволна *** физиономия?

140

Анонимен

преди 13 години

абе май си марсианец по дедова линия

139

Калин

преди 13 години

ей ***.. нищо общо нямат заплатите .. с Шенгена.. като искате по високи доходи влезте у пътя .. Хем искате по високи заплати.. хем ...насаждате малформации .. относно Шенгена .. по високи доходи ще имате, когато се осветли Мафията.. ..Шенген помага :)

138

Калин

преди 13 години

Крименче ...викаи ми Халим

137

до Калин

преди 13 години

Да ти кажа честно, не ми се влиза в този сайт, защото зная, че има един ***, дето коментира всичко и всеки. Ха познай за кой говоря?

136

ева минч

преди 13 години

до 139 : халиме, прати ми една снимчица дее

135

Мдааа....

преди 13 години

От 157 мерки, които са им написани да ги изпълнят точка по точка, 10% се доизпълняват в последния момент, и то със закъснение, а още 20% са си направо утекли и ги спасяват на юруш. Т.е. грубо 1/3 от работата е прецакана и ще я спасяваме в последния момент.И нали "останала една сграда да се измаже"? Що не я измазаха за толкова време?100 млн. за спортна зала, 100 млн. за подслушване, половин млн. за мощи, а няма стотина хиляди за измазване? Своевременно?Оставка за Цв Безхаберника!

134

ева минч

преди 13 години

до 134 калин: на мен повоче ми допада касим дал като водач към анадола ;)

133

Калин

преди 13 години

казвам се Калин а порождение съм Халим,вода се за българин а съм турчин

132

Калин

преди 13 години

Крименче .. тая шлака .. кърти яко.. на простотия .. и обществена содомия .. що то ако не друго.. знае, че е проста.. *** и ограничана.. от там и долна .. а долната маса .. върти долни номера .. такива .. такава им е природата.. смучат лапат.. моделират и поемат.. след това изплюват нещо.. и му лепват етикета.. меродавно :)като спрат да им шляпат .. да им пляскат балъците / жалкарите където се надяват да вържат и те нещо/.. почват с циганиите ..:)

131

Анонимен

преди 13 години

pozor

130

вуйчо крум

преди 13 години

тия нашите управници са големи измамници.абе,хорица неорентирани ,докога ще лъжите че можете да направите нещо както трябва .първо го НАПРАВЕТЕ и тогава говорете колко ви остава да ви вземат У шенген .*** вижда се свършената работа ,не обещаната ,не осъзнахте ли вече за какво иде реч,де ще осъзнаете то требе мозък не гъба у главата .вятър работа сте

129

до 129

преди 13 години

с това подобие на заплати,което получаваме тук,положението е малко,видяла жабата,че подковават вола и тя вдигнала крак,нашите смехорани наричащи се политици по-добре да работят за да има инвестиции,като ни се вдигне стандарта сами ще ни поискат в шенген,кво като сме в ес,кво като сме в шенген,след като пак сме с *** *** дреми им на хората на сайдера----------------------------какво можеш да предложиш ти за по висока заплата?