207

Анонимен

преди 13 години

Браво! Страхотно щоу!Заслужихте си парите. Тъкмо си мислех че няма да измислите нищо интересно но това наистина ме развесели. Признавам че не трябваше да се съмнявам във вас, професионалисти сте все пак - клоуни професионалисти!!!

206

Анонимен

преди 13 години

И това ми било народно събрание и депутати уж интелигентни хора а кво . ? заливат се с вода иии викат уууу като някой селяни ... това не е на къра ама ... явно за тях е !

205

Аноним

преди 13 години

Бойко Тиквата ще ни клати още 2г.и6м. за да си напълни яко кошарата с мангизи .Незнам.......,но не е на добре чака ни голям глад мили съотечественици.

204

кондев

преди 13 години

В тая държава наистина ли има 7500000 човека ползвани като опитни морски свинчета? Наистина ли вярвате че тези записи са манипулирани? Просто ви е бедна фантазията колко сте лъгани преди и това за жалост продължава и сега.

203

Рот фронт

преди 13 години

Защо няма нищо за Драгалвския ***? Напоследък беше много ативен.

202

TEodor

преди 13 години

AXHXAHXAHXAH Ei tva e bace Da vi ebem maikata nekadarna sakata! Trea da gi izrineme tiq ot parlamenta i tva e kude e novata darjava!!!!!

201

Анонимен

преди 13 години

Всички в тоя парламент са скапани Турци!

200

Язе

преди 13 години

240 кратуни не могат да се преброят по една или друга причина, а трее цела държава да управляват... Как че стане тая работа ми не е ясно.

199

--

преди 13 години

Как правителството да се бори с корупцията като управлява чрез нея?!

198

СхакЕ

преди 13 години

абе дайте да намалим броя на тия депутати бе...2 часа немогат да се преброят :)

197

Ди велт

преди 13 години

"Ди Велт": Борисов управлява с машинации, сравними с методите на мафията 20 Януари 2011 Европа, взряна да спасява еврото, изпуска от погледа си другите опасности, които ерозират демокрацията в Източна Европа, пише германският всекидневник "Ди Велт" в свой коментар, цитиран в четвъртък от в. "Сега.Авторът Стефани Болцен посочва, че сега Европа се занимава с Виктор Орбан и неговите закони, защото страната председателства идните 6 месеца съюза, но след като изтече ротационното председателство медийните пазванти на Орбан ще продължат да си правят каквото искат, а Европа отдавна ще е забравила горещите битки от зимата.Болцен обвинява Европа в повърхностно отношение към източната й част и в игнориране на случващото се там. И припомня как наблюдателите са предупреждавали отдавна към какво се стреми правителството на Виктор Орбан, но това е останало без съответната реакция на Брюксел и Страсбург."Драматичното е, че това се случва и в други части на Източна Европа. В България припознатият като прочистващ реформатор Бойко Борисов упражнява властта си с машинации, които трябва да бъдат сравнени с методите на мафията. Но Европа не реагира", се посочва в коментара на "Ди Велт".Отбелязва се още, че в Украйна се възстановяват авторитарните структури от съветските времена и се припомня, колко мощна е изглеждала оранжевата революция преди 5 години.

196

Анонимен

преди 13 години

HAAHA I JURNALISTITE SA NAI GOLEMITE ***....OSOBENNO TEZI OT DNES.BG I AKO TOVA E JURNALISTIKA AZ SAM TRAMVAI.....ZA TEB E SKAPI MI MALOUMEN MODERATORE

195

Stany

преди 13 години

Който е гласувал за РЗС, то да ги мисли тия ***. Те освен с простотията си и тъпите изказвания на онзи *** Янев с нищо друго няма да останат в историята.

194

илиян

преди 13 години

ГЕРБ ДЬЛЖИ ОБЯСНЕНИЕ ПРЕД НАРОДА А НЕ ДА ИСКА ДОВЕРИЕ ОТ СВОИТЕ ДЕПУТАТИ НЕКА ПОИСКАТ ВОТ НА ДОВЕРИЕ ОТ НАРОДА

193

Анонимен

преди 13 години

селяндурска история. пак като не го наплюва...и този е влезнал с листа на РЕД законност и справедилост. това е реда на селската кръчма. спообоните хора се борят с безработицата,този,дето са го възпитавали по селските поляни яде бял хляб в парламента и си рита другарчетата по кокалчетата.

192

Бай Иван

преди 13 години

Такъв е материала бе хора.Половината от депутатите ни са завършени ***.

191

Адам Смит

преди 13 години

Всички мразещи ГЕРБ - да мълчат.

190

Анонимен

преди 13 години

*** некадарни.Хората пари за хляб нямат те с вода си играят вместо да направят нещо...

189

Анонимен

преди 13 години

Това е последния ми пост и последно влизане в този сайт завинаги!!!!С нищо не съм нарушила правилата на сайта ,но сума ти постове от последните 30 минути са изтрити! Или модараторите са супер некадърници или сайта е в ЗАЩИТА на ГЕРБ и не е независима медия!!! Постовете на троловете защитаващи правителството ,НЕ се трият! Това не е журналистика!!!

188

Анонимен

преди 13 години

НЕ Е ВАЖНО КОГА ГО Е СМЕТНАЛА - ВАЖЕН Е РЕЗУЛТАТА - ДВЕ КЪМ ЕДНО