83

Немам нерви!

преди 13 години

Щом Станишев го е натопил Бойко да го реабилитира! Врагът на мой враг е мой приятел!

82

Народът

преди 13 години

едричко, червеничко, трупа сланинки и краде - Що ето?

81

Стоянов

преди 13 години

Две неща искам да ви кажа.Този крадец и да лежи в затвора,окончателната му присъда ще бъде толкова приказно-красива,че дори сам Апашо няма да си повярва.И второ- чета коментарите ви и едно нещо смятам ,че не сте разбрали- а то е, че крадци и престъпници партиен цвят нямат.

80

mutata plovka

преди 13 години

Много повече заслужава ама надали ще лежи и един ден.

79

Emi...

преди 13 години

Това е меко казано смехотворно - да крадеш милиони и да те осъдят само на 9 години без конфискация на имущество. Но все пак има някакъв напредък, да не бъдем толкова черногледи - дорпеди 5 години нямаше дори да повдигнат обвиниение, а допреди 3 да се приеме присъда

78

До Nasko

преди 13 години

Съдиите май преценяват не по някой член а докато се барат по Члена.....

77

Пълен психопат

преди 13 години

Герберите целенасочено премахват конкуренцията за следващите избори :)ама да не се прецакат така? ще вземе да се пръкне некой ноф (партия, движение) дето ше им сцепи гаШтичките

76

Анонимен

преди 13 години

Ей, гербавите? Съдът не ви е бащиния! Да изчакаме обжалванията, преди да се почувстваме удовлетворени...

75

Nasko

преди 13 години

В БГ, нама Практика на СЪда, навсякъде се съди различно!Томов, го съдят за деяния вътре в ЧАСТНА ФИРМА, СОБСТВЕНИКА Е НАЯСНО!Кой е Ощетил????Помислете????Костов се хвалеше, че Пернишкия съд, поне имал куража да даде "присъда" 3г Условна за онзи, дето беше Присвоил, чрез ДДС измами 130млн евро/човека на Доган/ Мургина, Злоупотребява първос Доверието на НАРОДА, защото той и Плаща заплатата, но...за чиновниците с принос към касата , няма 15-20г Затвор, Как Преценяват Съдиите???По кой чл. е ??

74

Марк

преди 13 години

Ура!Дано остане същата присъда и след обжаването!След Мургина и Сашо-Апашо да се готви Масларова!А бе може и да станем държава!!!

73

Анонимен

преди 13 години

Ей, гербавите - съдът не е ваша собственост! И преди да се почувстваме удовлетворени , да почакаме обжалванията.

72

Анонимен

преди 13 години

немога да повярвам!!!100 % че няма да ги лежи !!

71

Ivan

преди 13 години

БРАВО на съда! Хресват ми новините от последните 2 дни :) Ако и Румен Петков влезе на топло падам на колене, късам си ризата и изкрещявам БЪЛГАРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯ! :)

70

Анонимен

преди 13 години

ББ гробокопач на БСП

69

Най-сетне !

преди 13 години

Я, съда започа да работи ли бе мама му стара. Това ще да е някакво чудо. Даже и прокуратурата си е научила урока този път. Вчера Мурката, днес Сашето ... пу пу пу да не им е уроки все така да им се работи. Да ги "оженят" всичките и да ги пратят на Рънарса да ги посрещне в СЦЗатвор с почести :-) .

68

we

преди 13 години

Мачкай червено-турската крадлива ***!

67

Анонимен

преди 13 години

гоце хайде стягай се за затвора

66

Kar4o

преди 13 години

Are si4ki golemi vratleta s dalboki job4eta da palnqt zatvorite!!!

65

МИТКО

преди 13 години

ВЧЕРА МУРГИНА,ДНЕС ЛУПИ.... ДОБРЕ!! ИМА НАДЕЖДА!! ДАЙ БОЖЕ ВСИЧКО ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ПОРЕДНИЯ ЦИРК БЕЗ НИКАКВИ ПОСЛЕДСТВИЯ,МОЖЕ И НАШЕТО ПРАВОСЪДИЕ ДА ЗАПОЧНЕ ДА ВЛИЗА В ЧАС... ЧЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАРЪКИТЕ НА ЕВРОПА - СПОР НЯМА! - АМА КАТО НЕ МОЖЕМ САМИ?!.... А И НАЛИ ВСЕ ЧАКАМЕ НЯКОЙ ОТДРУГАДЕ ДА НИ "ОПРАВЯ"?.....

64

Дон Курошвили

преди 13 години

Лупи , кукличко ;))) ;)))) Купи си вазелин скъпи !!!!После и Гошката Гоце при теб...серГЕЙчо и той След това и приятелката ти Емето Масларова....Да ви го навра отзад *** крадливи !!!! Оня от горе забавя ,но не забравя !!!! Може и сапунче да си вземеш .....*** !!!