17

Българин

преди 13 години

Ще те видя, ако искаш деца и имаш подобни проблеми дали така ще мислиш, ако чучелото, което живее до теб вземе та навърши четиридесетте и отгоре.Тъ *** и в цървула.

16

fifi

преди 13 години

За каква дискриминация изобщо става дума?Как може на 50 години тепърва да мислят за бебета?Задават ли си въпроса какви грижи се полагат за едно малко дете,и дали изобщо ще могат да доживеят до навършването на пълнолетие на детето.Ами обучение,ами сватба и прочие.Връсниците му ще му се подиграват че на първия учебен ден го води баба му, а всъщност тя му е МАЙКА.Пълен абсурд!На тези години трябва да мислиш за внуци,за здравето си и т.н, а не за пелени!

15

Анонимен

преди 13 години

Както е написано заглавието се разбра че инвитрото е разрешено за мъже ,ама сега И за жени.....

14

Кукуригу

преди 13 години

Да, бе, четиридесет и кусур годишни БАБИ - вместо да си подготвят погребението, деца искат. :-ОИ къде точно пише, че децата, заченати ин витро са с неизвестни бащи?Аман от ***.

13

до 13

преди 13 години

Гаргамел, какви са тези пубертетски изречения???

12

гаргалчо

преди 13 години

Според мен,ИН ВЪТРЕ ще свърши по добра работа.

11

Д-р Спок

преди 13 години

Съгласен съм с Фатима.Точно на 20 години децата ще останат без майка, с баща неизвестен, без корени, без почва под краката си.

10

Алоо, Хомо Сапиенс??

преди 13 години

Поредната ЧОВЕШКА простотия. То не бяха гейски бракове, не бяха генномодифицирани храни, а сега и инвитро за баби....

9

Фатима

преди 13 години

Така ще се раждат сами деца, без родителски контрол, ничии деца.

8

сВЕтосЛАва

преди 13 години

Жените след 45 вече са оформили своя живот, като самостоятелен и са започнали да се притесняват за своето здраве, като удвояват грижите за себе си. Ако рискуват здравето и живота си то единствената причина е натрапчивото желание на някой мъж и за да му угодят, те биха се подложили на такава рискова постъпка.Във всички случаи жените са наясно за последствията, които има за тях и за детето.

7

Анонимен

преди 13 години

На 50 години човек се грижи за внуци, а не ходи с къси поли по градската градина, за да бута количка.Гротескно е и против майката природа!

6

галактика

преди 13 години

Има жени, които стават майки без да искат това ----- Има жени, които стават майки без да са очаквали това ----- Има жени, които стават майки въпреки всичко и всички ----- Има жени, които искат да станат майки, но не могат ----- Има жени, които искат да станат майки по изключителни причини, въпреки всичко и всички ----- Те са рядкост, но са решени на това с някакво изумително желание, което не винаги можем да разберем ----- Подчертавам - те са рядкост и според мен не бива да им се пречи

5

Дискриминирания

преди 13 години

Това е дискриминация изкам и аз да имам дете казал Анадолския Манафффф

4

електорат

преди 13 години

Скоро гледах 62 год. която роди, амо това ще е шок за детето като порасне ,ако майка му е жива до тогава!!!!!

3

до 2

преди 13 години

Създаването на дете в рискова възраст също е от егоистични подбуди, както и развъждането на деца за детски при ***.

2

Анонимен

преди 13 години

Ами то си е чиста дискриминация и че няма 70-годишни манекенки на бельо, ама може ли такова средновековно потисничество значи!

1

Анонимен

преди 13 години

Добре, че децата нямат достатъчно акъл!Иначе с този аргумент "дискриминиране на основание възраст", можеха да осъдят някой родител, че не ги пуска да скачат с бънджи и да пият!Но пък е някак обидно да си на 50 и да нямаш акъл, за да разбереш, че ти е минало времето, както и ако си на 10, че не може да скачаш с бънджи.О, времена, о безмозъчие!