86

до 78

преди 13 години

Болни хора сте това гейберолюбците. Прости и болни !Значи да се радваме, че още работим, така ли ? А защо не кажеш като работим какво получаваме за труда си ? И стига сте се оправдавали ! Станахте смешни и жалки вече !!!Аз още като взехте властта прогнозирах, че вожда ви ще се оправдава със Станишев половината мандат, а втората половина ще се оправдава със Световната икономическа криза ...На Боко все някой му е виновен !!!

85

ъ

преди 13 години

Евала на финландците, знаят си интересите като народ и държава. Напълно ги разбирам хората, че не искат да допуснат в дома си утайката на азия (където е и България) да ги окраде, обере, изтараши, пребие, отвлече, изнасили!

84

Анонимен

преди 13 години

Фирмите на тройната Коалиция яко са затънали.

83

Анонимен

преди 13 години

"Случайно да си чул за СДС, ОДС, ДСБ, Иван Костов, Надежда Нейнски?"Аз бях ги забравил, та направо ме втресе, като чух отново имената на тия корумпета!

82

Анонимен

преди 13 години

В спешното приемно отделение на УМБАЛСМ Пирогов", през изминалото денонощие, са постъпили 11 души, пострадали от побои в различни столични квартали.Ето ни го матириала.Къв ЕС къв Шенген кви 5 лв.

81

Анонимен

преди 13 години

Затъват защото толкова им е капацитета на българските фирми.Дано повече *** затънат,защото ми писна некадърни работотдатели-тарикати на които все матириала им е виновен.

80

Анонимен

преди 13 години

Какъв кредитен рейтинг ,какви шментили капели . Български фирми затъват с всеки изминал ден и немогат да връщат стари кредити а камоли никой да тегли кредити. Цените на почти всички хранителни и енергийни стоки скочиха нагоре а заплатите и пенсиите са замразени от 2008 година

79

СВЯТ

преди 13 години

АБЕ НЯМАЛИ ДЪРЖАВА КОЯТО ДАСЕ ИЗКАЗВА ДА ИЗКЛЮЧАТ БЪЛГАРИЯ ОТ Е.С. ЩОТО ПРИЕМАНЕТО И БЕШЕ ГРЕШКА

78

Стоян

преди 13 години

Виждали ли сте как изглеждат евро политиците - нормални хора, доста богати, с крупен бизнес и спокойна и създаваща впечатление за интелект реч. А виждали ли сте нашите политици? Е докато не станат като споменатите по-горе няма да има различни заглавия по темата. Не може най-големите простаци, неграмотници и измамници да са политици и да ни приемат като нормални хора.

77

harakiri

преди 13 години

не говоря за кредитни институции и други, свързани с централни банки. знаем кой, защо и как влияе в тези институции. не ми се говори даже за това. говоря за инвестиционни фондове и големи компании. ако бизнес атмосферата в бълагия беше друга, то щеше да има инвестиции. рейтингите не оказват голямо влияние както се вижда, нали?! или ние не знаем колко сме добре и какви милиярди инвестират хората в българия. освен това, навеждането към русия също е отчетено. е.с. предупреди, но кой да чуе!

76

До № 22

преди 13 години

Или си много ***, или много неграмотен. Избери си сам. И си се самовъзхищавай.

75

Анонимен

преди 13 години

tova ne pomaga mnogo che nimali da ni priemat v shengen prestapnizite i bez tova prodaljavat da kopuvat imoti v Evropa za dezata si vnuzite si i drebniat rezediv sled kato izleze ot zatvora biga na van i varshi svoite prestaplenia tam

74

Анонимен

преди 13 години

Жертвата на агресията на Василев все пак показа котешки рефлекси и залягайки, успя да избегне до голяма степен мократа атака, която беше подета посредством чашата, стояща пред него.Вече имаме и доказана нинджа в парламента.

73

Анонимен

преди 13 години

За времето на тройната коалиция ли говориш?Защото в последните няколко месеци две от най голеите кредитни агенций повишиха рейтингите си за България.

72

Анонимен

преди 13 години

ами прави са хората

71

harakiri

преди 13 години

за най-голямо съжаление на управляващите, хората в е.с. не гледат канал1, бтв, нтв... те следят анализи на инвестиционни компании и яхното желание за инвестиции в българия!!!! за всеки нормален евро бизнесмен, стартирайки бизнес в българия, ведага става ясно за какъв таралеж става въпрос. той бива съсипван веднага с рекет (държавен и мутренски), подслушване и проучване какво прави... ако може да му откраднат бизнеса. на всякакво ниво му се искат рушвети за елементарни неща. пълен резил! корупция

70

До 70

преди 13 години

РАДВАЙ СЕ ЧЕ ОЩЕ РАБОТИШ, ЧЕ МНОГО ХОРА ПО СВЕТА СЛЕД КРИЗАТА НЯМАТ ТАЯ ВЪЗМОЖНОСТ И НЕ ЗАРАДИ ГЕРБ, А ЗАРАДИ КИТАЙСКАТЕ ЕКСПАНЗИЯ И МН.ДР.ПРИЧИНИ!

69

Анонимен

преди 13 години

Присъдите би трябвало да ги издават хората на изборите.Ама като гледам с каква лекота БСП и ДПС събраха тютюнопроизводителите на протест оня ден.Явно не искат присъди а искат някой лев в касичките.Допреди няколко години избори се печелеха с кебапчета.Щом Ковачки и Галевите се пробваха за парламента.Какъвто електората такива и управляващите.

68

До 70

преди 13 години

А да си чул за масовите фалити в щатите, гърция, унгария, ирландия - и там ли Бойко им е виновен, абе я...

67

Пътнико свиден

преди 13 години

Абе айде бе аман с тоя Шенген...който има възможност си пътува и сега без проблем, а тези които сега не пътуват и след като влезем в Шенген няма да могат. Паспортния контрол по границата с Гърция и Румъния е дотолкова облекчен, че е по-скоро формален, а по летищата в ЕС проверката на паспорта трае 2 до 5 минути, така че това изобщо не е проблем за страната. Трябва да се фокусира върху инфраструктурата, нови работни места, а не подобни маловажни проблемчета...