75

Анонимен

преди 13 години

Мутрите властта не пускат...Герберастите се покриха и отдоха да си приберат дневната миза от митниците.

74

Санчо Мандрино

преди 13 години

Немците няма за какво да я съдят, след като престъплението е извършено в България, а не в Германия. Калинка с *** мънинка няма от какво да се притеснява, щом български съд ще я "съди". Пак ще се потулят нещата, най- много съдията, ако случайно не е *** да и удари един *** и да и даде условна.

73

Личи и от 2 км.

преди 13 години

На тази дори на снимката и личи, АМА МНОГО, че е бременна. Бойко и министърчето са контактували с нея, говорили и НЕ РАЗБРАЛИ, че е бременна :) Лъжат и не им мига окото :) И то за почти всичко. Просто патологични лъжци !

72

КалинаСрунтаваМалина

преди 13 години

На Боко и Гея , дипломите също са *** папир

71

НКодекс на България

преди 13 години

Чл.308. (1) Който състави неистински официален документ или преправи съдържанието на официален документ с цел да бъде използуван, се наказва за подправка на документ с лишаване от свобода до три години.(2) (нова,ДВ,бр.26 от 2004 г.) Когато предмет на деянието по ал.1 са български или чуждестранни документи за самоличност, за завършено образование или за придобита квалификация, свидетелства за управление на превозни средства, свидетелства за регистрация на превозни средства, визови стикери или други документи, удостоверяващи правоспособност, лични или регистрационни данни, наказанието е лишаване от свобода до осем години.(3) (нова,ДВ,бр.26 от 2004 г.) Когато деянието по ал.2 е извършено с цел имотна облага, наказанието е лишаване от свобода до десет години. Имотната облага, ако такава е получена, се отнема в полза на държавата, а ако липсва или е отчуждена, се присъжда нейната равностойност.

70

Анонимен

преди 13 години

i dvete brato..

69

кики

преди 13 години

Баце, бая е било и гълатанИЕто и духнИЕто, щом и немците не я осъдиха за фалшифициране на диплома...

68

Санчо Мандрино

преди 13 години

Абе Калина Илиева дали му е лапала на Боко и ако му е лапала-дали е гълтала?Тоз въпрос ме мъчи...

67

Лилияна Андреева

преди 13 години

Калина е внучка на Кали - богинята на смъртта у индийската митология!Затова върши лоши работи и беше заклеймена.Да е доволна,че не е заклана като Калингите,унищожени до крак от индиеца Ашока в 273 година пр. н. ера.И те са били лоши и са изклани!За един ден само са били заклани 7000 калинги.

66

Анонимен

преди 13 години

Използването и притежанието на фалшив документ без да го използваш са ДВЕ РАЗЛИЧНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ по НК.- Гара е обвинен САМО за притежание.- Калинка е ИЗПОЛЗВАЛА такъв при подаването на документи за работа.

65

Анонимен

преди 13 години

Кефи ме, как като погледна своя коментар номер 59 , в който са изредил САМО ФАКТ, КОНСТАТАЦИЯ , не мнение - някой е цъкал минустчета.Шизофренично някои смехурковци оценяват КОНСТАТАЦИИ - обективни реалности - в които дори няма субективна оценка...

64

гуньо

преди 13 години

Значи като шофираш с фалшива книжка не я използваш, а само я притежаваш ? :)

63

Жалостив

преди 13 години

не романтични желания ... не и трябваше да се захваща с всичко това ......

62

гуньо

преди 13 години

Май трябваше на друго място да я пратят, а не в историята, но както всички си знаем гафът беше огромен и никой от ГЕРБ не си и помисля да рови в тинята.

61

Ъ

преди 13 години

Да не бъркаме романтичните желания с действителността, моля ;)

60

ринго

преди 13 години

Гербаджиите действат в стил партизански отряд в акция-да унищожим архивите и да заличим следите.Това замитане няма да им помогне ясно е и на слепците какво става и че са по *** от всички управлявали ни досега .На всичко отгоре и много нагли.Ами ясно е кой я е назначил .Тоя дето и уволнява ама в краен случай с хиляди условности и обяснения .Няма и грам разлика между стария и новият парламент даже е по зле .Цецо големи кадри си подбрал *** ходи се гръмни някъде .Или Бойко ти нареждаше. .а ?

59

Жалостив

преди 13 години

Жал ми е за Калина , жал ми е ..... независимо от всичко

58

Анонимен

преди 13 години

Само за Гара има малка разлика - той НЕ Е ИЗПОЛЗВАЛ фалшифицран документ , а само го е притежавал и НЕ Е напускал страната преди да му бъде наложена забраната.Също така социалният резултат е малко по-различен - той не е управлявал милиони на ЕС.

57

Анонимен

преди 13 години

жаалко много жалко. Наглите Герб не искат да се разчовърка калинка малинка. А бб мълчи като път. Хайде бб поеми отговорността която много тръбиш че ще поемеш. ПОЕМИ ОТГОВОРНОСТ ББ

56

Пътник

преди 13 години

То е ясно. Никой няма да пипне пожарникарското протеже!