93

Анонимен

преди 13 години

ДСБ вместо да използва полицейски похвати за политически цели, да се очисти от корумпираните. Но това няма да стане, защото ще остоне без ръководство.

92

Анонимен

преди 13 години

костов и сега има много власт...икономическа. Също така защо не си вземе т.н. кадри от министерствата, като е опозиция, като Евдокия Манева. Нещо ми изглежда като шизофренична тази опозиционност

91

Анонимен

преди 13 години

- Европа продължава да ни следи изкъсо. Тя толерира искрените усилия и почтенното отношение, а не обещания, лозунги, шикалкавене, двойни стандарти и задкулисия. Германските депутати от ЕНП в Европейския парламент са предупредили Бойко Борисов, че докато не бъдат отстранени сътрудниците на живковската държавна сигурност от ключови административни звена като Полицията и Митниците, докато не бъде постигнат прелом в противодействието на организираната престъпност, България няма да намери място в Шенген. Европа иска от нашето правителство реални резултати и прозрачност на управлението. В тази връзка премиерът Борисов трябва да обясни на обществото истината за изтеклите в Интернет разработки срещу шефа на митниците. Вярно ли е, че разработка Шимпанзе с регистрационен индекс 72-1335/12.05.2010 г. е водена конкретно срещу Ваньо Танов и по кои състави на НК? Вярно ли е, че разработка Менажерия с регистрационен индекс 48-1247/02.02.2010 г. е водена срещу Ваньо Танов и неговите синове и по кои състави на НК? Вярно ли е, че разработка *** с регистрационен индекс 75-1348/31.05.2010 г. е водена срещу Ваньо Танов и високопоставени митничари и по кои състави на НК? Защото ако тези разработки не са водени по реални деяния, излиза че са били използвани като средство за шантаж и натиск с цел да бъдат обслужвани нечистоплътни интереси...

90

Дени

преди 13 години

До Спонги Не само нямат представа какво е било и какво е направено ,но повтарят като папагали едно и също нещо и не виждат реалността .

89

Таньо Ванов

преди 13 години

Прав е Таньо Ванов като казва : Туй, срещу което ний са борихми, ся са обърнъхми и го праим същуто.

88

Анонимен

преди 13 години

ДСБ като осребрили твърде добре властта, искат ново гепене. Добре че властта не зависи от тях, защото тежко и на Бългория

87

Анонимен

преди 13 години

ще видите власт в *** махала. Само там можете да заблудите някого. Така че сини предатели - костовисти ходете да се регистрирате адресно в кв. Филиповци. То лидерът има и визия за подобно управление, има и загар...

86

Do 77 от Спонги

преди 13 години

Абсолютно точен коментар. По правило във форумите, тези които хвалят мутрата Вожд са младежи до 25-26 години. Те нямат реална представа за това какво се случи ч996-97 година. Възрастните хора, които са против г-н Костов са в болшинството с леви разбирания (дори когато се декларират като десни). Аз съм удовлетворен от реакцията на сините и дано да даде Бог отново да управляват та България да тръгне по правилен път на развитие.

85

Анонимен

преди 13 години

наистина Костов да пита за корупция сегашните е смешно. Все едно Масларова да пита за корупция сегашния социален министър. Кой приемаше гол в басейн шефа на НСБОП Кирил Радев. Костов. Кой продаде Балкан за гарсониера? Костов. Кой продаде Кремиковци за 1 долар? Костов. За кой се говореше, че на втората година от управлението си е празнувал заработения стотен милион. Да се разкрие банковата тайна на Костовите авоари. Да не излезе колосална сума.

84

Анонимен

преди 13 години

Някои много ги е *** от Командира. Защо?защото кой не го е *** от умните?...познайте! - точно обратнитеТоталитарната дължава винаги се е страхувала от умните хора и се е борила против тях.но сега сме нация чалгаджийска и на "борчета"жалко за хубавата България

83

Анонимен

преди 13 години

В събота по немското радио MDR съобщиха,че на българите не им трябва WiLileacks, защото те сами си го съчиняват. Тонът, с който го изрекахаq бешетвърде ироничен!

82

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ може да не са идеални, но не са направили и една хилядна от безобразията на костовото управление. Как не го е срам да ги критикува в ролята на съдник. Все едно Ал Капоне да учи на морал някое квартално начинаещо хлапе. А какъв личен пример даде като политик, но не с думите а с делата си? Сега е против АЕЦ а даде Нефтохима на СССР!

81

wiktor

преди 13 години

И да цъкате и да не цъкате минуси хората вярват на Бойко и ще гласуват за него въпреки, че се опитахте да го накиснете по най-подлия начин, типично във ваш стил. С огромно задоволство искам да ви кажа, че БСП повече няма да се върне във властта :)

80

Анонимен

преди 13 години

"Командира" и на какво е командир тоя *** - на един файтон хора. Айде стига сте го величали тоя мега крадец, при който БГ олекна с над 100 милиарда държавни активи, които отидоха при него и аверите му от бившата ДС. То не бяха далавери за милиони, РМД-тата, авиокомпания Балкан и накрая хората го изгониха от властта като мръсно коте, а тогава СДС имаха 4 год. пълно мнозинство в Парламента и кво направиха-улесниха разграбването на държавата от бившите ДС-днес мултимилионери, собственици на двор

79

Анонимен

преди 13 години

без да съм фен на ГЕРБ, щом Костов храчи по тях, значи си вършат по-добре работата от него. Завижда, клетият болен от властомания.

78

Oleee

преди 13 години

Xexexexexexe - че какво ни вълнува, дали костов вярва или не ? Какъв е костов - някакъв важен политик ли? Може би има доверието поне 10% от БГ? АЙДЕ СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ СТОЯ ПРЕСТЪПНИК!!!! НЕКА ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ ЗАНИМАЕ С НЕГО НАЙ-ПОСЛЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

77

Небесен

преди 13 години

Иван Костов слуша провалилия се министър на вътрешните работи - Цветан Цветанов, който твърди, че Първанов е бил поръчител на СРС за Бирената далавера Леденика.Нали ако имаше и грам доказателство МВр щеше да го покаже...Второ не вярвам Президента да си пуска компромот срещу себе си - в което се посочва че има пръст в разговорите с Премиера...НЕЩО ИМА КОЕТО НЕ СЕ ВРЪЗВА, А И БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА Е НИЩО.

76

Анонимен

преди 13 години

не забравяйте, че първият, който си послужи с ченгеджийски номера беше Костов чрез Атанасов. Оттогова опитите да се ползват служби за компромати продължават, но никога в такъв праволинеен и краен размах

75

т

преди 13 години

Костов-СРАМ НИ Е ОТ ТЕБ-гаден червен придатък.Заради теб и кохортата отсини комунисти изпуснахме единствения шанс да живеем нормално и да се отървем от ДС престъпниците задушаващи всичко в България.Костов ти си убиеца на надеждите на хиляди демократични българи!!!

74

антикомунист

преди 13 години

Кой ви верва другарю Лостоф вече???????????????Та вие излъгахте 7000 0000 ВЕРНИ СДСсари.Барикади,стачки,митинги за какво беше всичко това за вашите 10% ,за обучението на децата ви във чужбина ,за фондаций за Булбанк,за Балкан,за какво.