659

Анонимен

преди 13 години

Историята на БГ за последните 60 г. е потресаваща. Нормален човек му настръхва кожата. Сякаш четеш за средновековието и инквизицията.

658

Хамстериада

преди 13 години

Станишев да се подведе? Що за глупост е това? Та нали всички номера, цялата калтащина през последните няколко години тръгна тъкмо от някои хора от неговата ДАНС, от хермафродитната същност на това образование, от мерзкия сериал, който се върти и върти, и върти. Нищо не компрометира България повече от тази Агенция, комично наричана българското ФБР - и то от хора, чиито *** все са насочени точно в обратната посока. Нали винаги сме по преувеличенията: яли са хляба на Москва и задниците им още ги сърбят от Москва - обаче ДАНС е ФБР.

657

Хамстериада

преди 13 години

Станишев да се подведе? Що за глупост е това? Та нали всички номера, цялата калтащина през последните няколко години тръгна тъкмо от някои хора от неговата ДАНС, от хермафродитната същност на това образование, от мерзкия сериал, който се върти и върти, и върти. Нищо не компрометира България повече от тази Агенция, комично наричана българското ФБР - и то от хора, чиито *** все са насочени точно в обратната посока. Нали винаги сме по преувеличенията: яли са хляба на Москва и задниците им още ги сърбят от Москва - обаче ДАНС е ФБР.

656

Гражданинът Кейн

преди 13 години

Основният въпрос, поставен прямо, по Ленински е: Кому это выгодно?Изкушавам се тук да напомня един позабравен от повечето цитат от началото на оня доклад, който един лоялен гражданин (Алексей Петров, б.а.) занесе на премиера Борисов преди повече от година.Постъпилите в ДАНС данни индикират наличието на паралелно действаща с държавната власт структура, която притежава сериозни възможности, средства и позиции за влияние върху изпълнителната и законодателната власт, политическия и обществен живот в страната. Тази структура се стреми към създаването на трайни форми на паралелна власт в държавните институции и служби, функционирането на които да бъде гарантирано независимо от промените на управляващото мнозинство в правителството и парламента. Има категорични данни, че представители на бизнеса, държавни институции, медии и организирани престъпни групи в определени случаи предприемат синхронизирани действия за постигане на общи интереси.Написано сякаш за конкретната ситуация, в която се намираме.

655

посетете

преди 13 години

Youtube :: Бай *** с Калоянчев. Речникът му е покъртителен !

654

Червени боклуци!

преди 13 години

Наскоро срещнах нещо потресаващо в 168 часа - разказ за Живка Дечева, чийто 28-годишен син е осъден на смърт и екзекутиран в средата на 80-те години, понеже е разбил една мраморна ваза от гроба на Людмила Живкова и уринирал наблизо. Чакам го да се върне! Няма нощ, в която да не заспя с мисълта, че ще си дойде - проплакала пред вестника препатилата му майка.

653

Анонимен

преди 13 години

Всичко се подменя, и така е вече от 20 години. Чудите се защо Живков изпълзя от тъмата и трайно се настани наоколо. Много е просто: понеже никога не се отказа от онова, което беше. А Горбачов беше славен перестройчик, но и досега не е казал и една дума срещу Ленин.Политически барбарони като Луканов или откровени недоразумения като Младенов веднага след 10 ноември безсрамно влязоха в Ал. Невски и започнаха да се кръстят. Само това е достатъчно, за да се схване кривата им същност.Глезльовци като днешния Младенов, измътен също в мрачен комунистически полог, пък са усърдни клисари в новата църква.Марксисти създадоха СДС. Идеологическият надзорник Костов строеше капитализъм, предимно за своята преторианска гвардия. Агов написа книга срещу САЩ - единствен в цялата журналистика преди 10 ноември 1989-а, днес обаче минава за адвокат на американските ценности - той, усърдният приспособленец, който не се свенеше да лъска образа на онзи режим дори с тъпите си филми за международните революционни движения. Това е нетърпимо нахалство.И беше възможно да се случи, понеже българското време все се разпада на отделни фрагменти. Всеки пазарува от миналото каквото му е удобно. Нашето общество не може да черпи сили от него, то по-скоро е бухалка, с която разбиват черепа на истината.

652

Анонимен

преди 13 години

Пред Карбовски главният секретар на МВР Калин Георгиев иронично подхвърли, че у нас всички вече разбирали както от футбол, така и от СРС-та и подслушване. О, не се изненадвай, драги, в този случай наистина е така, комшулукът е създаден тъкмо с тази цел, нашенското добросъседство се крепи на крадливия поглед към двора на съседа.И нека все пак професионалистите да имат предвид, че съществува възможност една част от записите, ако не всички, да са правени паралелно с официалните.

651

Анонимен

преди 13 години

Тва е истината , че в Бг са на ВЛАСТ алчни, пияни и ненаяли се ***. Алчността е причината. Бай Ганювщината. Алеко го е написал преди 100 г. и пак сме си същите ***.

650

Анонимен

преди 13 години

Бойко оставка размахваше, но вече я няма:)Предпочита този дето го наричаше "Мухобойко":)Защо ли? Има си цена - 2 млрд:)Хихихихихи - "Нов морал" - Фашиста ще обичам, но парата не отричам:)

649

Анонимен

преди 13 години

Бойко си взе поука - и тази седмица почти изцяло бе зает точно с медийните дървеници. Той не разбира, че се унижава по този начин. Твърди, че много харесва канцлера Меркел. Но как си представя тя да губи време за някой кокершпаньол, който си въобразява, че е журналист. Преди десетина дни каза пред Карбовски, че не го интересува мнението на някакъв френски блогър/писач. Нашенските драскачи обаче го вълнуват много.

