200

Петър

преди 13 години

Нагли и безкруполни анти българи ни управляват.Докога ще ги търпим.

199

Безпартиен

преди 13 години

Такъв "типюгьозлък"не сме виждали в най-новата ни история. Р.Петков ,Р.Овчаровпададоха оставки за къде по-малки гафове ,а този сътвори такива скандали,че злепостави не само премиера,ГЕРБ ,но и България.Не се ли усеща ?

198

BG

преди 13 години

malii kolko e grozen ama i proz be

197

Анонимен

преди 13 години

203 - Ще отстрани, ама ... Ти явно не си чул за приятелите на премиера и шуробаджанащината в ГЕРБ май ... те са над закона.Примери, колкото щеш - Шибидар, Веждито, Цвъко ...

196

Антрополога

преди 13 години

През 1987 година Цветанов постъпва на работа в Народната милиция. През 1992 година завършва Националната спортна академия със специалност учител по физическо възпитание и треньор по лека атлетика. През 2000 година получава следдипломна квалификация по право в Университета за национално и световно стопанство. От 1997 година работи в администрацията на Министерството на вътрешните работи (МВР), като след 2001 година става оперативен помощник на главния секретар Бойко Борисов.[2]

195

Анонимен

преди 13 години

МВР прави вътрешна проверка за изтеклите СРС-та? Докато тече проверката, премиерът Бойко Борисов да отстрани временно от поста Цветанов.Това е нормално и редно!

194

Анонимен

преди 13 години

Как е цецо, има ли теч, има ли? То чак шурти. Що не пуснете направо един подкаст в реално време да Ви слушаме. Тъй и тъй записвате...

193

TIKVITE sa ON!

преди 13 години

Kogato votyt na Naroda smeni Troinata Korupcia s Trojata Tikva, demek Tikva, Kratuna i Pipon, nikoi ne znaese 4e defacto na scenata se ka4ava nekakfo OFe i to kato UF be, UFe

192

Антрополога

преди 13 години

Беднии ми ,бедни Василев!Имаше цяла конференция на която говори бившият началник на Цецо и каза съвсем ясно:-Цветанов е работил в отдел "КАДРИ" на ДС!Хайде обясни как ще си чистиш къщичката от ДС-май си или много *** или много заблуден!

191

антикомунист

преди 13 години

Гласувал съм за СДС, за НДСВ,сега за тези маймуни от ГЕРБ и нищо. Дъ сеим шит диферент дей.За последно този път за турците ще гласувам и не ми пука .Поне като сме било под турско сме имали достъп до всички пазари а сега не ни искат НИКЪДЕ не ШЕНГЕН НИ РУСИЯ НИ АМЕРИКА ,ДОРИ И АРАБИТЕ НЕ НИ щат.

190

Анонимен

преди 13 години

Да се има предвид, че Цецо лсед падане от власт ще бъде разледван и най-вероятно вкаран в затвора за измами и закононарушения, и то не едно и две !

189

Анонимен

преди 13 години

ние сме на всеки километър - че и по на гъсто.

188

Анонимен

преди 13 години

Цецо, стискай здраво поста, колкото повече си на него, толкова повече закопаваш и останалите бездарници - Герб!

187

специалист

преди 13 години

Ми дръпни една програмка от нет-а и се опитай да сглобиш (монтираш) тъпоумен диалек като на Танов.Колко си наивен брато!Добре, че има такива като теб, че иначе нямаше да има електорат ГЕРБ.А за Шенген не мисли, миришат ти цървулите!!!

186

ПОСМЕШИЩЕ

преди 13 години

ГЕРБ ДА СИ ВЗИМА БАГАЖА И ДА СЕ ИЗНАСЯ ОТ ПАРЛАМЕНТА.

185

ТЬП

преди 13 години

ИМА НЕЩО ВЬВ ВСЕКИ ОТ НАС ............НЕ МОГА ДА ОПРЕДЕЛЯ ????? ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО ....ТАВА АЗ ЛИ САМ ...........МАИ НЕ СТЕ СИГОРНИ

184

Анонимен

преди 13 години

За "Наглите" съм съгласен, за "Килърите" има още какво да се доказва, но след тях имаше още стотина акций със звучни имена, които се оказаха надути балони. Октоподи, както става ясно в България има разни. Октоподите са оплели контрабандата и митниците, горивата, алкохола, овладели са поне една българска банка и една медийна групировка. Налага се и отЕС да ни размахват пръст за тези неща. Развитието на тези Октоподи, предполага свързване на сенчестите бизнеси и практики от една страна и властта от друга. На Цветанов обаче да се бори чак до там, не му изнася много. Той си е определил за своя цел един единствен Октопода, очертал му е параметрите и лицата свързани с него и до там. Явно Октоподите в България са разделени, както всички неща, на наши и ваши. Ние ще бием по вашите Октоподи, вие ще говорите и пишете за нашите Октоподи.

183

Анонимен

преди 13 години

Цветанов заяви: "Ще свърши добре, както би трябвало да е добре за държавата/майтап бе - за мен/"."Недейте да смятате, че МВР или някой, който му е скимнало някъде, ще започне да слуша някого, защото не ми е симпатичен или не ми е приятен", заяви той.

182

Антрополога

преди 13 години

Ми щом е много готин..............ще го опънем на изборите!

181

Анонимен

преди 13 години

Ха, че те турците са на власт. Нали заедно с мутрата спечелиха изборите по-миналото лято. Не си ли чувал в коя банка си държат парите частните фирми. С кого Доган строи хотели? А на есен заедно ще избират президент.