684

До 741

преди 13 години

Никакъв българин не си, недей да лъжеш, ти си червеноармеец, ха-ха-ха- Будьони. Вече си Будьони.

683

Калин

преди 13 години

Нема магистрали.. има магистралки .. !!!

682

COPY :::))))))))))

преди 13 години

ПО списъка на ЦК на БКП :Кюлеви: МИЛИАРДИ;Мултитата: МИЛИАРДИ;ЧЕРЕПА около 2 милиарда;Любен Гоцев червен САТАНА;*** варненската мафия Химимпорт адмира ощел Д.Павлов МИЛИАРДИ!Братя Диневи МАФИЯ;Норчето Ананиева ЛИТЕКС ловешката МАФИЯ червена;Банкера на СИК- в политбюрото на БКП-БСПГоце-спонсори МИЛИАРДИ: герговци, гиговци, стойковци; манджуковци; велчеви дойнови и луканови: МИЛИАРДИ ;Монтерейци червеняковци; маджовци, батко и новите братя Домусчиеви Пещерска и Галеви МИЛИАРДИ; Гущеров-комсомолчето- мултимилионер МАФИЯ ;Р.Овч. мафиот-крадец от класа и други руски агенти Златевци Лук-ойл, Комсомолеца Банев Петрол и приватизация ; и aндрей-голф-pайчевци потомствени руски агенти (баща КГБ- мултимилионер)- МИЛИАРДИ!!!; Лужковци СТОТИЦИ декари до устието на р.Камчия за стотинки !!ДПС-стотици милиони ДЪРЖАВЕН резерв;Миленчо и други другарски синчета хотели СТОТИЦИ милиони..:));СВИНАРИ и други Гоце спонсори СТОТИЦИ МИЛИОНИ !!..По нататък по списъка на ДС БКП ивановци, светлин русевци, ДС-Tоплото и последния неизвестен пак от ДС-мутрите САМО 14 декара НЕ в Добруджа:))..

681

Българин

преди 13 години

738 - то ВСИЧКО което прави това правителство е погрешно - нищо не са свършили като хората досега, нищо не изпълниха от обещанията си. Ограбиха здравната система, докараха образованието до колапс, посегнаха на частната собственост на хората, не си мръднаха пръста да озаптят бандитизма, водят война срещу бизнеса, вече никой не иска да инвестира в тая държава, която не спазва договорите и не плаща собствените си поръчки.Това е истинското лице на управлението на боянският овчар !!!

680

Българин

преди 13 години

Никаква престъпност не е спряна - мангалският бандитизъм вече достига масови мащаби и реално представлява терор срещу нормалните хора - *** нападат болници, разграбватфабрики, нападат влакове, убиват хора пред очите на ушевите, никой не смее да ги пипне - а свинете на Цецо *** нахлуват в домовете на мирни хора и ги пребиват !!!Ако бяхме нормална държава, тоя маймун досега да е свален от постът си и подсъдим, тука го гласят за президент !!!

679

До 739

преди 13 години

Така и предположих, то тия червените некадърници са като ***, само могат да крадат-това им генетично заложено още присъздаването на 100 годишната им крадлива антибългарка партия. А най-отвратителното е че освен кражбите, покрай 9 Х 1944г. тия *** избиха елита на България и я вкараха комунистическия коловоз, където затънаха и пропаднаха десетки държави.

678

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

аз съм истинскияонзи червен *** ми краде ника

677

До 736

преди 13 години

Колкото и грешки да допускат ГЕРБ, то това е нищожно малко в сравнение с вече 20г. умишленото ограбване на страната ни от червените управници в най-различните си разновидности:БСП-СДС-ДПС-НДСВ. Държавата ни без война е по-зле от Сърбия, която 10г. воюва, имаше ембарго срещу нея. А нашите алчни политици, сложени от ДС и БКП ни върнаха назад с години, над 100 милиарда държавни активи изчезнаха в бездънните им червени джобове-в резултат на плячкосването се издигнаха стотици палати по морето и пла

676

ти да не си

преди 13 години

си копнал некое изказване на любимците ти, че само едно и също пишеш, като развалена плоча? де ги съборените имоти? събориха на двама пенсионери къщичката, верно незаконна, ама не са от тези, дето ги снемаха в птичата акция, събориха на няколко рибари нарачките, и това е, онези лъскавите дето им имаше снимките навсякъде след акцията си седят... на това му се вика мижи да те лажемзаконността... грънци...

