35

Баба Яга

преди 13 години

Не е виновно само правителството на ГЕРБ.Хайде стига сте хвърляли помия.За 21 години преход в България, всички управляващи идваха само с една единствена цел -да си натъпчат гушите и задниците като за последно.Нито едно правителство не успя да се справи с организираната и кокошкарската престъпност.Не,че не може...просто ...те си знаят...кажи си Иване, Първане,Мончо,Меди,Серго и исие бандити....те, само те си знаят.После дирим Шенген.Ама ние с тоя манталитет сме само за Анадола.

34

вальо

преди 13 години

Нищо не губя.И всички вие които нищо не губите подкрепете с плюс

33

Иван

преди 13 години

Е разбраха ли тези които правят мизерии и хвърлят димки и фишеци наляво надясно за кого всъщност го правят, кой ще е главния губещ - България и българския народ.Тези алчни за власт и пари от тройната коалиция РЗС и другите сателити са готови да заложат държавата за да спечелят власт и пари.Борисов и ЦветановТанов и Дянков - шепа хора които днес ги има утре ги няма но тези които похвърлят СРС-та флашки и подобни погребват един цял народ.Жалко за всички които яростно нападат 5-10 човека а народа

32

ЕС

преди 13 години

"Малко хора знаят, че България е дала повече пари на ЕС отколкото е взела."Ти от психиятрията ли излизаш?????

31

Какво губим ?

преди 13 години

Нищо не губим. Само дето мутрата стана за майтап. Той избърза, извади го, размятка го по трасето на Лот-3 от маг."Тракия". Даже с "Туй" се клатиха на някакво корабче и отново рязаха ленти. Дошло му на акъла да ходи в Шенген и Мутрака олигави всички телевизии, че влизаме през март. Този огнеборец не разбра ли, че вътрешният му министър е по голям контрабанджия и от него. Това дето европейските ръководители го бъзикат, нашият го взема за комплименти. Ба си чудото !Да се маха от държавата.

30

бг. лайно

преди 13 години

Тези от Европа акъл нямат! Станали са да сготвят хубава манджа ,а изведнъж рашават да сложат в манджата *** *** /българия/!То бива толерантност към некадърните,но това тяхното е глупост и неуважение към останалите европейци!

29

Ъ1

преди 13 години

Това е оценката на Европа за близо 2 години управление на ГЕРБ !

28

Макаренко Ненков

преди 13 години

Пролетарии от всички страни-съединявайте се!

27

Анти ЕС

преди 13 години

Колкото повече навлизаме в ЕС, повече губим независимостта си.Малко хора знаят, че България е дала повече пари на ЕС отколкото е взела.Т.е икономическа полза няма.Политическите вреди са повече от ползите.Но за това никой не пише.ЕС се рекламира усилено по медиите.Никой не говори за минусите му.Даже на медиите им е забранено да пишат, че има хора против ЕС.Говори се само и единствено за някакви "евроскептици".Т.е. ЕС е тлкова "непоклатим", че даже не може да мислим за алтернатива.Това да ви напомня един тоталитарен режим от близкото минало?

26

въшлив,но горд!

преди 13 години

По-добре е българия никога да не влезе в Шенген! За български граждани в чужбина винаги да се изискват разрешения за работа!Така българия ще си задържи робите в страната,колко съм горд,че съм българин!Проклет да е Бог,че е направил така,че да съм роден в българия!

25

Макаренко Ненков

преди 13 години

Навременното присъединяване към интернационалните общественни звена-правилният път за всяка една просперираща република.

24

Боби

преди 13 години

"...щеше да бъде улеснението при придвижването на българските граждани в Европа." - то и гнусните *** са български граждани и заради тях е "спирачката";"...гражданите от трети страни извън ЕС, например Китай, които са получили шенгенска виза..." - те пък като са се засилили да пътешестват, та точно тук ще спират... и т.н.Изобщо тия тримата изобщо не излагат значими аргументи.

23

РПГ-7

преди 13 години

Абе стига сте мътили ума на хората с тия простотии - НАТО, после ЕС, сега пък "ново 20" - шенген, каква ни е ползата от тия "приоритети"? Влязохме в НАТО и сега всяка година даваме по 100млн. от бюджета за америк. кеф в Афганистан, влязохме в ЕС - всяка година вноска от 800млн. евро в бюджета на общността, а от там нищо. За изминалите години всеки българин се е бръкнал с по 500лв. за вноска, а е получил 100лв. европейски средства - "Де киро на кирия", както казва народа! Голям праз -Шенген!??

22

жоро

преди 13 години

Ако влезнем в Шенген лихвите по кредитите ще се поизравнят с тези в Европа. Познайте кой е против това?.

21

RRDa

преди 13 години

Да бе, колко трудно става-няма много нови молове, а пък и жената ще губи много време и нерви да ходи на шопинг в Лондон или Париж.

20

до 12

преди 13 години

Как къде ами в Янина.Курорта е супер и има много сняг.В планината над Серес също има писти и сняг.Аз не разбирам,защо като кажат Гърция и си я представяте като дестинация само за летен туризъм?Е да не е Канада,но и там има хубава зима.

19

viktory

преди 13 години

abe otkade na kade turciq si vri6ta teritorii,4e tq nema pove4e da vzema a da dava na BG,ti may ne6to nesi naqsno s istoriqta,ako iska6 da znae6 turciq nikoga nema da vidi EU,pik za 6engen duma dane stava,da jivee VELIKA BULGARIA

18

курти

преди 13 години

нема да се увеличи услугата ,не се надявай .пак ще има примоции

17

Анонимен

преди 13 години

малко по късно от октомври 2012 година ,ефекта ще е нулев за матриала ,що се заблуждавате още ,и сега може да ходите където си иакате,СТИГА ДА ИМАТЕ КИНТИ.ес кинти не дава ,нито шенген ,анадън му ефенди

16

полза

преди 13 години

Най-голямата полза за българския народ би била ГЕРБ да си подават оставките и нови избори.