224

Иван

преди 13 години

"чуждите инвестиций" не е грешка поради бързане или случайност! Това е грешка поради НЕГРАМОТНОСТ! Няма какво повече да споря с такъв индивид!

223

..

преди 13 години

Костов приватизира 70 предприятия които бяха в ЛИК-ВИ-ДА-ЦИЯ. Това значи предприятието да не може да обсужва задълженията си, и да е пред затваряне. Кой ще иска да купи Химко-Враца например, което е с огромни дългове, работи на загуба, с остарели технологии. Значи един инвеститор трябва да осигури дълговете, да инвестира в нови технологии, да намери пазари, докато плаща на раздутия щат на едно соц.предприятие. Кой ще го купи това? 1 долар му е много! Мислете!

222

Аспарух

преди 13 години

В никакъв случай не го подкрепям сляпо.Но ми се чини че има най-много багаж в главата за политик.:)

221

..

преди 13 години

Оставете го това Работническо Дело, другари. Приватизацията я направи Жан Виденов - тогава беше и масовата, и касовата. Тогава направиха приватизационните фондове, и туризма и химията, и металургията отидоха при другарите с куфарчетата. Ако сте гледали интервюто с Иво Недялков по БТВ разбирате кой е имал такива пари да купува предприятия. Защо олигарсите са с ДС и БСП? Красимир Гергов, Георги Гергов, Златев, Гриша Ганчев? Не разбирате ли, те чрез медиите си натопиха Костов да опере пешкира.

220

Аспарух

преди 13 години

За вас господин Иване,може да съм "адски ***",но след като вие не можете да проумеете че чуждите инвестиций,превръщат България в техен роб-трайно...се подразбира че мислите само за собственият си *** а не за децата ви и за идните поколения,следователно ме превъзхождате по тъпота.п.сУточнението след последната запетая е провокирано от неуместната обида и по отношение че мислите ви се простират не по далеко от нослето ви!

219

!!!!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Видяхме го тоз ***!

218

Аспарух

преди 13 години

Да дойде пак на власт...едва ли.Друго...комунистите не трябва да се връщат във властта,те не са правилната алтернатива за България!

217

Иван

преди 13 години

"Аре стига навляци отвън!"Това сериозно ли го мислиш? Или си адски ***, или сериозно облагодетелстван от костовата корупция! Нямам друго обяснение! Без такива "навлеци отвън" от бившите соц. страни е само България и резултата е последно място в Европа! Дори и след държави, където имаше войни с години - Сърбия и Хърватска!Единствените чужди "инвеститори" дойдоха на готово и на цени доста под пазарните със сериозни съмнения за пари "под масата" - ЕРП-та, БТК, Лукойл, БГА Балкан! Резултата е ясен!

216

Анонимен

преди 13 години

ами притеснен е, щото нищо за крадене не останакато дойде на власт, няма да има какво да краде

215

Aспарух

преди 13 години

Какви чужди инвеститори са ви само в главите?Все на готово ще живеем!Аре стига навляци отвън! Ще мине още малко време и ще ни наТРътят с другото яче!Няма да ставаме роби!Единствен Костов е хитрец,а след като е хитрец,той ще бъде хитрец и с другите държави...ЗА ДА НЕ НИ *** КАКТО ИМ Е УГОДНО!!!!За жалост,по подмолният долнопробен селски начин,както до сега...НЯМА ДА НИ БЪДЕ!Сегашното правителство не е чак толкова зле,но прекаляват с полицейските гнусни номера.

214

Ибрахим

преди 13 години

Костов е способен мъж, направи някои хубави неща за България. Но все пак той използваше способностите си главно за себе си. По-добре да мълчи, щото му е толкова кирлива ризата, че просто няма накъде. Само приватизациите са толкова благодатна тема, може да му се запуши завинаги устата.

213

АЛЕКС2

преди 13 години

АКО КОСТОВ ЩЕ СТАВА ПРЕМИЕР ,ИСКАМ И АЗ ДА СЕ КАНДИДАТИРАМ,-ИМАМЕ РАВНИ ШАНСОВЕ...

212

Анонимен

преди 13 години

Иванчо е притеснен, защото правителството си отива, а с него и той завинаги ще напусне парламента.

211

Иван

преди 13 години

Нека костоффф да извади статистика да покаже колко от приватизираните от него предприятия работят все още, работещите какво производство имат, колко работници са останали и какви заплати получават! Да видим резултата от "великата" му икономическа политика! Която не можа да докара НИТО ЕДИН чужд инвеститор на "гола поляна"! Както направиха ръководствата на сродните му партии в Чехия, Полша, Унгария и т.н. Тоя е една *** на БКП и нищо повече! Активен участник в съсипването на България!

210

Анонимен

преди 13 години

Костов, Костов ах ти ***, мазен си като нафтена туба..... как няма да са истински записите бе. Толкова ли ти е къс акъла...

209

Анонимен

преди 13 години

Защо ли ми изглежда толкова ......фалшив!!????!!!Сякаш играе в някоя сапунка ....Лицемер!И той е като Станишев,няма да се учудя ако си пият ракията заедно!

208

демократ

преди 13 години

В последните 20 години по -добър политик от Костов няма , друк е въпроса , че ДС няма да пусне власта ,който и да дойде на влас .И колкото по бързо се оттървем от тях - агентите - доносници , толкоз по добре.Но за това трябва да има гражданско общество за което в предизборните си речи ББ обеща , че ще работи ....и разни др. обещания , та същите тия управляващи в момента не крадът : пр. Разпродажбата на имоти зад граница , това си е жива кражба ,имоти построени от нашите дядовци,баби,бащи,маики

207

мангал ли

преди 13 години

Иде Костов иде.И не се чудете как всички комунисти стават все по злобни към него. Този път нема прошка.

206

човек

преди 13 години

къса памет имате , спомнихте си че бойко напуска пожарната , за да остане член на БКП , а забравяте , че костов учеше останалите комунисти на политикономика . а когато зад теб е валутния борд , няма как да сгрешиш - те потвърждават или не потвърждават всяко икономическо решение . за мен костов си остава като човека извършил 90 % от разграбването на бг икономиката , наречено приватизация .

205

Анонимен

преди 13 години

ей костовисчета , а на бас че ако сега предложат на вашия *** да стене премиер ще си подвие мършавата опашка и ще се откаже , айде бе , кой ще се хване , кой ?????