13

Хм

преди 13 години

Наистина няма нищо по-зареждащо от планината. Но авторката май е попрекалила с английския правопис - one-day-walk/tourism? - на български не се ли казва "еднодневен".

12

Анонимен

преди 13 години

Доста *** статия... Със същия успех можеше да я кръстите и "Биографията на Момчил-Вампира"...

11

Анонимен

преди 13 години

Извинявай, връщам си забележката, казала си около тебе е само Родопите . Това, което описваш като усещане и местата на които си била, сме го изживявали много пъти със семейството ми и напълно те разбирам. Още веднъж извинявай за досадната ми грешка.

10

gft

преди 13 години

една от най - красивите планини в България.

9

Анонимен

преди 13 години

Статията е за любимите ми Родопи и няма начин да не ми хареса. С една забележка. Когато искаш да кажеш,че нещо е на противоположната страна се казва 180 градуса, а не 360. 360 градуса е пълен кръг.

8

chaos

преди 13 години

Сериозния читател, очевидно не се откъсва от компютъра и заседналия си начин на живот, защото местата за които е писано са едни от най-красивите и запомнящи се в България. Ако не си ги посещавала, силно препоръчвам да оставиш предразсъдаците и интернет критиката си настрана и отидеш на места за които не си подозирала, че съществуват в БГ.

7

Мая

преди 13 години

Хелоууу я виж какво значи вампиризъм и не се опитвай да ни пробутваш разводнена боза!Пфуууу догади ми се сутрин рано...блях... беседки и инфоцентър ... къдрици върху раничката. Я не подвеждайте сериозния читател!

6

Стоян Г.

преди 13 години

Признайте си, че ако заглавието бе различно, вероятността да прочетете статията щеше да е значително по-малка. А статията си струва!

5

онбашията

преди 13 години

разочарован съм, очаквах статия за свърталища на черна магия, разюздани езически ритуали, а то някакъв еко буламач. искам си парите обратно!

4

Георги

преди 13 години

Журналисти наблягат на сензационните заглавия съдържанието е без значение. Най-важно е да се сътвори новина.

3

Анонимен

преди 13 години

Видка Атанасова добре си е написала заглавието. Очаквах нещо от рода за Дракула.

2

Иванова

преди 13 години

От заглавието ти настръхва косата, но статията е приятна за четене. Родопите наистина са чудесни и няма никакъв вампиризъм - посетете тази планина без никакъв страх!

1

@@@@

преди 13 години

Zashto vampirizam? Stiga veche s tiq sueveriq. Tova e hubava, dora energiq v Rodopite.