648

Анонимен

преди 13 години

Беше невероятно, да не кажа жалко, как Бойко търси някакво разбиране и дори съчувствие от Станишев. Най-малкото очаквах той да се подведе - рече Бойко.Това бе най-нелепото нещо, което съм чувал от него през последните десетина години. В тази фраза, извън нейната абсурдност, прозира и очевидна разколебаност.Станишев да се подведе? Що за глупост е това? Та нали всички номера, цялата калтащина през последните няколко години тръгна тъкмо от някои хора от неговата ДАНС, от хермафродитната същност на това образование, от мерзкия сериал, който се върти и върти, и върти. Нищо не компрометира България повече от тази Агенция, комично наричана българското ФБР - и то от хора, чиито *** все са насочени точно в обратната посока. Нали винаги сме по преувеличенията: яли са хляба на Москва и задниците им още ги сърбят от Москва - обаче ДАНС е ФБР.Това не е никакво ФБР - това е една витрина за пийпшоу, където някакви мъже непрекъснато се кълчат по дамско бельо. Ако легендарният създател на ФБР Хувър го правеше от време на време, тия не спират да се кълчат, няма и да спрат скоро.

647

Анонимен

преди 13 години

Публична тайна са отношенията на президента с известни олигарси и мултимилионери от разстреляния Емил Кюлев през простреляния Манол Велев до Георги Гергов. Сред крупните спонсори на президента има и няколко винпрома, дарили за предизборната му кампания суми близки до максималните разрешени 30 000 лева. Според публикация във Фрог нюз в момента се проверяват сигнали дали президентът Първанов се е обаждал на премиера Борисов да не закача спонсорите му от въпросните винпроми, както е постъпил по отношение на Михаил Михов, нашумял в едно СРС като Мишо Бирата.

646

Анонимен

преди 13 години

Президентът има и средствата, и възможностите да дирижира компроматите срещу Борисов и Цветанов, а оттам и срещу цялото управление. Преди време Румен Петков призна, че подобни флашки като вече разпространените са му предлагани и на него, но не се е възползувал от тях. А дали е вярно, че не се е възползувал? Изказват се мнения, че именно Петков (или негови хора), като силно приближен до Първанов, снабдява определени журналисти с разпространяваните скандални аудиозаписи. Самият Румен Петков се познава добре с другия конкретно цитиран играч от схемата Алексей Петров. Алексей Петров беше посредникът при срещата между Румен Петков и братя Галеви.

645

Анонимен

преди 13 години

Основната цел е предизвикването на предсрочни парламентарни избори, защото оставката на кабинета при всички случаи ще се отрази негативно на подкрепата за ГЕРБ и ще отслаби позициите им и на трите предизборни фронта. Сценарият е следният: правителството продължава да се клати с всички сили и средства с цел да подаде оставка. После започва разтакаване с върчавето на мандат. ГЕРБ ще откаже, следващата по големина група - БСП не може да състави правителство, както и ДПС. И се назначава служебно правителство за 3 месеца отпрезидента. Така се изправяме пред варианта Избори 3 в 1. Които вече ще се провеждат в условията на служебното правителство, контролирано от Първанов и едно неуспяло управление на ГЕРБ с разколебани симпатизанти.

644

Анонимен

преди 13 години

"Фирмата на братя Диневи спечели заведеното срещу РДНСК-Бургас дело заради спирането на тока и ограничаването на достъпа до няколко сгради на яхтеното пристанище в Свети Влас, предаде репортер на Burgas24.bg."Останахме си с 27-квадратовите бараки, дето събаряме с багери:)))

643

Анонимен

преди 13 години

Възможно ли е президентът да е тайният кукловод на най-мащабната и агресивна предизборна кампания срещу управляващите и каква е целта?Повече от година Първанов даваше ясни знаци, че иска да остане в политиката, а настоящ президент в България може да иска само едно да продължи да бъде на върха на нейното управление. Дотук имате основния мотив за атаката срещу Борисов. В този смисъл президентските и местни избори са особено важни, но не решаващи. Първанов по Конституция не може да бъде трети мандат президент, но за него е важно държавен глава да не стане човек на ГЕРБ. В противен случай това би означавало всички власти и институции да бъдат под контрола на премиера, включително и служби като НСО. Местните избори пък дават местната власт. Един слаб, уязвен и критикуван Борисов е изключително удобен за настоящите кметове на АБВ, които съставляват основната част от основателите на движението на президента.

642

Анонимен

преди 13 години

Боцето каза : "Свалям шапка на Алексей":))Хихихихихи - "Нов морал" - Престъпника е моят брат:)

641

Гацко

преди 13 години

Изобщо не завися от българско правителство. Ако ще и Митьо пищова да стане президент на България ми е все тая. Българският народ и без това си избира само алчни, ненаяли се *** да го управляват.

640

До Сибо

преди 13 години

За да се преодолеят различията е нужно социално благоденствие. А такава грижа няма. Да се грижиш за хората като държавник означава да ги сплотиш и обичаш. А такъв няма. Но това е в най добрия случай, можем поне да помечтаем.... Ние мразим вече ВСИЧКО. Така се получи у нас....