43

Чичо СКруч

преди 13 години

Стига с тези отвличания ! Пък на тебе кво ти пука , отвличаха тези , които по една или друга причина заслужаваха да бъдат отвличани , незаконно или незнайно как и прекалено бързо забогатели чорбаджии /най- вероятно на наш гръб/ . Ако бяха законно забогатели щяха да имат достатъчно акъл да си подсигурят и качествена охрана .Ама те решихе , че са гепили Господа за шлифера и всички требе да им правиме ветър!

42

те това е...

преди 13 години

алооооооооооо,а кога ще видим откъде имат имотите гадните крадци от БКП-БСП,овчаров,станишеф,масларова,доганбей,гоце,да не ги избвоявам че са стотици хиляди заедно с отрочетата си....варнете първо вие откраднатото тези 65 години а??????????????????????????????????????????????????????????????????

41

Симпатяга

преди 13 години

Атаврук Нинова е симпатично е симпатично парче, но много `и знае балалайката.

40

darcas

преди 13 години

Кукундрил - Татян Дончева беше адвокат на Мултигруп. Айде попрочети малко преди да се изхвърляш като ч.ия на мокър пясък.

39

Марк

преди 13 години

До Оги 32Клара не е за жалене.Тя и още няколко женщини си имат радио - К2!

38

Зрител

преди 13 години

Много ясно за тях Цецка , Фидоската и Лъчо Мозъка са върха на интелекта и мъдростта !

37

Кукудрил

преди 13 години

Що бе , тая май е дна от малкото некорумпирани в БСП ! Татяна Дончева номер 2 . Не съм чул до сега да е участвала в някоя престъпна схема ! Пък и им забива на тиквенице много готини и неудобни въпросчета . На тоя *** Дяни , само като му зададат някой по - страничен въпрос и почва да се гърчи като напикан лалугер!

36

ПЕНЕ

преди 13 години

Акита до ушите ! А Тиквата , дори не се дистанцира от тези корумпирани крадци !? Защо ли ?!Какво го превръща в зависим от Цв.Цв. !? Дали Цецко не го е хванал по някакъв начин за топките ?! Или просто и той *** от далаверите на Цецко Таралежа !?Но е истина , че истината за ШЕСТЕ АПАРТАМЕНТА на Цецко още се бави ! Най-вероятно защото тази истина е ГРОЗНА , както е грозна истината за миналото на Боко ! И истината за Мишо Бирата ! И много други ГРОЗНИ ИСТИНИ около ГЕРБ ! А иначе - ДОЛО БСП !

35

@

преди 13 години

А бе тая кака с кой си ляга?по отношение на нея само това ме интересува!

34

Анонимен

преди 13 години

Красьо Черничкия да й пусне едно смс-че да мълчи.

33

нинова

преди 13 години

Сигнализирахте за неуместен коментар !

32

bg..

преди 13 години

до37и теб ти се иска да те отвлече боко....и насилва...насилва

31

До 4

преди 13 години

Кажи им - КОМУНИСТИ и не ги закачай-убиждай

30

Анонимен

преди 13 години

Питам се колко кух трябва да си за да не разбереш, че отвличанията по време на мандата на БСП ги организираше именно Боко Тиквата и приятелят му Цуцко Консултанта. От тях беше и реквизитът (мутро-милицинерски) и техниката. Естествено, след като успяха да дестабилизират властта на БСП и самите те дойдоха на власт, дадоха команда "Отбой" на ударните си групи и отвличанията секнаха. Не се иска много акъл да се сетиш, ама милиционерите и толкова нямат.

29

bg..

преди 13 години

тая партия няма ли млади кадри...а

28

Анонимен

преди 13 години

По думите му имало списък и със следващи бизнесмени за отвличане. С всяко едно начинание натрупването на средства - а те са доста, алчността замъглява съзнанието", коментира Бончев.Ако не се беше сменило правителството, този бизнес" продължаваше", категоричен е бившият изпълнителен директор на ПФК Литекс".Тука си го казва човека направо-Тройната коалиция е била в бизнеса с отвличанията.

27

11

преди 13 години

Клара беш грозна,тази не я жали,ще отида на магистрала Люлин и ще се оправи...

26

ОГИ

преди 13 години

И тази много лае,но ще завърши като Клара Маринова....

25

Анонимен

преди 13 години

24, прости им , те не са виновни - толкоз им дал господ - толкова могат да "мислят" - ако изобщо го могат.....

24

Нина Курнелиева

преди 13 години

Мъкаааааааа.........мъкааааааа..........вече не съм ''експерт'' във фонд ТюТюн на 700 кинти на час.............На борба народе! За тарифата, пардон свободата.......... вие ще се борите, ние ще влачиме :))