133

Така ще е

преди 13 години

Дааа,ще плащаме!Ще плащаме течовете на Вик,ще плащаме и тока на тия от низшата раса,че са бедни,ама много купени гласове осигуряват! Ще плащаме,докато не се вдигнем и не отнесем 21-годишната мафия!

132

излъган

преди 13 години

А каква грешка направихме че гласувах ме за герб,ама такави лъжи хвърляха,повече от колкото царчето.

131

Анонимен

преди 13 години

Мафията си има държава и правителство на чело на което стои много "честен" ръководител, който пое щафетата от тройната к. и разви далаверата до нови недостигнати до сега висоти.

130

гад

преди 13 години

Мръсни гадове.....да живее корупцията,всеки който поиска се съгласят и вдигат цените ,а пенсии и заплати са замръзени.

129

Казус

преди 13 години

На целия фон на бедния народ както винаги се изтъпанчва един *** и казва -Плащайте си пък после ревете. Дано след време да ревеш ти по форумите.

128

иванчо

преди 13 години

Свинята си остава *** ,щото рие в *** и няма мозък да се сети ,че има не само ток, а и хора които живеят в Ръ Бъ с ниски заплати и никакви пенсии.

127

Лясковец

преди 13 години

Ангел Семерджиев:"ЕРД-та имат основание да искат увеличение на цените на тока.......заради инфлацията." Ами,пенсионерите,служителите и работниците нямат ли основание да искат и те двоето увеличениезаради инфлацията.Пак ни вземат за балъци.Водните дружества искат 25% увеличение,но ....тук спасителят в лицето на ДКЕВР се поевява и разрешава по-малко увеличение.Народът пада в умиление:"Видяхте ли как ни защитава правителството".Този стар трик отдавна е известен:По-големи цени-по големи ДДС-та и т.н

126

Бедността не е порок

преди 13 години

.Плащайте си пък после ревете.

125

Шизофреник

преди 13 години

Другарю Семерджиев-БЛАГОДАРИМ ВИ!

124

Не го ли знаеш

преди 13 години

Нали знаеш,друже,че *** боко-*** сикаджийска,днес казва едно-утре друго!?

123

Анатема

преди 13 години

Семкаджиеф,дано не доживееш повишението!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

122

Анонимен

преди 13 години

К'во стана бе Тиква... миналата година през април излъга, че юли тока ще поевтинее... той пък взе, че поскъпна... Сега не си правиш и труда да лъжеш... направо вдигате всички цени... тръгвай си, тръгвай си с цялата еничарска шайка около теб... така гнусно не се е държало нито едно правитеслтво с народа си, от Стамболийски насам...

121

ПИТАМ

преди 13 години

Не мога да си отговоря на въпроса - КЪДЕ Е БОКАТА(БОЙКО БОРИСОВ).Ако не може да се оправя със БЪЛГАРИЯ Да Излезе пред хората и да каже - Аз не МОГА ДА ВИ ПОМОГНА С НИЩО.

120

Ваш'та ма...а

преди 13 години

Вдигайте цените,а с парите нали знаете какво да си купите...?!

119

ДКебеР

преди 13 години

Тая държавна пасмина *** (като съществото на снимката) за какво са-се одобряват действията на грабителите-ЕРП и ВиК,а кой им плаща заплатите на ***?!! А бойковица-тиквовица,като почне да ни прави зелена енергия-тогава какво ще правим???

118

Анонимен

преди 13 години

TOIAGA ISKA DOKOGA 6TE GI TARPIM SVIKNAXA DA UVELICHAVAT I NIAMA KRAI

117

ядосан

преди 13 години

Има основание да отидете, там откъдето сте излезли, НЕКАДЪРНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

116

Лисан

преди 13 години

Благпдарим ти, ГЕРБ !

115

БАЙ ТОШО

преди 13 години

Тогава имаше само Балкантурист,а сега има по един хотел на всеки Българин.Та в този ред на мисли -по това време се плащаше на работещите,а сега Чорбаджиите инвестират в Ханове и Чифлици(Хотели и Земеделска земя).Това е написано от БГ Класиците ,но Новото поколение не е запознато с Историята в България ,Франция,Русия и САЩ.

114

!?!?!

преди 13 години

Да ги "благословят" анадолските м*нафи дано!Какъв скок на водата в София бе, кривак! В София е най-евтина водата - идва на собствен сток, без да се ползват електрически помпи! ***!За какво са там - да провеждат държавна политика - в интерес на народа, или да защитават интересите на монополистите, дто им пълнят гушите?