15

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"И депутатът от ГЕРБ цъфна в подписката на РЗС"Айде, народе - новата серия излезе по кината:"Бойко отвръща на удара" - епизод 5 от епоса "Бай Ганьовски войни"очаквайте 6-ти и последен епизод"Завръщането на Трактористите" - където Люк Янеф, напътстван от Оби Уан Петроф ще смажат силите на империята на злото, милиционерщината е слухтенето по жисиеми за да се възцари мир в републиката!

14

Анонимен

преди 13 години

Тези данни могат да бъдат взети без твое съгласие, стига да имаш регистрирана фирма. В търговския регистър ти изгрява дори ЕГН-то.

13

Анонимен

преди 13 години

Тоя за нищо не става. Имал съм НЕУДОВОЛСТВИЕТО да разговарям с него веднъж. Такъв арогантен тип просто не познавах преди да го срещна. ГАД

12

до 56

преди 13 години

А как ще се коментира , че из между подписаните има хора които са починали отдавна, има такива които са в чужбина и не са се връщали с години .....И на децата е ясно че тази подписка е фалшива ...Болната Янка ще събере около 600 хиляди гласа за няколко месеца, а за еднаго година в инициативата НЕ НА ТУРЦИЯ В ЕС се събраха наполовината ....

11

norm

преди 13 години

Друже,ти нормален ли си или ***.Ти лично би ли си дал личните данни,вкл.ЕГН,адрес и пр.за да те подписват в някаква подписка и още където си поискат,па даже да теглят от банковата ти сметка с тази информация.Винаги съм знаел,че феновете на БСП и Яне не се отличават с висока интелигентност,но чак пък малоумие.Сега си обяснявам,защо червени бабички често стават жертва на телефонни измами.Още ли ви няма с минусите.

10

чичо кольо

преди 13 години

АМИ АКО НЯКОЙ НАРОЧНО Е ПИСАЛ НЕВЕРНИ ЛИЧНИ ДАННИ ЗА ДА КОМПРОМЕТИРА ПОДПИСКАТА.

9

Анонимен

преди 13 години

Защо не пишете НИЩО за дъртата нагла лисица Кушлев?

8

лоли

преди 13 години

герб май почва да се цепи лека полека

7

GOSHO

преди 13 години

ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БИВШИ БАРЕТИ И РАЗУЗНАВАЧИ СА НАЙ-ГОЛЯМАТА ***...ИНКУБАТОР НА ПРЕСТЪПНОСТ !!!

6

некои

преди 13 години

Саботирането на подписка е фасулска работа. Пускате един или няколко човека, които могат да пишат хубаво и да фалшифицират подписи. Обикалят няколко пункта, предварително вземате личните данни на група хора и подписвачите се подписват вместо тях. Почеркът е еднакъв, данните верни, а подписите подправени, а подписката прецакана. Съвсем логично и нормално е.Е разбира се и манипулирането от страна на РЗС не е изключено.

5

Анонимен

преди 13 години

ИМА И ЛИЧНИ ДАННИ ,ТОВА Е ЗЛЕ ,ВСЕКИ ТАКА МОЖЕ ДА ПРАВИ ПОДПИСКИ И ПОСЛЕ ДА ИЗПОЛЗВА ЛИЧНИТЕ ДАННИ,ТОВА Е СЕРИОЗНО ,ПО ЗЛЕ Е ОТ ПОДСЛУШВАНЕТО ДОРИ

4

56

преди 13 години

Това е риска на подписките. Ами ако е поръчал на някого да го подпише. Ей сега вече ще опорочат едно изконно право на подписка. Само гледайте панаир. Няма да ги интересува броя на подисалите, ами менте подписите. Ментетата се изключват и даваме нататък.

3

Анонимен

преди 13 години

=

2

Анонимен

преди 13 години

аха и аз твърдя че не съм откраднал 10 милиона ама на ... вкараха ме в затвора...

1

Анонимен

преди 13 години

Всички от РЗС в пандиза.... Лъж след лъжа,дезинформация след дезинформация...