25

Анонимен

преди 13 години

ами нали затова е преброяването ... хайде сега ще видим колко са се писали македонци едва ли ще са и 1 процент.

24

Горна Джумая

преди 13 години

Така наречената територийка българия е само един обикновен руски протекторат, сътворен от Русия през 1878 год, за нейни имперски интереси на запад од Черно море, върху една част снагата на Македония. Руски протекторат, сътворен с руска войска, руски институции, и княз Александър Батенберг. Тотава руснаците кръстиха този свой руски протекторат със смешното руско име балхария, и дори история написаха на народа в протектората .Демек ,народа не живее от памтивека време на тези простори ,а е дошъл на кобили и с ханове от Азия. С една дума, руснаците искаха да докажат кръвната връзка между тях и народа в протектората ,и да го държат в свои ръце за веки веков.И до днес този руски протекторат балхария е вързан със синджир за руската мечка и още не може да се освободи от нея.

23

Горна Джумая

преди 13 години

българи в българия нема днес по официална Статистика в българия живеят турци- ***- помаци- арменци- македонци- евреи - руснаци- арумъни власи - каракачани - гърци - власи- украинци- араби - кримски татари - огузи- румънци- поляци - черкези- гагаузи - каракалпаци - сърби - чехи - албанци - унгарци - французи- англичани- словаци- кюрди- палестинци- словенци - бошняци - други 5 641 - неопределени 62 108 - неизвестни - 24 807 днес живеем в Демокрация и всеки човек има свободно право на Самоопределение Аз съм Македонец Вие като какъв се самоопределяте от горнопосочените ?

22

Анонимен

преди 13 години

Пиши се Хунза най-добре.. защото македонци няма

21

преброяване 2011

преди 13 години

Запишете се по националност Македонци -- МАКЕДОНЕЦ -- МАКЕДОНКА

20

На дедо дедовия

преди 13 години

Ей, сърбоманчета ще *** от злоба бе. Я по леко го давайте. Македония ще е българска и вие добре си го знаете, затова и злобеете. А от любимата ви Сърбия ще остане само Белградска околия. Но и нея сте я взели от нас, мястото ви е в Шумадия, косово и Метохия. Но то пък албанците ви взеха Косово. Всичко що ви се изсипа на главата сърбоманска е божие наказание. Бог ви наказва за това, че вместо да си оправите вашата си земя тръгнахте от комшиите си да грабите, хак да ви е.

19

маке от Петрич

преди 13 години

аааа... тие Ганчовците Татаро Монголци от нашите северни Македонски колонии - Русе, Плевен, Свищов, Кнежа, Червен брег, Враца каде гарга не каца, и други.... и от нашите Македонски пристанища Варна и Бургас.... много дигат врева.. крекат като жаби... и треба да ги смирам малце... Ей Ганчовци Татаро Монголски..... слушайте убаво сега що ке ви кажа и нема да повтарам.... Ние ,Македонците, ви даваме право на вас Ганчовците Татаро Монголци ,да си живеете мирно и да си орате кротко земята в *** махали - Павликени, Монтана, Горна Ореховица, Нова Загора, Стралджа, Лом , Левски... там ке си живеете со Гагаузите, Ромите и Казалблашите... и со турско говорящите Кримски Татари, Юруци и Каракалпаци.... има и малко Черкези ,Огузи, Власи и Каракачани.. Даваме ви право да научите наш Македонски язик, писмо и религия, оти вие като дойденци дивяци от Азия немате ваш язик ,писмо и религия... Даваме ви право да се молите во нашите Македонски Черкви и Манастири.... Ке ви дадеме и малце оружие да... се чувате от мечките в гората и от айдуците..... цели ТРИ розеви БМВ-та и супници.... И да слушате ей Ганчовци..... Да не правите бели и да не подкопавате темелите на Черквите и да не крадете от Македонските Манастири таму..... Инаку айде гитла.... ке си соберете смърдливите и вошливи черги и партали, ке ве качиме на кобилите.... и бришете за Азия...... Там во Западна Манджурия и Татарстане е вашата Татковина.... Тука е Македония.

18

Анонимен

преди 13 години

ПетричАбе, граждани на държава с името БЮРМ, къде са тръгнали за имена да говорят :))

17

Анонимен

преди 13 години

Това лято мой познат пожела да запише детето си за български гражданин. Той живее в чужбина и е женен за чужда гражданка. След 4 месеца ходене по мъките вдигна ръце и се отказа от намерението си. От статията разбирам, че ако си куче можеш невероятно лесно да станеш българин. Ако си човек обаче, тогава е невъзможно.

16

Петрич

преди 13 години

Абре Ганчовци Татаро Монголски разбрав дека вашиот цар симеон кробруготски имал внук па го крстил Асан и ке го водите во Тунис да му правите сунет на малиот ха ха ха Е па тогаш кога ке го водите малиот Асанчо да му правите сунет обавезно да ми явите пошто сакам да му поклонам една фотеля коя имам дома во подрумот ха ха ха е аиде Ганчовци аирлия да е

15

Анонимен

преди 13 години

. Но, съвсем наскоро била забелязана на международния път "Виа Игнация", в компанията на преминаващи керванджии, които я дарявали с медни монети и други работи+++Децата й са известни като махалата БЮРМ