675

Анонимен

преди 13 години

МНОГО ЗАБЛУДЕНИ ЗА КАКВА ПРЕСТЪПНОСТ ГОВОРИМ,4Е Е СПРЯЛА.СЕГА ВЛИЗАТ БЕЗНАКАЗАНО В ДОМОВЕТЕ *** НИ ОТРЯЗАХА ТОКА ВЪЗСТАНОВИХА МИ ГО СРЕЩУ 120 ЛВ.А ПОЛИЦАИТЕ НЕ ДОИДОХА.АМИ НАЛИ *** ГО ИЗБРАНА КОИ НЕЗАКОННИТЕ БАРАКИ СЪБОРИХА.АМИ ХОТЕЛИТЕ.ЛЕКАРИТЕ КАТО ГРЕШАТ ИМА КОИ ДА ГИ СЪДИ. ЦВЕТАНОВ ЛЪЖЕЦА ЛИ.ХОРАТА В ЕВРОПА ИМ ПОМАГАТ ПРЕКАЛЕНО МНОГО АДМИРАЦИИ НО ХОРАТА ТОЛКОВА МОГА, НЕ МИСЛЯТ ЗА БГ.А САМО ЗА СОБСТВЕННИЯ ИМИ4.ЗА КАКВО ДА ГИ УВАЖАВАМ,4Е НИ ДЪРЖАТ ГЛАДНИ И В СТРАХ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ.

674

До 731

преди 13 години

Приятелю, днес разсъждаваш като нормален човек, но има един кирливец със същото име, но с червен ник, който само плюе по правителството, но явно сте различни хора.

673

аъ-а

преди 13 години

Понастигнахме Швейцария,даже ги отнесохме-тех не ги искат в ЕС! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

672

Българин

преди 13 години

Знам, 728 - то във вилаетът на Боко Кратуната този, който не си затваря очите пред фактите и вижда очевидното, го изкарват луд.

671

erh

преди 13 години

Прегледай се, много те моля, ПРЕГЛЕДАЙ СЕ ! Давам ти безплатен съвет. Искрено ти съчувствам

670

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

Само Бойко ще оправи България, резултатите вече се виждатзапочваме лека полека да ставаме нормална държавапрестъпниците вече се арестуват, а не се канят на кафенезаконните имоти се събарят, заменките спряха, строи се инфраструктураспира финансирането на хрантутниците от БАН, корумпираните лекари се следят изкъсо, постепенно се възстановява законността в държавата.За съжаление това никак не се харесва на някои хора - отпора е жесток, плюенето непрестанно.но ГЕРБ ще успее, народа е с тях.

669

Сид

преди 13 години

Да разбирам ли, че защитаваш учителката дето ограби банка ?ми тогава всеки, дето не му стигат парите, да граби банки, така ли ?аз досега не съм видял човек да му стигат паритеколкото си по-богат, толкова по не стигат, въпроса е в количествотона бедния пакистанец не му стигат 5 долара, затова откраднална учителката не и стигали 50 хиляди - и тяна Вальо топлото не му стигат 50 милиона - и тойвсички си имат оправдание

668

гербер

преди 13 години

Нема страшно, минаваме на фотосинтеза и пак ще оцелеем, въпреки ГЕРБ!

667

ahgtj

преди 13 години

Тебе батка, една сюрия санитари от специализираните заведения за психично болни не могат да те озаптят

666

Българин

преди 13 години

Дано сте гледали по БТВ интервюто с учителката, дето опита да ограби банка, много показателно !!! *** Борисов тласка към финансова гибел Българското образование (знаете ситуацията с БАН), а в същото време пилее милиарди за издръжка на ***, чийто единствен проблем е, че не им се работи. Това ясно показва какви са му приоритетите. Какво може да се очаква от свинар?709 - за нещастие в близост до дома възникнаха 2 хъхряшки гета - досега не съм видял съборен назаконен катун !!!

665

anonimen

преди 13 години

stiga s tova prikrivane na nekadurnosta s politi4eski pristrastij. 4ovek e porjdu4en ili ne.