99

Ha-ha

преди 13 години

Още един молец изпълзя от нафталина ))))К'ъв му беше прякора на тоя?

98

Анонимен

преди 13 години

Да се надяваме, че след време Тиквата и Гоце ще ритат заедно топка в двора на затвора!

97

Гражданин за EРБ

преди 13 години

О Б Я В АМалко имотен Даскал по физкултура, заделил има-няма 400/500 000 Евро от КОНСУЛТАЦИИ ПО ЕВРОПЕЙСКО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО търси да закупи още 6 имота, като 4 трябва пак да са района на загнилото Руско Посолство и с изглед към гадната зелена гора из отзаде. Моля фирмите на Доган Ефенди дето желаят да ми ги продадат на цена 1/2 и то от данъчната им оценка да се обърнат към Пресцентъра на КОМ.ПАРТИЯ Герб.Анонимноста и бъдещите държавни и общински поръчки са им гарантирани!

96

Анонимен

преди 13 години

ПЪРВАНОВ Е ЗА ЗАТВОРА ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА

95

GLEN

преди 13 години

Тоя пък откъде го изкопаха??Те/СДС /си мислят,че могат да живнат!хахахахаха Че и мозък ръсят!Айде циба!!

94

Анонимен

преди 13 години

Да благодарим на Тиквата, че ни избави от бсп-тоооооо :D

93

А сега ква стана тя.

преди 13 години

Такива са заглавията в западната преса и предимно във френския ежедневник "Монд". Ха честито........Записите на Ваньо Танов и Бойко Борисов за Мишо Бирата са напълно автентични. Експертизата, поръчана от в-к Галерия в независима френска лаборатория, посочва, че не са извършени манипулации.Анализът е цели 15 страници, в които ясно и точно се доказва, че записът не е монтаж, нито е бил обработван допълнително.Френската лаборатория, която анализирала записите, е една от най- добрите в Европа. Работи с френския съд и прокуратура, както и с редица други страни.

92

аз

преди 13 години

който не е разбрал все още, БСП иска да свали правителството и са готови на всичко само и само да могат да цоцат отново, защото ГЕРБ е опасен противник, реално вършат нещо! А това е заплаха за партията, Станишката заплашва с митинги, искат да се повтори държавния преврат! Защо не за хората няма заплати, защото директорите и собствениците на предприятията са поддръжници на БСП! Всичко е изкуствено създадено, отворете си очите!!!!

91

Честито ви

преди 13 години

Благодарим ти бойко:Учениците ти благодарят за голямата ваканция!Работещите ти благодарят за пенсионната реформа така те никога няма да станат пенсионери!Пенсионерите ти благодарят за коледните надбавки!Пушачите и шофьорите ти благодарят за новите акцизи на горивата и цигарите!Академиците, докторите, учителите, лекторите, академиците, студентите, музикантите, актьорите, те ти благодарят че закри културата, науката, образованието и изкуствата!Бедните ти благодарят за данък барака.Рибарите ти благодарят че им бутна бараките!Гласоподавателите ти благодарят, че им отне правото да гласуват за районни кметове!Цяла България ти благодари за такса ЕЛЕКТРОМЕР

90

Dedo Ivan

преди 13 години

Е точно тоя *** не бива да си отваря устата по какъвто и да е въпрос!!! Освен, разбира се, дали да има или няма гей-парад на пъпа на София. Тоя изклесък, в компанията на Иванчо Костов, Софиянси, Бакърджиев, Надето Курвешляка и прочие *** е...ха мамата на смисъла СДС! Ако някой ги помни- понищо не се различаваха от шведската тройка Сергей-Доган -Дедо и сегашните *** бандити, воглаве с кратуната Борисов!

89

Анонимен

преди 13 години

ДС няма, но нейните чеда като Буда примерно, все още си играят на Политици.

88

Анонимен

преди 13 години

Този пък ... къде се вре? Нали беше 4 г министър на вътрешните работи! Къде бля тогава? Сега се сетил.

87

ИНФОРМАТИВНО

преди 13 години

В КАУФЛАНД ИМА ЗЕХТИН НА 2.99 ,ПРЕДИ МАЛКО ПАЗАРУВАХ ОТ ТАМ

86

Анонимен

преди 13 години

Държавна сигурност - няма. Най удобния начин за оправдание на политиците е ДС. Не съм видял акция на Цеко все още срещу ДС.

85

Томов

преди 13 години

Соколов, това добре, само имам два невинни въпроса.1) Имахте 4 години на разположение, защо нямаше лустрация?2) Това, че някой си е организирал СРС-тата, променя ли фактът че Борисов е злоупотребил със служебното си положение?

84

Анонимен

преди 13 години

CHERVENATA PRADNIA SE SABUDI

83

БСП-МАФИЯ

преди 13 години

БРАВО НА СОКОЛОВ СЪВЪРШЕННО ПРАВ Е ...

82

Паисий

преди 13 години

Егати и държавата сме... Президента ни е комунистическо отроче, преди върл противник на ЕС и НАТО, сега пръв европеец... Министър председателя ни извървял тежката кариера от бодигард до генерал в посткомунистическа България... Не са добре нещата, никак...

81

Анонимен

преди 13 години

Не ни трябва ДС, то ни стига това, че си имаме Тиква-футболистче, постен пицар, физкултурник-***, митничар набиращ егн-та с телефона...

80

Дидо

преди 13 години

Браво на Соколов. Да прочете човек едно нормално изказване, извън структурите на Герб! Трябва ЛУСТРАЦИЯ. И само това е начина да се изчисти страната ни от този порок ДС. Страните от бившия Соц.лагер, които приеха този закон, сега са много напред в развитието си. За пример - Полша. Бъркай в раната надълбоко Бойко, хората те разбират. Освен платените ятаци от Позитано, разбира се.