14

Аз съм българче

преди 13 години

"Аз се казвам Асан. Викат ми на галено Асанчо, защото още съм малък. Асан е хубаво име. Чисто българско. Кръстен съм на дядо ми Симеон. Аз съм българче и живея в България. Догодина, моя дядо още ще ме води в Тунис, да ми прави сунет. Ние, българите сме мечкари. Дядо в къщи има мечка. Рунтава. От гората. Дядо казва ,че мечката ни е Карпатска. Ние, българите мечкари, от всичко, най много обичаме да се шетаме с мечките, по улиците на градовете, и селата на България. Всяко лято ходиме с мечките на Черно море. На морето дядо праве шатра от черги. На плажа има много чужди туристи. Туристите много обичат да се снимат с мечката. Дядо свири на гъдулка, мечката играе кючек със сестра ми, а аз, събирам стотинки от туристите, в една стара, сламена шапка. Вечер ,със събраните стотинки, дядо си купува едно шише с ракия .Дядо много обича да пие ракия. Като се напие с ракия, дядо, вечер, не си ляга да спи при баба, а си ляга при мечката. Аз понякога се чудя, дали моят татко го е родила баба, или го е... родила мечката. Аз имам и сестра. По голяма от мен. Ние със сестра ми не ходиме на училище, защото мечката ни изеде Букваро. Сестра ми иска да стане бизнесменка. Иска да е продавачка. Но според мен, сестра ми не може да стане добра бизнесменка. Сестра ми работи само вечер. На магистралата. Където минават големите камиони. Там, на магистралата, сестра ми вечер продава на шофьорите презервативи. Сестра ми вечер излиза с една чанта, пълна с презервативи, но сутрин се връща и казва, че било криза .Продала на шофьорите само 10 -12 презерватива. Сестра ми е много хубава. Българка. Яка българка. Сестра ми е 150 килограма. И мечката е 150 килограма. Сестра ми е рунтава ,има и мустаци. И мечката е рунтава, ама мустаците и са по малки от тези на сестра ми. Сестра ми има големи, криви, и жълти зъби. И мечката има големи ,криви ,и жълти зъби. Сестра ми не обича да се къпе и мирише лошо. И мечката не обича да се къпе ,но мирише по хубаво от сестра ми. Сестра ми пие много ракия и вино. По една котелка. И мечката пие ракия, ама по малко от сестра ми. Като се напие с ракия, сестра ми псува като мъж. И мечката пие ракия ,ама не може да псува. Преди време, дядо казва ,че ние българите мечкари сме били по добре от сега, но е дошъл някакъв ЕС в България. Дядо казва, че този ЕС ,иска да ни вземе мечката, и да я затвори в Белица .Сигурно този ЕС е много лош .Аз не искам този лош ЕС да идва в България и да ни вземе мечката. Аз не обичам ЕС. Аз мразя ЕС .Аз си обичам мечката."

13

аспарухоидиоти

преди 13 години

Според древните хроники на световно известния средновековен писател,музикант, поет, математик,певец футболист, философ, доктор, шлосер, архитект, моряк, и историк Али Агджа Османоглу Ишперихов Прабългарски, намерени наскоро в една дупка в морето, и написани с клиновидно кирилично писмо върху парче от мраморна още плоча, ПРАБЪЛГАРИТЕ са били племе живяло някога в Североюжните части на Западноисточните степи в Манджурия, и носели славното име ЧУКУНДУРИ. Те се занимавали предимно със скотовъдство и по цял ден се разхождали по Азиатските пасища отглеждайки предимно кобили и антилопи Гну. ЧУКУНДУРИТЕ нямали своя религия език и писмо, живеели предимно в палатки, в дупки, или по клоните на дърветата, а основна храна им било кобилешкото мляко и кръвта от човешки череп. Един ден в 3 или 5 век, но преди Христа, някъде около 5 часа, следобед, по турско време, главатаря на ЧУКУНДУРИТЕ, Хан ***, решил да премести племето ЧУКУНДУРИ от степите на Азия, около делтата на реката Дунав, с намерение, там, да намери по-тучна паша за добитъка си, както и да изкъпе сънародниците си в голямата река. Но, когато пристигнали, за жал някой от ЧУКУНДУРИТЕ изял сапуна по пътя. ЧУКУНДУРИТЕ се настанили в местноста "На баиро лозе", където след дългия ,изморителен път, си организирали голямо и весело тържество, с бяло и червено вино, което продължило 5 дни и 4 нощи, и завършило с 19 убити и 12 ранени ЧУКУНДУРА. Между другото, по време на тържеството изчезнала жената на главатаря Хан ***, която била известна с умението си да владее чужди езици. Но, съвсем наскоро била забелязана на международния път "Виа Игнация", в компанията на преминаващи керванджии, които я дарявали с медни монети и други работи

12

Анонимен

преди 13 години

Не, просто ги ваксинират срещу сърбомански бяс :)) Изискване на ЕС, кво да праиш.

11

taliban hunter

преди 13 години

oglas:tarsim bulgar4e da mi nau4i ku4eto da lae na blgarski,

10

Анонимен

преди 13 години

Македонски кино-афиш:1. Навлекот (Пришълеца)2. Войводата на търкалетата (Властелина на пръстените)3. *** со зор (Умирай Трудно)4. Се темерутат ягнетата (Мълчанието на агнетата)5. Луно, луно, земя македонска (Аполо 13)6. Един болюк црно бели *** (101 далматинци)

9

Анонимен

преди 13 години

симитлити сигурно си от ония, дето преди '89 търсеха политическо убежище в СССР. :)))

8

simitli

преди 13 години

az si izkarah makedonski pasport . sega imam 2 pasporta- i balgarski i makedonski.

7

Анонимен

преди 13 години

Ахахахахаа.. .. разбиващо !

6

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

Айде стига вече с тоя БЮРМ!