65

Анонимен

преди 13 години

това племе е *** и дори да им дадете материали те ще ги продадат и изпият повечето от тях и после пак ще искат някой да ги съжалява и да им дава помощи и подслон.аз съм сигурен че на нито един българин няма да бъде отпуснато нищо безплатно така че дискриминация има но е срещу населението с българско самосъзнание а онези смърдящите само знаят да искат безплатно.ми да ходят да учат,да се образоват и да работят.никой не им е длъжен а политиците ни са *** и ***.скапана държава :(

64

do minusite

преди 13 години

na tezi kadeto podkrepiat boiko i ***...DA VI GO NA4UKAM NA VAS .NA GENITE VI,I HA DA6TERITE VI.TAPATCI A NA *** VARTETE SVIRKI

63

do vsi4ki bulgari

преди 13 години

alo bulgarin pi6ete se romi ne6to moge i da izkerim.bilo to da ne pla6tame tok,voda,danatci.6te ni gledat detcata,sotcialni osigurovki i t .n.tuk e bulgaRISTAN

62

до българин

преди 13 години

защото си отговорен и спазваш законите.защото можеш да се ИНТЕГРИРАШ където и да е.а те не могат и не искат...и нашите се видяха в чудо.Мисля, че след като няма как да направим така, че просто да изчезнат, все пак е нещо да се опитат да ги променят...може и с малко.

61

do boiko

преди 13 години

BOIKO,BOIKO DA TI GO NA4UKAM AZ, NO POMNI RANOILI KASNO NIAKOI DRUG IAKO 6TE TI GO NA4**A ..... 6TOTO SI PUNDA.MAZNIK GROZEN.A SEGA TEZI KADETO GLASUVAXTE ZA NEGO PAK GLASUVAITE SAMO 4E TOZI PAT 6TE GLASUVATE NE ZA KA6TI4KI NA *** .A ZA DAVI 4UKAT M****LITE GENITE I DA6TERITE.4ESTIIO NA GLASUVALITEV ZA BOIKO PROIKO DA E** DEBILA MU DA E**

60

българин

преди 13 години

Аз, като съм безработен със семейство, защо никой не ми предлага безплатна земя и материал, за да си построя дом??? Сигурно, защото съм българин?!

59

Анонимен

преди 13 години

Сега идва преброяване, нали така?!Е, в графата за етническа принадлежност ще запиша "ром", за да съм сигурна, че поне в целия ми живот, държавата ще се погрижи за мен, ако тръгна да си искам нещо от нея!

58

Анонимен

преди 13 години

ми айде дайте им кашоните, кво чакате ?

57

bg

преди 13 години

do # 47-utre e subota.4e hodish li v sinagogata zad Halite?

56

INTERESNO

преди 13 години

ZNA4I AZ JIVEQ V SF NA KVARTIRA I DAVAM PO 300LV OT ZAPLATA 500 ZA KVARTIRA A NA TEZI IM DAVAT BEZPLATNI KUSHTI...EMI TO DAITE I NA MENE BE GOTOV SUM DA STANA ROM

55

sgt.Hale

преди 13 години

Пари на вятъра.....По-добре дайте цимента и тухлите на хората пострадали от наводненията...Те доказано имат съзнание на добросъвестни стопани..

54

Анонимен

преди 13 години

Ще се строи по нова технология - без метал (вторични), без дърво и пластмаси (горят).

53

технически р-л

преди 13 години

Знаете ли как строят къщи ***(роми)слагат първо един прозорец ,и започват да зидат около него.

52

генади

преди 13 години

Barbara Lerner Spectre , управител на еврейската фондация "Paideia" /сладко лапаща парите на нещастните шведски данъкоплатци/ , ни обяснява що е "мултикултурализЪм" и защо , аджеба, *** толкова много държат на него: Аз мисля, че има едно възраждане на антисемитизма, защото в този момент Европа все още не се е научила как да бъде мултикултурна.И мисля, че ние /евреите/ трябва да бъдем част от вихъра на тази трансформация, която трябва да се състои. Европа няма да бъде сбор от монолитни общества, както някога са били в миналия век. Евреите ще бъдат в центъра на това. Това е огромна трансформация на Европа . Сега европейците навлизат в мултикултурна среда и срещу евреите ще има недоволство заради лидерската им роля. Но без тази водеща роля и без това преобразуване, Европа няма да оцелее.........................................................................................Не мисля, че би могло да се каже по-ясно!Добре дошли, европейци, в новият мултикултурен "рай"!Вашият континент ще се превърне в цигано-негърски бантустан, вие ще работите по 18-19 часа на ден, за да храните ***, но най-вече, за да издържате ония ***, които искат да играят "водеща роля в този процес".Само си го представете: Цял континент циганизиран, вашите жени, сестри и дъщери биват изнасилвани от гнусни ***, децата ви биват клани от ***...Най-отгоре *** ще командват и ще се радват на своята "водеща роля"... Но вие не бива да протестирате- зер, ще ви обвинят в "расизъм" и "антисемитизъм"!...................................................................Дано на някои промити мозъци им светне най-накрая кой стои зад "Десетилетието на ромското включване", програмите за вкарване на милиони азиатски и африкански емигранти в Европа, и т.н.

51

Anonimna...

преди 13 години

Ами да дайте на *** пари за къщи,всички видове помощи абе направо всичко дет се сетите и дет не давате на българското население в българската държава та да може *** в рамките на 20-30 години ама пре спокойно да си ни превърнат нас в малцинство пък те да си ширят газовете.......е те тва е!!!!!!

50

Калин

преди 13 години

тодор правешки.. влашкият ***.. им направи гета.. увеличи им броя.. освободи им терени.. като направи от хората панелни обитатели.. чирака му боко .. продължава делото :) нормално..

49

Бате Гойко

преди 13 години

колко сте смешни! и тоя експеримент ще завърши както всеки друг - с провал.*** за 20 века от както са се домъкнали със Сашко Македонскиот от Индиа досега хора не са станали, вие си мислите че като им дадете 3 кубика тухли и две торби цимент те ще се променят.Няма, братя и сестри. Ще намерят начин да ги продадат или разменят за ракия или цигари.

48

Анонимен

преди 13 години

Нека сами си изградят жилищата,та да се научат на собственост.Това като-дайте книга на кучето, та да се научи да чете.

47

до Мая 28

преди 13 години

Мила Мая, аз не съм съгласен от моите данъци държавата да купува къщи по селата па после да ги подарява на ***. Аз предлагам ти да продадеш къщите и нивите на бабите и дядовците си на село и да ги подариш на група семейства роми и да видиш как после ромите ще опъват на къра. Есента *** не щяха да берат грозде за десет лева на ден, че били малко а как ще ги накараш да вършат другите работи не те знам.

46

Анонимен

преди 13 години

АЗ СЪМ *** СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ ***