162

MP42

преди 13 години

Пазете си кодовете и ги дайте на преброителите като дойдат у вас и знайте,че те ще ви питат за сградата това го няма в интернет преброяването..

161

MP42

преди 13 години

163 Гъбка-.по лична карта

160

Гъбка

преди 13 години

Дали някой е наясно, ако адреса по лична карта се различава от действителния адрес, кой от двата трябва да пиша и тъй като никой не живее на адреса по лична карта ще бъда ли глобена като никой не отвори там или преброяването е по ЕГН и всяко вписано ЕГН реално се води за преброен човек ? Благодаря предварително.

159

Veni, vidi, vici !

преди 13 години

Електронната ми поща е на Yahoo, моментално се включих преди около 30 мин. Не е трудно; за площ на жилището пишете само първите две цифри. При регистриране на 2-ро, 3-то и т.н. лица от същото семейство, системата автоматично отхвърля излишните/ вече посочени от титуляра/ данни. При пропускане-връща. Чак накрая получавате кода, който трябва да представите на преброителя. Първият е само за попълване на формуляра. Успех!

158

а?

преди 13 години

Да нямаш близнаци?

157

bibi

преди 13 години

Регистрирах се и получих кода на електронната поща но при попълването на едното дете ми се появи,че има вече регистрирано лице с такова ЕГН и не мога да продължа с преброяването.Някой да знае как мога да реша този проблем приятели.

156

JASSEN

преди 13 години

бройте ме и мен !

155

al

преди 13 години

системата тотално е блокирала

154

Анонимен

преди 13 години

25 700 души са успешно преброените онлайн към 11:00 часа, така че всичко си е ток.

153

Нора

преди 13 години

Успях да се преброя. Но когато се опитах да направя регистрация, за да преброя баба ми която е на 80 год. се оказа, че не може........ защото е със зелен паспорт. За съжаление, не ни улесняват да помогнем на възрастните хора, макар, че ни призовават постоянно. P.P. паролата се бави, но иначе става бързо

152

ili

преди 13 години

A аз се отказвам вече да се преброявам, писна ми от 09.00ч. си чакам тъпата парола, направих и вора регистрация, нищооооооооо :( ...и някой каза по-надолу да не се оплакваме, е защо да си мълчим ли когато нещо не работи ? Оплакване е когато всичко е наред и ние мрънкаме.

151

смешника

преди 13 години

абе аз да попитам--аз съм От едно село далече от столицата -тя тая поща за това ли бавно идва щото сървъра е дАлаче пък,трябва да нарана кокошките !!?

150

канела

преди 13 години

След три часа чакане получих парола. Успех на всички!

149

Анонимен

преди 13 години

То сайта не се отваря, вие сте тръгнали да се жалвате, че нямате парола :) :)Пише, че можел по 400хил едновременно да обработва и ставало за минути. Значи досега трябва да са минали поне 50-60 мил българи, а после разправят, че сме били на изчезване като нация:)

148

Марко

преди 13 години

Извърших преброяването си, за паролата на мейла си чаках някъде 2 часа. не се притеснявайте идва, но със закъснение! самото преброяване е много лесно и става за около 15 мин, принтирайте си после кода, който ще получите и го дайте на анкетьора. успех на всички.

147

Бг работа

преди 13 години

и при мене няма, телефоните дават заето да го духат!

146

Оле!

преди 13 години

Моля казвайте с какви имейли чакате повече и с какви не чакате, за да знаем следващите кой да ползваме - абв, мейл.бг, г-мейла ли...

145

канела

преди 13 години

и колко време чака? аз чакам от десет сутринта...

144

гражданин

преди 13 години

Може ли едно нещо в тази държава да се случи и вие да не хленчите и да не врънкате за глупости, поне веднъж? За всяка инициатива се подхожда със скептицизъм,обвинения,недоволство. Престанете само да бълвате змии и гущери, а като не ви харесва просто се махнете от България. Идете там,където ви се вижда уредено и бъдете щастливи, борете се в чуждата сържава да ви видим тогава.Моля, не тровете останалите хора с вашия негативизъм, никой не е длъжен да го търпи!

143

ммм

преди 13 години

няма парола :(